Lisenshuset.no Avis 27

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Jeg fant denne nettbutikken med programvareprodukter til svært attraktive priser for mine behov. Jeg kjøpte Microsoft Office 365 med livstidsbruk og engangsbetaling for lisensen. Jeg betalte en... Voir plus

Bestillte Windows 11 lisens fra Lisenshuset. Jeg trodde jeg hadde lagt inn riktig versjon av Windows 11, men support på Lisensshuset så umiddelbart at jeg hadde rota det til og fikk guidet meg... Voir plus

Det var med megen besvær at aktivere Offices 2024, man blev kvalt i enorme mængde text uden felter med aktivering. Da jeg skulle ind på outlook, kom der endelig et felt for aktivering, Det bøvlede j... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Boutique de logiciels

Écrit par l'entreprise

Lisenshuset gjør programvare og spill enkelt, raskt og lønnsomt.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

27 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Quickly I got response of my request

Veldig raskt fikk jeg svar og rettledning for å installere mitt MS Office 2024. Etter omfattende slettinger av rester av gammel MS Ofiice, gjorde jeg en ny henvendelse, og fikk raskt et opprydnings program av Peder. Så plutselig sto Office programmet Helt FLott.
Takk for Kjapp service.

28 avril 2026

LISENSHUSET. NO 👏👏👏

Jeg betalte en rimelig pris, og servicen fra butikken var svært effektiv.
Jeg valgte produktet, betalte, og umiddelbart etter betalingen ble lisensen tilgjengelig – alt gikk veldig raskt, effektivt og ryddig.
Jeg anbefaler virkelig denne butikken, og kundeservicen etter kjøpet var veldig hyggelig.
Anbefales 👏👏👏👏
LISENSHUSET.NO

26 avril 2026

Windows 11

Kjøpet ble fulgt opp umiddelbart med spørsmål om hvordan installasjon etc. gikk. Fikk også god hjelp med gml. Scanner som jeg ikke klarte selv. Fantastisk og hyggelig service/hjelp
RES

22 avril 2026

Fikk feil type lisens, selger gadd ikke følge opp

Kjøpte 6 lisenser til Win 11 Pro Retail, men fikk oversendt RTM Cloud Retail lisenser istedet (bekreftet med Microsoft support). Lisensnøklene kunne ikke brukes. Selger sendte over 2 nye fungerende lisenser - men ville tydeligvis ikke sende de resterende 4. Han ville istedet at jeg skulle kontakte ham hver gang jeg trengte å (re)installere operativsystemet i fremtiden slik at jeg kunne få en ny lisens. Det er ganske urimelig å forvente at man skal sitte og vente i dagevis (!) på svar når man sitter med Windows Setup-skjermen foran seg på en nybygd PC.

Svar fra selger i siste eposten: "For at vi skal kunne gjennomføre videre avhjelp på en forsvarlig måte, må eventuell aktivering av nye lisenser skje i dialog med oss. Dette er nødvendig for å sikre at aktiveringen gjennomføres korrekt og for å ha tilstrekkelig grunnlag for videre oppfølging av saken."

... og så ble hele beløpet plutselig refundert, siden det var tydelig han ikke gadd å følge opp videre.

20 mars 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager at du opplevde saken slik. Denne saken gjaldt reklamasjon på flere lisenser i samme leveranse, og vi forsøkte derfor å følge opp saken videre på en kontrollert måte for å sikre korrekt installasjon og videre oppfølging.

Da dette ikke var ønskelig, refunderte vi kjøpet i sin helhet for å avslutte saken på en ryddig måte.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og tar den med oss i vårt videre forbedringsarbeid.

Lisenshuset

Bestillte Windows 11 lisens fra…

Bestillte Windows 11 lisens fra Lisenshuset.
Jeg trodde jeg hadde lagt inn riktig versjon av Windows 11, men support på Lisensshuset så umiddelbart at jeg hadde rota det til og fikk guidet meg til riktig Windows 11 pakke som passet med Lisensen.

Utrolig kjapp respons fra support her og selv om det kanskje ikke var like enkelt som de foreslo så var det nok til at vi kom imål med installasjonen.

Anbefales på det varmeste.

Vidar Kristiansen

11 mars 2026

Produktet var akkurat som beskrevet

Produktet var akkurat som beskrevet, prisen var god, og alt av levering, informasjon og digital håndtering fungerte helt perfekt. Jeg føler meg trygg på å handle her igjen, og kan virkelig anbefale denne nettbutikken til alle som ønsker rask levering, god support og en trygg og profesjonell kjøpsopplevelse.

Super fornøyd med alt!

22 novembre 2025

Det var med megen besvær at aktivere…

Det var med megen besvær at aktivere Offices 2024,
man blev kvalt i enorme mængde text uden felter med aktivering.
Da jeg skulle ind på outlook, kom der endelig et felt for aktivering, Det bøvlede jeg med i mere end en time.

14 novembre 2025

Hei!

Takk for din tilbakemelding! Det var synd å høre at du brukte lang tid på å aktivere produktet. Vi har support tilgjengelig hvis installasjonen ikke går som forventet, og disse kan kontaktes på Live Chat eller e-post til post@lisenshuset.no. Vi skal også undersøke om installasjonsguiden kan gjøres enda tydeligere.

Jeg ønsker deg en fin dag videre.

Håkon - Lisenshuset

Skuffet over en ting

Skuffet over en ting. Jeg ber om å bli ringt tilbake - trengte hjelp. Men dere ringte aldri / nå er det gått 12 timer. Problemet er fikset.

14 novembre 2025

Réponse de Lisenshuset.no

Takk for din tilbakemelding, og beklager at det tok lang tid før support ringte deg. Jeg håper du fikk den hjelpen du trengte, og skulle du ha behov for hjelp er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Håkon - Lisenshuset

Local to global license upgrade

Found the price compitive and bought three licenses. But then license keys didn't work as they were supposed to work in Norway only, I tried them from Ethiopia.

Talking to the support team was super easy. Listened and understood my issue and asked me to give them a day till they convert the licenses to global. Then next days got three global licenses without any extra fee. very statisfied and super happy with the customer support. thank you.

7 novembre 2025