Klantenservice schiet tekort
We zijn al jaren klant bij Ligwijzer en hebben er al veel producten besteld. Het hoofdkussen ligt fantastisch en het velours van hun kussenhoezen is het zachtste materiaal dat je ooit hebt gevoeld. Daarover dus niets dan goeds en hiervoor een welverdiende vijf sterren. Maar we hebben ook weleens een mailtje gestuurd als we een suggestie hadden of ergens wat minder tevreden over waren. Zo heb ik weleens eerlijk mijn twijfels bij ze uitgesproken over de prijs-kwaliteitverhouding van de vulling van de bodypillows.
Als rugpatiënt wil je niet elke ochtend met rugpijn je pillow opnieuw moeten modelleren vanwege de simpele inhoud van vezelbolletjes in het kussen. Je wilt voor deze prijs iets beters dan wat de bodypillows bieden die je voor de helft van de prijs kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan een vulling zoals traagschuim vlokken, dat een kussen automatisch goed in model houdt. Na een dergelijke mail tref je in onze ervaring altijd ene Jelco, die zeer summier en met weinig empathie op je situatie of suggestie reageert, of zelfs helemaal niet meer reageert.
Ook hun nieuwe kussenhoezen van Kayori zijn prachtig van kleur en heerlijk zacht, maar ze lubberen helemaal om je Mikoala Hi4 Deluxe hoofdkussen heen. En dat, terwijl op de website bij de kussenslopen letterlijk te lezen staat dat "de natuurlijke elasticiteit van de stof zorgt voor een nauwsluitende pasvorm, zonder plooien of loshangende randen".
In bovenstaand geval gaf ik aan dat ik niet tot aanschaf van deze kussenslopen zou zijn overgegaan - maar gewoon een extra setje van hun eigen velours sloopjes had bijgekocht - als er duidelijk op de website had gestaan dat ze echt veel groter zijn dan je hoofdkussen.
Helaas krijg je in zulke gevallen van Jelco gewoon geen antwoord meer.
En als trouwe klant hoop je toch op iets van een oplossing of op zijn minst een tegemoetkoming in zo'n geval. Vandaar dat wij toch een lagere beoordeling geven. Want als je al overtuigd bent van je product, kun je prima voor Ligwijzer gaan. Maar als je nog wat twijfels hebt hier en daar, als pijnpatiënt nog in een experimentele fase zit met je slaap producten, of ergens hulp bij nodig hebt, zit je bij een bedrijf als bijvoorbeeld Cloudpillo beter. Hier is uitproberen en retourneren nooit voor eigen kosten en krijg je altijd een meelevend en oplossingsgericht antwoord van de zeer professionele klantenservice.
Vriendelijke groet,
Robert & Chantal