Yogamattan är väldigt tung att bära på, men å andra sidan så är det en väldigt hög kvalitet. Jag gör hot yoga, och "vanliga" yogamattor luktar mög rätt snabbt. Denna mattan tar jag bara med mi... Voir plus

Snabb leverans trots att färgen jag hade beställt tog slut. Bra och snabb kommunikation för att lösa min order. Yogamattan är fantastisk och så mycket bättre än min förra från vanlig sportbutik. Härli... Voir plus

De återkopplade när det visade sig att varan jag beställt var slut. Erbjöd alternativ produkt eller pengar tillbaka. Saknades en vara i leveransen men den kom efter några dagar. Bra service o yogamatt... Voir plus

1. Service e-commerce
  2. Service d'aromathérapie
  3. Boutique de santé et beauté
  4. Grossiste en accessoires de sport
  5. Cours de yoga
  6. Studio de yoga

Namnet Lila Lagohm är inte bara en slumpmässig kombination av ord, det har en djup betydelse som speglar vår grundläggande filosofi och inspiration. "Lila" kommer från sanskrit och betyder "spel" eller "leende". Det representerar den gudomliga leken, skapelsen och manifestationen av universum, enligt den hinduiska filosofin. Hos Lila Lagohm vill vi förmedla glädjen, lekenheten och kreativiteten i att utforska en holistisk livsstil. "Lagohm" är en ordlek mellan ordet "Lagom", som står för balans (varken för lite eller för mycket) och det gudomliga ljudet "Ohm", som i den hinduiska traditionen representerar enhet, medvetenhet och transcendens. Vi har valt att använda "Lagohm" i namnet för att symbolisera vår strävan efter att förena kropp, sinne och själ i vårt sortiment av produkter i webshopen. Det står också för vår övertygelse om att yoga och holistiskt välmående är en kraftfull och djupgående resa som kan bidra till att nå en högre medvetenhet och andlig utveckling.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

52 avis

Efter över tjugo år på olika yogamattor…

Efter över tjugo år på olika yogamattor av varierande kvalitet är denna den absolut lyxigaste och bästa jag provat. Den är tunn, men ger ett fantastiskt grepp. Känns verkligen premium, även i att det är lite tyngd i mattan - tydligt att det inte är någon plast. Jag är så glad för min nya matta, uppskattar även att den är extra bred.

2 octobre 2025

Bästa yoga-mattan jag provat

Bästa yoga-mattan jag provat, det är den enda yoga-mattan jag provat där man, när man sätter ner händerna på den direkt känner att "nu sitter händerna där".

Sedan var det bra leverans och så från butiken. Inget att klaga på.

3 septembre 2025
Avis spontané

Yogamattan är lite längre och lite…

Yogamattan är lite längre och lite bredare än andra mattor jag haft, har även mycket bättre grepp och jag känner mig trygg med övningarna på min matta.Jag är mycket nöjd,bästa mattan, tack!

12 mars 2025
Avis spontané

Bästa yoga mattan Ever!!!

Bästa yoga mattan Ever!!!
Perfekt grepp, dämpning o isolerande emot kalla golv
Provade hot yoga o behövde ingen handuk eftersom mattan är svett absorberade. Tack vare den fina mattan så är det roligt att yoga igen!

22 novembre 2024
Avis spontané

Jag hade länge letat efter en yogamatta…

Jag hade länge letat efter en yogamatta som både var miljövänlig och gav riktigt bra grepp under mina pass, och det var då jag hittade Lila Lagohm. Deras biologiskt nedbrytbara yogamattor överträffade verkligen mina förväntningar. Greppet är fantastiskt, oavsett om mattan är våt eller torr, och dämpningen gör att yogapassen känns bekväma och stabila.

Jag hade också några frågor om leveransen och deras kundservice var snabb och hjälpsam, vilket gjorde hela upplevelsen smidig. Det kändes tryggt att veta att jag hade både livstidsgaranti och 30 dagars nöjdhetsgaranti om något inte skulle kännas rätt. Lila Lagohm löste verkligen mitt behov av en pålitlig och hållbar yogamatta, och jag kunde inte vara mer nöjd!

23 octobre 2024

Tung men väldigt bra

Jag gör hot yoga, och "vanliga" yogamattor luktar mög rätt snabbt. Denna mattan tar jag bara med mig i duschen och blir av med all lukt direkt.

Det tar över ett dygn att torka i rumstemperatur men givet att jag slipper all lukt är det värt det.

Jag har använt den i fem månader nu och jag är väldigt nöjd.

25 mars 2024
Logo de Lila Lagohm

Réponse : Lila Lagohm

Hej Emma!

Tack så mycket för din utförliga och positiva recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med yogamattans kvalitet och att den fungerar bra för din hot yoga. Vi förstår att vikten kan vara en utmaning, men vi vill försäkra dig om att det är en viktig del av dess design för att erbjuda optimal dämpning och hållbarhet.

Vår yogamatta är tillverkad med en unik 3-lagers konstruktion som förhindrar att svett tränger in i bottenlagret, vilket minskar risken för bakteriebildning och dålig lukt. Vi är glada att höra att du har märkt dessa fördelar i din användning.

Tack för att du delar din erfarenhet och för att du valde vår yogamatta. Din feedback är mycket värdefull för oss! 💜

Varma hälsningar,
Sofie från Lila Lagohm

En savoir plus sur les différents types d'avis.