Lilium Begravning Avis

4,6

På kort tid så har vi tvingats att begrava både Svärfar och Svärmor och Lillium hjälpte oss med bägge två på ett mycket förtjänstfullt sätt Med tålamod och fördragsamhet så skapades ett mycket bra av... Voir plus

Vi tog farväl av vår pappa i Båthuset på Sjölyckan i Tollered förra veckan och tack vare Anna-Carin på Lilium löpte allt fint och vi kunde fokusera på annat. Det blev en värdig, ärlig och vacker avsk... Voir plus

Vi fick den bästa service av Anna-Karin när vi skulle begrava min mor. Hon var lyhörd och tog sig tid för min pappa som helt naturligt befann sig ett chocktillstånd. Det blev också en mycket fin begra... Voir plus

Vi vill varmt rekomendera Liliums begravningsbyrå. Från första mötet till begravningen har allt varit otroligt fint och välordnat. Vår far fick en sådan fin begravning. Anna-Carin är en varm och f... Voir plus

1. Entreprise de pompes funèbres
  2. aussi dans
  3. Avocat spécialisé en droit des aînés
  4. Directeur funéraire
  5. Tailleur de pierre

Er kompletta begravningsbyrå som vägleder och finns vid Er sida genom hela begravningen. När livet har ställts på ända vill vi att du ska känna dig omhändertagen. När du kontaktar oss hjälper vi dig tillrätta med allt det som behöver ordnas i samband med ett dödsfall. BEGRAVNING - GRAVSTEN - FAMILJEJURIDIK Vi arbetar över hela Västra Götaland men kanske vanligast i stor Göteborg med kringliggande kommuner såsom Partille, Lerum, Mölnlycke, Härryda, Bollebygd, och Alingsås. Våra många års erfarenhet av att skapa vackra och minnesvärda begravningar och minnesstunder, önskar vi ska göra det svåra något lättare att bära. Vi finns för dig - bara ett samtal bort. Vi finns på vårt vilsamma kontor just intill Säveån, men vi erbjuder också hembesök. Dygnet runt jour för hämtningar. Alltid vid din sida.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Anna-Carin tog så väl hand om oss.

Anna-Carin tog så väl hand om oss när vi skulle ordna med min svärfars begravning. Vi fick så fin hjälp, med allt. Vi kände oss trygga, sedda och hörda. Varje liten tanke och undran vi hade besvarades med nogrannhet, tålamod och varmt deltagande. Hon såg till att alla detaljer fungerade. Jag är så tacksam för den tröst och det professionella bemötandet hon erbjöd hela vägen. Det blev en varm och fin dag mitt i all sorg.

2 février 2022
Logo de Lilium Begravning

Réponse de Lilium Begravning

Tack för fina ord och för förtroendet ni gav mig att få hjälpa just Er.