Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Fed side og hurtig levering, men... Epoxy kunne ikke hærde, trods flere omhyggelige forsøg. Jeg endte med at købe fra en tysk leverandør istedet, og det virkede uden problemer. Jeg skrev til Linaa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Linå er det firma, der suverænt kan alt indenfor håndværk og design - og det, de ikke har på lager, kan de skaffe. Lynhurtig levering, imødekommende betjening og altid et godt råd med på vejen, hvis... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte varer og dagen efter kunne jeg hente dem i en pakkeshop. Deres bestemmelsedug med biller og kryb er i super godt martiale, i forhold til at skulle bruges udenfor og skal kunne holde til at bl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig fin og brugervenlig hjemmeside og så rart med en kvalitets hobby/håndværksbutik, du både kan handle i på nettet og besøge fysisk. Og mangler du det rette stykke træ til dit knivskæfte i buti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de loisirs
  2. Magasin de couteaux

Écrit par l'entreprise

På Linaa.dk finder du mere end 6000 produkter inden for f.eks. træ, værktøj, maskiner, knivbygning, trædrejning og båludstyr.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Service i verdensklasse!

Jeg skulle afhente en bestilling, og endte med at spendere en rum tid i deres showroom og kigge og snakke. Fantastisk service, ansatte der er super imødekommende og ekstremt dytigte til deres fag. Skønt at få hjælp af fagmænd. De var yderst søde og hjælpsomme også overfor min lille datter, som efterfølgende har spurgt hvornår vi skal forbi igen. Min bedste anbefalinger herfra og det er bestemt ikke sidste gang vi svinger forbi en torsdag!

8 mai 2025

Kære Kunde🌸

Tusind tak for din varme og positive besked – det glæder os virkelig meget at høre!🌞

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os. Det betyder meget for hele teamet at vide, at både du og din datter følte jer godt taget imod, og at I havde en god oplevelse i showroomet😊

Du og din familie er altid hjerteligt velkomne – vi glæder os allerede til jeres næste torsdagsbesøg🌞

Team Linå😊

Super kundeservice

1 avril 2025

Kære Nicki😊

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre at du har synes om vores service.

Håber vi igen kan hjælpe dig en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot flot venlig service !

Flot flot venlig service !
Hurtig respons og levering
( som alle andre gange jeg har handlet hos Linå )

L.Nielsen

17 mars 2025

Kære Laurids🌸

Tak for de 5 stjerner 🌟 Vi er glade for at du vil anmelde os, det gør os rigtige glade😍

Det betyder meget at vores kunder er glade for vores service og fantastiske varer😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Udvalget

Umiddelbart (jeg har endnu ikke modtaget noget) er jeg meget tilfreds med bestillingen.

11 mars 2025

Kære Fini😊

Mange tak for din fine anmelde, den er vi rigtige glade for👌

Jeg kan se at vi i dag har sendt din ordre afsted, så mon ikke den kommer til dig hurtigst mulig📦

Skulle du have spørgsmål eller andre kommentar, er du velkommen til at sende en mail til os på firma@linaa.dk

Vi gør alt hvad vi kan, for at gøre alle vores kunder glade og tilfreds med handleoplevelsen hos os😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt nemt at bestille, god pris og hurtig leverance. Absolut ikke sidste gang jeg handler bålhandsker hos Linaa !

7 mars 2025

Kære Kaspar🌸

Dejligt at høre at du synes om vores hjemmeside, vores gode priser og hurtig levering. Vi arbejder simpelthen så hårdt, for at få alle vores Linå pakker frem hurtigst mulig❤

Kanon hurtig handel

Kanon hurtig handel, stort vareudvalg til attraktive priser.
Et "slaraffenland" til kreative sjæle, om det måtte være træarbejde , knivbygning eller noget helt andet.

4 mars 2025

Kære Kunde🌸

Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner, dem er vi hos Linå rigtige glade for👌

Vi er glade for at høre at du synes godt om vores sortiment, gode priser og vores hurtige service. Det betyder meget for os.

Vi glæder os til igen en anden gang at kunne hjælpe dig😊

Hurtig levering!

Hurtig levering!
👍😁

26 février 2025

Kære Søren🌸

Dejligt at du er tilfreds med dit køb hos os. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang😊

Mange hilsener

varene

Jeg har købt flere gange og hver gang fået nogle fine og gode vare rigtig hurtig levering. rigtig god oplevelse.

24 février 2025

Kære Bent🌸

Tusind tak for de 5 stjerner 🌟 Vi er glade for at du vil anmelde os, det gør os rigtige glade😍

Er glad for at høre at du har fået en god service, vi gør alt hvad vi kan for at yde den bedste service vi kan😊

Hav en god dag🌞

Mange hilsener

Super god service

26 février 2025

Kære Mary-Ann🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået en god service hos Linå

Har fået en god service hos Linå, i forbindelse med garanti sag på en camwac spånsuger
Spånsuger er købt ved en anden virksomhed,som ikke kunne formå at hjælpe mig
Det har medført at jeg har fået en ny camwac

20 février 2025

Kære Per🌸

Mange tak for din finde anmeldelse, den er vi utrolig glad for. Det betyder meget for os at du har taget dig tid til at anmelde os😊

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god kvalitet.

