Superlækker og praktisk taske. Det er nemt at holde styr på alle mine småting og de vigtige ting som telefon, nøgler, penge og fx pas gemmes godt af vejen i et sikkert rum. Effektiv og imødekommend... Voir plus
Tasken har virkelig gode lommer der gør det nemt at holde styr på tingene. Den sidder behageligt,selv når den er fyldt og er derfor perfekt til både hverdag og ture. Rigtig god kvalitet og praktisk de... Voir plus
Købte en taske som opfylder alle mine behov. Mange gode lommer og god kvalitet. Hurtig levering og god pris. Kan helt sikkert anbefale at handle her. :-)
Jeg købte 2 slimbags for 1 år siden. Det er fine tasker, som rummer en del. Men de er absolut ikke vandtætte sådan som det påstås. Jeg var meget tæt på at drukne min mobiltelefon i et regnvejr, for... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Hos LIGHT CARRY mener vi, at din taske skal gøre mere end bare at bære dine ejendele—den skal forbedre din livsstil. Vores mission er at designe og fremstille højkvalitets, stilfulde tasker, der sømløst kombinerer funktionalitet med mode og tilbyder dig det ultimative i bekvemmelighed og sikkerhed. Vores Historie LIGHT CARRY blev grundlagt på principperne om innovation og elegance for at imødekomme de moderne rejsendes og byens opdagelsesrejsendes behov. Vi forstår, at i dagens hurtige verden, skal din taske være mere end blot et tilbehør; den skal være en pålidelig ledsager, der understøtter dine daglige eventyr og beskytter dine værdigenstande. Vores Filosofi Vi er forpligtet til at levere produkter, der udmærker sig både i design og holdbarhed. Hver LIGHT CARRY-taske er omhyggeligt fremstillet af materialer af høj kvalitet, avancerede tyverisikre funktioner og gennemtænkt ergonomisk design. Vores fokus på kvalitet sikrer, at hver taske ikke kun ser godt ud, men også kan klare kravene fra hverdagens liv og rejser. Hvad Adskiller Os Innovative Tyverisikre Funktioner: Vores tasker er udstyret med moderne tyverisikringsteknologier, herunder skjulte lynlåse, RFID-blokerende lommer og skæresikre stropper for at holde dine ejendele sikre og beskyttede. Stilfuldt og Alsidigt Design: Ved at kombinere moderne æstetik med praktisk funktionalitet, er vores tasker designet til at passe sømløst ind i enhver livsstil, fra professionelle rammer til afslappede udflugter. Holdbarhed og Komfort: Fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er vandafvisende, er vores tasker bygget til at holde og designet til hele dags komfort, hvilket gør dem ideelle til både bypendling og eventyrlige rejser. Kundecentreret Tilgang: Hos LIGHT CARRY værdsætter vi vores kunder og er dedikerede til at tilbyde enestående service. Vi står bag vores produkter med en omfattende garanti og en responsiv kundesupport. Vores Forpligtelse Vi er forpligtet til at gøre en positiv forskel, ikke kun gennem vores produkter, men også ved at vedtage miljøvenlige praksisser og støtte etisk produktion. Ved at vælge LIGHT CARRY, er du med til at støtte vores engagement for bæredygtighed og ansvarlig produktion.
Danemark
- lightcarry.dk
Mega fed slim-taske i et enkelt design
Mega fed slim-taske i et enkelt design, med god plads til bl.a. alle mine nips-ting til når jeg går ture fx. Jeg købte min i blå og er vild med den. Meget venlig betjening også! Stor anbefaling herfra :)
Tusind tak for top fed service og et…
Tusind tak for top fed service og et endnu federe produkt! I har slet ingen ide om, hvor kæmpe en lifesaver den har været på alle festivalerne. Jeg er kæmpe fan!
Super praktisk taske og hurtig…
Super praktisk taske og hurtig forsendelse - tak for det!
Super fedt produkt
Super fed taske, som er nem at have med rundt og giver super god mening at have med på diverse rejser.