Liljeholmens Måleri AB Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Vi anlitade Liljeholmens Måleri för total badrumsrenovering. Det var mer att tänka på än vad vi hade tänkt på. Vi kunde ställa alla ”dumma” frågor och blev bra bemött. De har hjälpt oss med tips o... Voir plus

Vi anlitade Liljeholmens Måleri för en total badrumsrenovering som blivit riktigt bra. Vi fick lite falska förhoppningar i början om vad vår budget skulle räcka till, och hur mycket frihet vi hade gäl... Voir plus

Det kändes väldigt bra att lämna över mitt badrum i Liljeholmens händer. Proffsigt bemötande, tydliga offerter och skickliga hantverkare. Allt dokumenteras på ett tydligt sätt i chattgruppen och man k... Voir plus

Kan starkt rekommendera Liljeholmens Måleri. Vi valde mellan fler aktörer men Liljeholmen hade bättre reviews än de andra så vi gick vidare med dom och de levde verkligen upp till alla fina kommentare... Voir plus

1. Société de construction
  2. Consultant en construction
  3. Service de restauration de bâtiments
  4. Service de réparation

Liljeholmens Måleri AB är ett måleri och bygg företag som utför alla möjliga typer av renovieringstjänster. Vi levererar alltid bästa kvalitén på våra utförda arbeten! vi utför: *Badrumsrenovering *Måleri *Tapetsering *Kakel och plattsättning *våtrumsarbeten *snickeri *Vvs

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

85 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snyggt och proffsigt

Liljeholmens levererade ett snyggt och proffsigt badrum till oss. Det var smidigt att vi hade en WhatsApp grupp med hantverkarna så att man lätt kunde få svar på snabba frågor.

Varje arbetsdag avslutades med ett gäng bilder så man kunde följa arbetets gång.

20 avril 2024

Badrumsrenovering

Vi fick två badrum renoverade av Liljeholmens Måleri och kan inte nog understryka den professionalism, noggrannhet och transparens som vi fått genom hela projektet från start till avslut.

Genom företagets kommunikationskanal finns de alltid tillgängliga för frågor, funderingar och rekommendationer. Hantverkarna som varit hos oss (hantverk, el och VVS) var fenomenala.

VI kan varmt rekommendera Liljeholmens Måleri om ni vill få en trygg, transparent och proffsig upplevelse!

31 mars 2024
Avis spontané

Fantastiskt fint badrum över våra förväntningar

Trevliga och kunniga hantverkare som kom med förslag på lösningar som vi inte hade tänkt på. Trestegsbesiktning helt utan anmärkning och besiktningsmannen gav mycket beröm för de tekniska lösningarna som VVS åstadkommit. Slutresultatet blev ett fantastiskt fint badrum som överträffade våra förväntningar.

4 mars 2024

Superjobb av Liljeholmens Måleri

Liljeholmens Måleri har gjort ett super jobb med mitt badrum! De följde planen, var snabba och tillgängliga i händelse jag behövde fråga något. Och så blev det ju jättesnyggt, gediget! Strax ska jag renovera köket, och jag ska låta dem räkna på det oxå :).

23 février 2024
Avis spontané

Jag är väldigt nöjd med Liljeholmens…

Jag är väldigt nöjd med Liljeholmens måleri och min badrumsrenovering.
Kommunikationen var enastående från början till slut. Liljeholmens måleri höll mig ständigt uppdaterad om framstegen och gav tydliga förklaringar kring varje steg i renoveringsprocessen. Den öppna och ärliga kommunikationen skapade en stark känsla av förtroende, och jag kände mig verkligen involverad i varje beslut.
Hantverkarna visade en imponerande yrkesskicklighet och noggrannhet i sitt arbete. De gick verkligen den extra milen för att säkerställa att mitt badrum inte bara uppfyllde mina förväntningar, utan överträffade dem. Tack Liljeholmens måleri för att ni gjorde min badrumsrenovering till en så positiv och givande upplevelse!

31 janvier 2024
Avis spontané

Vi har renoverat vårt badrum med…

Vi har renoverat vårt badrum med Liljeholmens Måleri och vi är otroligt nöjda med allt från start till mål. Vårt badrum var vattenskadat och hade aldrig renoverats tidigare. Vi hade en vision om att riva väggar samt bastu och få ett stort badrum och slutresultatet är otroligt.