11 février 2025

Kære Jan🌸

Vi arbejder simpelthen så hårdt for at få alle vores Linå pakker frem hurtigst mulig❤

Noté 5 sur 5 étoiles

Rette tid, pris og kvalitet

Vare var til rette tid, pris og kvalitet

22 janvier 2025

Kære Jan🌸

Noté 1 sur 5 étoiles

Snyd og bedrag

Har købt en 30 liters gryde og et låg til en 30 liters gryde.
Efter modtagelse viser det sig at de sender et 22 liters låg, der ligger og flagrer nede i gryden.
Tager selvfølgelig kontakt til kundeservice og modtager et bla bla svar om at sådan er det bare.
Skal du købe herfra så skal du stå tidligt op ellers bliver du snydt eller bedre lad være med at købe!!

8 janvier 2025

Kære Peter😊

Mange tak for din anmeldelse af os. Vi beklager, at vi desværre ikke har kunnet gøre det tydeligt nok at vores låg ligger lidt nede i gryden, som vi ellers har forsøgt at skrive med følgende produkttekst for låget
https://www.linaa.dk/shop/laag-til-emaljegryde-15930p.html "Lågene er ikke produceret direkte til gryderne.
Derfor kan lågene ligge lidt nede i gryden."

Som du også har talt med kundeservice, vil vi gerne tage låget retur, men vi tager desværre ikke gryden retur, da du allerede har taget den i brug.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Pakken var blevet væk men fik i den forbindelse en rigtig god service

23 décembre 2024

Kære Michael🌸

Det betyder meget at vores kunder er glade for vores service også selv om der en gang i mellem kan ske problemer med ordren😊

hurtig levering julen

hurtig levering julen , vender tilbage igen med en ny ordre God Jul og godt nytår
Mvh. Jens Jørgensen

27 décembre 2024

Kære Jens🌸

Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner, dem er vi hos Linå rigtige glade for⭐⭐⭐⭐⭐

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen blev afsendt og modtaget som…

Varen blev afsendt og modtaget som forventet, jeg har endnu ikke afprøvet det, så kvaliteten kan jeg ikke skrive om før efter jul.

11 décembre 2024

Kære Helle🌸

Super gode produkter

Super gode produkter, hurtig levering og god kunde service. Kan kun anbefales :-)

13 décembre 2024

Kære Steen🌸

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte et pensel sæt som ved…

Bestilte et pensel sæt som ved modtagelse var åbnet flere af penslerne klumpet helt sammen og kan ikke løsnes med vand sælger i brugte vare eller bare skrammel? Bivoksen stinker laaaangt væk af lampeolie hvilket jeg aldrig har oplevet med bivoks jeg har købt før hen andre steder. Og tager man så mange penge for bitte små stykker træ burde der være lidt mere kvalitet og ikke fyldt med buler flosser. 3 ud af 5 varer levede langt fra op til forventningerne 2 endda direkte til skraldespanden..

10 décembre 2024

Kære Per🌸

Tak for din anmeldelse, er ked af at se at du oplever problemer med det du har modtaget fra os.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at løse dit problem, du må meget gerne sende os en mail på firma@linaa.dk
Mærk mailen med "Trustpilot"

Ser frem til at modtage en mail fra dig, så vi kan løse dit problem😊

God oplevelse & hurtig levering

God oplevelse & hurtig levering
Fik varen et par dage efter bestilling. Der medfulgte en vejledning til anvendelse af produktet (Resin), hvilket var superfint. Har endnu ikke afprøvet produktet, men ser frem til at prøve at arbejde med det.
Vil bestemt handle her igen. 👍

4 décembre 2024

Kære Sanni🌸

Noté 2 sur 5 étoiles

Kan ikke passe at man bestiller noget…

Kan ikke passe at man bestiller noget 1. December, får ordrebekræftelse samme dag.. 2. December får man track and trace mail fra lageret.. 3. December er den pakket ved "homerunner" og 6. December er den stadig ikke afsendt. Utroligt når så mange andre steder her i landet kan levere på 2 hverdage, tager det over en uge bare at få noget ud af lageret..
Utroligt.. 11. December, har pakken stadig ikke forladt lagret.. Bestilte samtidig ting fra TEMU der er ankommet, inden en dansk leverandør overhovedet får det fra sit lager..
Først efter opkald til Linaa, får man oplyst at der sørme er et helt pakkebur der er forsvundet, men INTET oplyses til kunderne.

Dog kom der en løsning. Ny pakke sendes øjeblikkeligt, og skulle den "gamle" pakke dukke op, kører den automatisk retur ved at lade den forblive i pakkeshoppen

6 décembre 2024

Kære Ivan😊

Mange tak for din anmeldelse, er ked af at se at du ikke har haft en god oplevelse.

Jeg kan se at din ordre er afsendt fra vores lager den 3/12, og er sendt med "homerunner" til levering med PostNord.

Postnord har desværre forsinkelse i øjeblikket, og derfor er din pakke lidt længere undervejs.
Det beklager vi naturligvis.

Vi håber vi en anden gang kan hjælpe dig igen.

Hav en god dag🌞

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus