Den bedste burger jeg nogensinde har fået. Masser af gode smage. Pomfritterne var helt perfekte - sprøde og med utrolig god smag. Og dippende 😮💨 så godt !! Desuden var service utrolig god og fik ma... Voir plus
Helt oprigtigt måske den bedste burger jeg nogensinde har fået. Var forbi deres nye restaurant ved Århus Ø - så flot et sted, personlig og hyggelig stemning og so god service! Prøvede både en burger... Voir plus
Super skuffende burger. Helt ny åbnet ved Aarhus Ø - vi ventede 40 min på maden. Burgerne var halv kolde, og bøffen var mere end færdig. Tørt! Pomfritterne var kønsløse og helt bløde. Trods kun 5 mi... Voir plus
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hos Lighthouse Burgers på Aarhus Ø! Fra det øjeblik man træder ind, mærker man, at det her er mere end bare en burgerrestaurant. Stemningen er varm og imødekomme... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Lighthouse is a burger bar located on the picturesque island of Fanø, Denmark. We offer a range of high-quality burgers made from locally sourced ingredients, including our signature homemade burger buns. Our mission is to put our own stamp on the fast food industry by providing delicious and sustainable options for our customers. With a passion for great food and a commitment to our community and the environment, we strive to create a unique and memorable experience for everyone who visits Lighthouse. -Hey, by the way, have you heard about our awesome selection of ice-cold Fanø Bryghus beers straight from the tap?
Etats-Unis
- lighthouseburger.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ikke pengene værd
Fritterne var ok, men burgerne var kolde og seje (inkl gamle og kedelige burgerboller), som om de havde ligget længe, da vi hentede vores bestilling. Bestemt ikke pengene værd.
Gode smagfulde burgere
Gode smagfulde burgere - dejligt med hjemmelavet burgerbolle, dressing og god kvalitet af oksekød.
Smilende personale, der er gode til at fortælle om evt ventetid.
Prøv det, hvis turen går til Fanø.
Lækker mad i Rindby på Fanø
Virkelig god og meget velsmagende burger. Lækre sprøde og dejligt krydrede pommes. Lækre drikkevarer og lokal øl. Venlig betjening. Vi ventede en halv time på vores mad. Det var også det, vi fik af vide, der ville gå. Vil man undgå ventetid, kan man bestille online. Kan varmt anbefale dette spisested.
Hele ventetiden værd.
Hele ventetiden værd.
Virkelig lækre burgere vi fik, selv vores kræsne teenager spiste op🙂
Fantastisk burger med masser af smag og…
Fantastisk burger med masser af smag og en perfekt stegt bøf. En dejlig oplevelse, kommer helt sikkert igen.
Altid et besøg værd!
Altid et besøg værd i restauranten såvel som i foodtrucken👏🏼 Smagsfuld burger med lækre råvarer, sprøde pommes og en verdensklasse service🤩 Kommer helt sikkert igen!
Flere besøg værd!
Simpelthen den bedste burger, jeg længe har smagt! Saftigt kød og friske råvarer. Desuden var personalet meget søde og profesionelle. En vildt god madoplevelse på Fanø.
Aldrig har jeg smagt så god en burger
Aldrig har jeg smagt så god en burger. WOW siger jeg bare !
Helt igennem en fantastik oplevelse, og personalet søde og venlige.
Helt klart vente tiden værd!
Ekstrem lang ventetid og dårlig service
Vi bestilte for at spise der og fik at vide at ventetiden var ca 10-15 min. Da vi havde siddet i 45 minutter og stadig ikke fået mad, fik vi ved henvendelse til personalet blot at vide at vi havde bestilt til afhentning efter 1 time fra bestilling (hvad vi absolut ikke havde). Ingen undskyldning - ingen vi beklager fejlen. Blot “Det kan vi ikke gøre noget ved”. Og da vi endelig fik maden var der ikke taget højde for de ændringer vi foretog ved bestillingen!
Absolut ingen god ferieoplevelse - og ikke et sted vi vil anbefale!
Fantastisk service og god mad
Meget god kvalitet og pålidelig online bestilling. En klage blev behandlet fremragende. Mange tak
Ikke pengene værd
Sød betjening men bøffen var tør og kold, brødet var klamt og svampet- flere kunder der også havde ventet længe fik samme oplevelse. Vi prøvede at klage og fik at vide at : Det var de da kede af!
Den dårligste burger
Den dårligste burger, jeg længe har smagt - flad og tør bøf - brødet var ikke friskt. Pomfritter ok, men det var ikke det vi kom efter
Så god oplevelse top service og mega lækker
Så god oplevelse top service og mega god stemning med lækker mad!!😂💪
Fantastiske burgere og pommes
Fantastiske burgere og pommes. Fantastisk atmosfære og lækkert personale
Den bedste burger jeg har smagt
Den bedste burger jeg har smagt - så enkelt kan det siges. Bøffen er perfekt stegt, bollen frisk og næsten saftig. Black Angus kvæg og brioche bolle - alt i særklasse. Dressing, løg, salat mm. er smags- og mængdemæssigt godt afstemt. Hertil venlig betjening - de her burgere kan virkelig anbefales.
Lidt tør burger - men gode pomfrites
Skuffet over burgeren, som var ret tør og flad.
Til gengæld var de medfølgende pomfrites rigtig gode og sprøde.
Tak for dejlig mad
Tak for mad - rigtigt dejlige burgere hvor man kan smage kvaliteten i både brød og bøf - også gode sprøde pomfritter. Vi kommer meget gerne igen en anden gang.