Det vi uppskattade mest, förutom det fina slutresultatet, var de dagliga uppdateringarna vi fick med bilder, hur alla inblandade har bidragit med lösningar som fått oss att känna oss trygga och att allt blev klart på utsatt tid till det pris vi fick på offerten.

Vi kommer att renovera vårt andra badrum med Liljeholmens Måleri och kan varmt rekommendera dem till andra.

30 janvier 2024

Rekommenderas

Från början till slut har vi fått ett gott bemötande av Liljeholmens Måleri. Vi renoverade vårt badrum och hade inte den största budgeten, med hjälp av Liljeholmens Måleri lyckades vi få till lösningar som passade vår plånbok utan att kompromissa på resultatet. Beräknad tid för renoveringen var 4 veckor, men redan efter 3 veckor var badrummet färdig. Under hela tiden hade vi en duktig hantverkare hos oss som var trevlig, lätt att kommunicera med och väldigt noga med detaljer och att vi som kunder skulle bli nöjda.

11 décembre 2023

Proffsigt, mycket bra uppstyrt och fantastisk service!

Vi fick hjälp att omvandla ett förvaringsutrymme till ett barnrum. Det var proffesionellt genom hela processen, de höll tidsplanen, var noggranna, engagerade och väldigt måna om att slutresultatet skulle bli riktigt bra. De överträffade våra förväntningar, och vi är väldigt nöjda med teamet på Liljeholmens Måleri. Vi kan varmt rekommendera dem!

10 janvier 2024
Avis spontané

Liljeholmens Måleri Ab förverkligade vår drömbadrum.

Min upplevelse med Liljeholmens Måleri Ab under min badrumsrenovering var otroligt bra och smidig.

Från första samrådet till det sista penseldraget var de dedikerade, professionella och uppmärksamma på mina önskemål.

Hantverket är av absolut högsta kvalitet, och jag är överväldigad av hur vackert och funktionellt mitt badrum nu är. Liljeholmens Måleri Ab överträffade verkligen mina förväntningar, och jag är tacksam för deras skicklighet och genuina engagemang.

Rekommenderar dem starkt till alla som söker en renoveringspartner av högsta klass för sin badrumsrenovering.

20 novembre 2023
Avis spontané

Vi är otroligt nöjda med…

Vi är otroligt nöjda med badrumsrenoveringen som liljeholmens måleri Ab utförde för oss!

Deras professionalism och dedikation var tydliga genom hela processen.

Kommunikationen var smidig, och de tog verkligen hänsyn till våran önskemål och behov.

Arbetet utfördes med precision, och resultatet överträffade mina förväntningar. Jag uppskattar den höga kvaliteten på material och hantverk.

Tack för att ni förvandlade vår badrum till en vacker och funktionell plats.

Jag rekommenderar Liljeholmens måleri Ab, till alla som söker en pålitlig och skicklig entreprenör för badrumsrenoveringar.

1 octobre 2023

Professionellt

Professionellt, punktligt och öppen kommunikation genom hela processen. Imponerande hantverk med noggrannhet för detaljer. Slutresultatet överträffade verkligen våra förväntningar. Vårt badrum är nu inte bara vackert utan även funktionellt. Tack för att ni gjorde vår renoveringsupplevelse så positiv! Rekommenderar starkt Liljeholmens Måleri Ab till alla som söker badrumsrenovering.

2 janvier 2024

Fantastic work

I am overwhelmed by the fantastic work that Liljeholmens Måleri Ab has done for my bathroom renovation. Every detail has been treated with precision and care.

Communication was smooth, and I really appreciate the professional and friendly treatment I received.

My bathroom has been transformed into a stylish and functional place, and I couldn't be happier.

Thank you for your outstanding work and dedication to quality. Recommends Liljeholmens måleri Ab to anyone thinking about renovating the bathroom.

15 septembre 2023

En dröm i uppfyllelse

Beslutet att göra duschrummet till min dotter med Liljeholmens måleri var det bästa beslut jag tagit. Jag tog ursprungligen in 5 offerter. Från första möte för offert till alla dagar med jobb, problem på vägen, nya lösningar och förslag har det varit positiv ton och alltid lösnings orienterat. Alla är proffs och feedbacken man får i den uppsatta chatten är förstklassig och snabb. Efter varje dag dokumenteras dagens jobb med bilder, stort plus. Duschrummet planerades hos Kalelspecialisten (ingick i priset) där jag fick hjälp med inredning och materialval samt ritning på rummet. Materialet kunde jag köpa själv eller få hjälp att köpa, mixen mellan vad jag köpte själv och fick hjälp med var toppen. När arbetet kom igång tog det ca 5v från start till klart. Jag är mycket nöjd men nöjdast är min dotter. 😊

24 novembre 2023
Avis spontané

Vi valde Liljeholmens Måleri för att…

Vi valde Liljeholmens Måleri för att genomföra en omfattande renovering av vårt badrum och är otroligt nöjda med slutresultatet! Kommunikationen var utmärkt under hela projektet, med regelbundna uppdateringar som höll oss informerade varje steg på vägen. De svarade på vår fråga utan dröjsmål. De bryr sig verkligen om sina kunder. Vi rekommenderar dem varmt!

20 décembre 2023

Gjorde badrum och WC med Liljeholmen

Gjorde badrum och WC med Liljeholmen. Säljprocessen var väldigt smidig. Robert kom ut på platsbesök, samt lämnade offert med en välspecificerad budget och tidplan för arbetet. Priset var konkurrenskraftigt för en totalentreprenad för badrum. Robert förmedlade även kontakt för inköp av kakel, badrumsmöbler, utrustning samt hjälp med framtagande av ritningar mm. Arbetet började på överenskommen dag och var klart i tid. Ashraf jobbade hårt för att hålla tiden, inklusive helger. Löpande frågor som uppkom stämdes av via en whatsapp-chat, så att allt dokumenterades. Extraarbeten som uppkom utanför budget kommunicerades tydligt, både avseende vad som behövde göras samt pris. Det fanns inga överraskningar när fakturan kom. Arbetet har hållit bra kvalitet och under ca två månaders användning har vi inte haft några problem. Lite småfix har såklart behövt kompletteras efteråt, men Liljeholmen har kommit och gjort det inom någon dag. Våtrumsintyg och kvalitetsdokument översändes efter arbetet var klart. Sammanfattningsvis - jag är nöjd och Liljeholmen kommer helt klart vara ett alternativ när det är dags för kök etc.

23 décembre 2023
Avis spontané

vi renoverade vårt badrum och toalett

vi renoverade vårt badrum och toalett. upplevelsen var mycket bra och professionell hela tiden. Teamet hade bra kommunikation på daglig basis och var flexibla när vi behövde ändra på några saker. de höll resten av huset så rent som möjligt under renoveringen. resultatet blev som vi förväntat oss och allt har gjorts till en hög standard. vi är mycket nöjda med resultatet.

2 octobre 2023
Avis spontané

Liljeholmens måleri får verkligen ett…

Liljeholmens måleri får verkligen ett toppenbetyg ifrån oss, ifrån start till mål med vår badrumsrenovering! Första intrycket när Robert kom hem på ett första hembesök var enormt bra, men kommer de verkligen leva upp till dessa förväntningar? Och svarat blev ett JA. De är enormt lyhörda, snabba på att svara och det har verkligen gått att bolla olika idéer med Robert!! Vi kommer definitivt ta in Liljeholmens måleri i fler projekt framåt!

22 décembre 2023

Badrumsrenovering

Från projektets begynnelse var projektledaren konsekvent engagerad med oss, och tog kontakt redan från dag ett när vi skickade in vår arbetsförfrågan via offerta-webbplatsen. Det som verkligen utmärker denna upplevelse är projektledarens anmärkningsvärda tillgänglighet. Deras hjälp sträckte sig bortom själva projektet och omfattade ovärderligt stöd med försäkrings- och föreningsfrågor, vilket ibland kan vara en krävande och frustrerande uppgift.

Det är viktigt att erkänna att avvikelser är oundvikliga när det gäller renoveringar, där saker kanske inte alltid utvecklas som förväntat från början. Men projektledarens orubbliga tillgänglighet och skickliga hantering av oförutsedda omständigheter bidrog betydligt till att göra hela processen smidigare. Det skapade en känsla av förtroende och försäkrade oss om att vårt projekt var i kapabla händer.

Med tanke på vår positiva upplevelse rekommenderar jag varmt deras tjänster. Den exceptionella projektledningen, tillsammans med ett proaktivt förhållningssätt till utmaningar, gör dem till ett utmärkt val för alla som söker pålitlig och kompetent hjälp i sina ombyggnadsprojekt.

15 novembre 2023