Jeg købte deres produkt til hudflapper, det værste skrald. Billigt produkt som ikke virker
L'entreprise a répondu
Bestilling og levering var fint. Infrarød tæppe virker også, men jeg undrer mig over, at apparatet er tilsluttet i fodenden Jeg har prøvet andre, hvor du kunne betjene, mens du lå i tæppet Der er fj... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hvorfor Lindiq? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 999kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os
Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 78 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg har bestilt en ph måler fra deres side.og nu finder jeg selvfølgelig ud af at den er fra temu 😅 til kun det halve af prisen , lidt skuffende at finde ud af !!

Réponse de Lindiq
Super hurtig levering og varen levede op til beskrivelsen🤩
Jeg handler helt sikkert her igen

Réponse de Lindiq
Lynhurtig ekspedition og så med en personlig nytårshilsen
Tak for det

Réponse de Lindiq
Super effektive med levering og meget informative. Produktet levet fuldf op til mine forventninger. Meget tilfreds.

Réponse de Lindiq
har desværre ikke fået min vare fra DAO endnu, de søger efter den
Hurtig afsendelse af det bestilte på trods af Juledagene.
Fine varer.

Réponse de Lindiq
Købte en vare, og det var ikke den vare jeg havde set på billedet
Det viser sig der er flere billeder af varen og med forskellig fod til at den kan stå
Den jeg har fået leveret er lille og ustabil og kan ikke bruges til det jeg havde tænkt mig nemlig i min dagpleje
Forsøgte mig med et skriv til Testudstyr og fik retur at det kunne de ikke gøre noget ved for jeg kunne jo bare have set alle billeder
Nu kan jeg kun bruge den liggende og ikke stående
Prisen var dog billig i forhold til andre steder
Kundeservice var dog dårlig og tænker de kunne have sendt en ny med den ønskede fod som jeg har billede af

Købte en Vinkøler.- Alt fra køb til levering gik perfekt. 5 Stjerner fra mig.-

Réponse de Lindiq
Jeg har bestilt varer hos denne leverandør, som med PostNord er leveret 65 km væk fra ønskede pakkeshop. Jeg er med på at PostNord har lavet en fejl, men butikken har også et ansvar i min optik, men det eneste svar jeg har fået er “bliver pakken ikke afhentet, påløber der returfragt”.
Jeg kender andre firmaer, som for god kundeservice (som er beskrevet som en kerneværdi på hjemmesiden), tilbyder at sende en ny pakke og lade den anden gå retur, men man bliver mødt af en mur!

Réponse de Lindiq
For besværligt at returnere varerne!
Jeg har læst Testudstyr s svar!
Jeg må fastholde, at det er alt for besværligt at returnere varer, man ikke er tilfreds med!
Det er selvfølgelig helt ok, at jeg skal betale returportoen, som jeg har gjort.
Varen var lidt leddeløs i det, så jeg valgte at returnere dem. I kunne lave en returblanket med et link, jeg kunne trykke på, så jeg let kunne udfylde skemaet og sende det videre til jer. Vh Anne