1. Fournisseur de produits de nettoyage
  2. Magasin d'aspirateurs

Écrit par l'entreprise

Lilja Nordic er en dansk webshop, der sælger madras- og tekstilstøvsugere med fokus på et sundere og mere allergivenligt indeklima i hjemmet. Vores primære produkt er en specialudviklet madras- og tekstilstøvsuger, designet til rengøring af madrasser, sofaer, dyner, puder og andre polstrede tekstiler. Produktet er udviklet til at fjerne støv, mikropartikler og allergener, som almindelige støvsugere ofte ikke når, og bidrager dermed til et renere sovemiljø. Støvsugeren anvender kraftig sugeevne kombineret med UV-C-teknologi, som hjælper med at reducere bakterier og støvmider i tekstiler. Lilja Nordics produkter henvender sig især til børnefamilier, allergikere og kvalitetsbevidste forbrugere, der ønsker en mere målrettet rengøring af hjemmets tekstiler. Vores madrasstøvsuger er tænkt som et supplement til almindelig rengøring – ikke en erstatning – og bruges dér, hvor hygiejne og indeklima er særligt vigtigt. Webshoppen er dansk, brugervenlig og mobiloptimeret, og vi lægger vægt på klare produktbeskrivelser og realistiske forventninger. Vi tilbyder 30 dages returret og 2 års garanti på vores produkter.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

10 avis

Aucune trace de demande d’avis

Jeg er meget glad for min nye støvsuger…

Jeg er meget glad for min nye støvsuger og jeg kan mærke tydelig forskel på min vejrtrækning, når min seng og sengetøj lige er støvsuget eller ej. Kan varmt anbefales.

11 mai 2026

Réponse de Liljanordic

Hej Ole, tusind tak for din anmeldelse! Det er præcis den forskel PureSleep er lavet til at gøre. At du kan mærke det direkte på vejrtrækningen siger det hele. Sov godt fremover 🌸
Maria fra Lilja Nordic

Jeg har været utroligt glad for min…

Jeg har været utroligt glad for min Puresleep støvsuger, da både min hund og jeg har allergi overfor støvmider. Efter jeg er begyndt at bruge den, har jeg set store forbedringer i symptomer hos os begge!

Kæmpe anbefaling herfra!

16 avril 2026

Réponse de Liljanordic

Hej Zenia, sikke en dejlig anmeldelse at læse! At I begge to, både du og din hund, mærker en forskel i allergisymptomerne, er bare det bedste vi kan høre. Tusind tak for anbefalingen 🌸

Jeg super tilfreds

Jeg super tilfreds, det et godt redskab til ryde de små kræ af vejen 😊 så tak for den super gode service og hurtigt levering i gør et fantastisk arbejde tak for det 😊 kan man købe nye filter når slidt op? God dag til jer

8 avril 2026

Réponse de Liljanordic

Hej Brian, sikke en dejlig besked at starte dagen med! Tusind tak for de varme ord om både produkt og levering, det betyder virkelig meget for os. Og super godt spørgsmål om filtre. De er faktisk på vej og skulle gerne ligge klar til bestilling på hjemmesiden om en lille uges tid. Hold øje med liljanordic.dk 🌸
Maria fra Lilja Nordic

Den virker perfekt ,jeg har koll og nu…

Den virker perfekt ,jeg har koll og nu sover jeg bedre om natten da jeg ikke læ gre vågner ved tilstoppe næsenog kløe på kroppen ,

9 mars 2026

Réponse de Liljanordic

Hej Hanne, sikke dejligt at høre at du sover bedre nu! Det er præcis det PureSleep er lavet til. Tak for din anmeldelse, den betyder virkelig meget 🌸

Støvallergiker-approved!!

Jeg har fået PureSleep med hjem fra Lilja Nordic, og WOW - hvor er den god! Jeg havde aldrig troet, at den kunne opsamle så meget fra både min sofa, lagner og madras. Det var helt vildt at se!

Jeg er virkelig positivt overrasket, især fordi jeg døjer med støvallergi, og jeg kan seriøst mærke en forskel. KÆMPE anbefaling herfra!

13 janvier 2026

Réponse de Liljanordic

Hej Isabella, Kæmpe tak for anbefalingen 🌸! Det er altid en øjenåbner første gang man ser hvad der faktisk gemmer sig i sofa, lagner og madras. Rigtig glad for at du kan mærke en forskel på din støvallergi, det er det hele værd.
Maria fra Lilja Nordic

Super fedt og effektivt produkt

Super fedt og effektivt produkt - Leveringen var hurtig, og pakken kom pænt og ordentligt frem – altid et plus.
Alt i alt en rigtig god oplevelse både med produktet og leveringen. Kan klart anbefales 👍

24 décembre 2025

Réponse de Liljanordic

Hej Nellie, tusind tak! Dejligt at høre at leveringen gik godt og at du er tilfreds med både produkt og service. Det er præcis den oplevelse vi stræber efter 🌸

Støvmidestøvsugeren

Jeg bestilte støvmidestøvsugeren til mit hjem, da jeg normalt er dårligt til at få støvsuget mine dyner, sofa og seng. Støvsugeren er nem og handy at bruge, og jeg skal da lige love for, at den får suget støv især fra min sofa. Og kudos for hurtig levering, jeg er ganske tilfreds!

18 décembre 2025

Réponse de Liljanordic

Hej Kathrine, det lyder som om PureSleep virkelig kom bag på dig på den gode måde! Når man ser hvad der faktisk sidder i sofaen, er det svært at gå tilbage. Tak for de søde ord og for at dele din oplevelse 🌸

Let og effektiv

Rigtig god støvmidestøvsuger.
Jeg elsker at den er let, praktisk og pæn på samme tid. Jeg er super glad for den og bruger den meget.

15 décembre 2025

Réponse de Liljanordic

Hej Susanne, det er præcis hvad vi har gået efter med PureSleep. Let, praktisk og effektiv i én. Tusind tak fordi du bruger den og for at du tog dig tid til at skrive 🌸
Maria fra Lilja Nordic

Købte deres PureSleep støvmidestøvsuger…

Købte deres PureSleep støvmidestøvsuger og har brugt den flittigt til både sofa og madrasser - den er nemmere at håndtere end en alm støvsuger og suger over al forventning!

10 décembre 2025

Réponse de Liljanordic

Hej Mads, fedt at høre at den overraskede dig positivt! At den er nemmere at håndtere end en alm støvsuger er et stort plus i hverdagen. Tak for anbefalingen 🌸