Lisez les avis des autres
Ik had een bestelling geplaatst en deze werd netjes en precies op de afgesproken dag en tijd geleverd. Alles was goed verpakt en bij het openen werd ik echt blij verrast. Het is een prachtig plaatje,... Voir plus
Ging super vlot en makkelijk om te bestellen. Levering België ging snel. Mooi verpakt. Enige tip: De verzendtijd ongeveer vermelden voor levering België.
Ontzettend snelle en persoonlijke service met aandacht. En natuurlijk een fantastisch mooi product. De levering was ook ontzettend snel met een heel leuk kaartje erbij. Super professioneel. Jammer dat... Voir plus
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Bestelling
Ik had een bestelling geplaatst, maar was bang dat deze niet op tijd geleverd zou worden. Na een berichtje te hebben gestuurd, heeft Alissa de poster direct op de post gedaan. Dankzij haar snelle reactie kwam de bestelling precies op tijd binnen! De poster is prachtig en een geweldig cadeau om te geven. Lieve Alissa, hartelijk bedankt voor de supergoede service! 🌸
Vlotte bestelling en levering
Mega blij met hoe het er uit ziet!
Mega blij met hoe het er uit ziet!
En super snel geleverd!
Bijzondere cadeaus
Heel apart ideeen om te geven als cadeau.
Leuk dat je zelf kan ontwerpen. So maak je het persoonlijk.
De prijs is ook betaalbaar en heb je zelf invloed op.
Heel leuk allemaal.
Ik schrijf niet snel een review maar..
Ik schrijf niet snel een review maar echt credits naar deze vrouw. Ik had een lijst besteld en bij levering bleek de speld niet het juiste adres aan te duiden. Een mail gestuurd en zonder problemen wilde ze meekijken en vervolgens een goede poster op gestuurd. Maar helaas heeft de post bezorger het pakket dubbel gevouwen en zat er een diepe vouw in de poster. Weer een mail gestuurd met foto's en weer zonder problemen heeft ze een nieuwe gestuurd. Deze is perfect!
Ze had precies wat ik zocht en voor een…
Ze had precies wat ik zocht en voor een leuke prijs.
Prachtig drukwerk
Snelle levering, duidelijke website, en absoluut prachtig drukwerk! Mooi dik papier, en ontzettend diep zwarte inkt. De lijnen en tekst springen zo heel goed naar voren!!
Wauw
Wauw! Inmiddels 5 posters besteld, en alle 5 van top kwaliteit!
Het maken van de poster is makkelijk gemaakt door stappen die je kan invullen, je kan hem helemaal naar je eigen zin maken!
Mocht er toch iets zijn wat via de website niet mogelijk is kan je haar appen en dan past ze het handmatig aan! Echt super fijn
Geweldig!
Ik had per ongeluk een verkeerde datum erop gezet. Dit werd netjes opgelost met een kortingscode om een nieuwe te bestellen.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering
Alleen helaas was t glas gebroken maar werd de zelfde dag nog nieuwe verstuurd dus echt top service
Heel erg bedankt voor de super snelle…
Heel erg bedankt voor de super snelle levering voor 16u bestelling geplaatst dag later al in huis toppie en ze waren er heel blij mee.
Jullie hebben iemand heel blij gemaakt 👍🏻
Zeer tevreden over deze goede service!!
Wat een snelle service! Voor mijn vriend wilde ik last minute nog een sterrenposter regelen voor zijn verjaardag, via de app contact met LISPRINTS genomen. Er werd snel, goed en vriendelijk gereageerd. De poster is prachtig geworden!
Goed gedaan!
Supersnel en mooi verpakt verzonden!
Ik had de print nodig voor een cadeautje en na een mailtje werd het nog dezelfde dag verzonden. Ze hadden er ook nog een heel mooi verpakt cadeau van gemaakt! Super! Het viel ook erg in de smaak.
Geweldig perfect
Heel erg vriendelijk en behulpzaam als je je locatie niet kan vinden (slecht in topo)
Eind resultaat is prachtig en snelle levering
Hele mooie posters
Hele mooie posters ontvangen voor de geboorte van onze zoon, maar ook van een vriendin cadeau mogen ontvangen met coördinaten waar ik mijn partner ontmoet heb. Ik ben er ontzettend blij mee en ze hebben een mooie plek in huis
L’expérience Trustpilot