Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god! Med meget sød personlig hilsen. 🤩 Hvor er det dejligt, at kunne støtte små virksomheder som hende. Super flot produkt, helt sikkert ikke sidste gang jeg køber hos hende. 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ville gerne købe et linoleumstryk, som var udsolgt. Jeg spurgte Simone, om hun snart fik flere på lager, og allerede dagen efter havde hun lavet det. Mega god service 🤩

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse hos Lino Memories! Jeg har netop modtaget det fedeste indkøbsnet med et smukt motiv af Dronning Margrethe, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Kvaliteten er i top – rob... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de linoléum

Écrit par l'entreprise

Opdag unikke linoleumstryk hos Lino.Memories – minder foreviget i tryk. Hjemmelavede linoleumstryk, perfekte som personlige gaver eller kreative gaveidéer. Bestil din egen, personliggjorte gave og få et unikt kunstværk, der inspirerer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk fede produkter i lækker kvalitet - ikke sidste gang jeg køber på denne hjemmeside🤩

5 mai 2025

Hej Ida,
Årh tusind tak, sødt af dig - du skal være så velkommen <3

10/10

Fik en personlig hilsen og et klistermærke med, er rigtig tilfreds med plakaten :)

28 avril 2025

Hej Anne,
Det er jeg glad for at høre - tusind tak! <3

Noté 4 sur 5 étoiles

Flot produkt, dårligt indpakning

Selve billedet jeg bestilte var rigtig fint, men ærgeligt at det ikke er ordentligt pakket ind. Kassen var blevet trykket under forsendelsen, så der var kommet mærker på billedet hvor den var blevet bukket. Det burde blive sendt i de hårde paprør, så de ikke risikere at blive ødelagt under forsendelsen.

28 avril 2025

Hej Maria
Tak for din anmeldelse. Det er jeg selvfølgelig ked af at høre. Jeg har ikke tidligere oplevet, at kassen bliver bøjet under forsendelse, så tak for at gøre mig opmærksom på dette.

Skriv endelig til mig på minderforevigetitryk@gmail.com – så sender jeg et nyt tryk afsted til dig med det samme :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds med mit køb

Jeg er meget tilfreds med mit køb! Produktet lever fuldt ud op til forventningerne. Leveringen var hurtig og inden for rimelig tid, så jeg modtog min ordre uden forsinkelse.

17 avril 2025

Hej Leena - det er jeg glad for at høre! Tusind tak for din anmeldelse. <3

Hurtig levering.
Flot og overskuelig hjemmeside.
Lækre motiver og farver.
Super indpakning - og overraskelse i pakken.
Unikt håndværk.
Jeg har handlet flere gange - og kan kun anbefale hjemmesiden.

7 avril 2025

Hej Dorthe. Tusind tak for din anmeldelse og fine ord. <3

Fantastisk fine linoleumstryk 🤩

Fantastisk fine linoleumstryk 🤩
Trykket jeg skulle bruge som gave var udsolgt, men Simone svarede med det samme på min henvendelse og i løbet af få dage modtog jeg det fineste linoleumstryk, fint pakket ind og med en sød hilsen.
Så skynd dig ind og køb, du bliver ikke skuffet 😃

14 mars 2025

Hej Christel!
Tusind TAK for din fine anmeldelse - jeg håber, at din datter blev glad for trykket! <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service og top kvalitet!

Jeg købte det fineste Daisy Juice tryk, som allerede var klar til afhentning dagen efter bestilling - top service og top kvalitet!

Jeg er SÅ glad for mit tryk, jeg skal helt sikkert have flere!

18 février 2025

Hej Hannah,

Tusind TAK for din søde anmeldelse. <3 Dejligt at du er glad for Daisy trykket! Jeg glæder mig til at lave flere tryk til dig i fremtiden!

Bestilte et billede

Bestilte et billede med trykket! “We are all just humans” og virkelig hurtig levering og ser så flot ud!

5/5 🙏🏻

2 décembre 2024

Hej Anders,

Tusind tak for din anmeldelse og fine ord! :-)

Smuk plakat.

Smuk plakat.
Hurtig forsendelse og sød hilsen i pakken ved modtagelse🙏🏻

13 mars 2025

Hej Berit,

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at du er glad for trykket <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig flot design og god service!

Virkelig flot design og god service!
Fik også sendt den overraskende hurtigt afsted! ✨💙
Virkelig et sted du burde støtte!

1 mars 2025

Hej Angie!

Tusind tak for din søde anmeldelse og støtte på både Instagram og TikTok - det betyder meget, TAK <3

Noté 5 sur 5 étoiles

SÅ god en oplevelse at handle på…

SÅ god en oplevelse at handle på linomememories

Har nu købt flere tryk gennem tiden og de pynter alle sammen så fint i min lejlighed. Derudover er både service og kvalitet i top og man kan virkelig se at Simone brænder for det. KÆMPE ANBEFALING HERFRA!!

6 mars 2025

Hej Sarah,

Tusind tak for anmeldelsen! Jeg er glad for at høre, du er glad for dine køb <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse hos Lino Memories!

Fantastisk oplevelse hos Lino Memories!

Jeg har netop modtaget det fedeste indkøbsnet med et smukt motiv af Dronning Margrethe, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Kvaliteten er i top – robust og flot udført – og det er tydeligt, at der er kælet for detaljerne.

Servicen har været helt i særklasse fra dag ét. Kommunikation og levering har været hurtig og problemfri, hvilket gør hele købsoplevelsen ekstra behagelig.

Jeg vil varmt anbefale alle at tage et kig i Simone Frøkjærs lille, fine onlineshop – her finder man unikke varer og får en service, der virkelig skiller sig ud. Jeg handler helt sikkert her igen!

15 février 2025

Hej Imane!

Tusind TAK for de fine ord både her og på Tiktok. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med dit køb. <3

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus