3,9

Bien

Aucune trace de demande d’avis

3,9

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Glimrende sted

Glimrende sted. Føler mig godt og trygt taget om hænde. Fokus på forebyggelse, men uden prædikener.
Selvfølgelig er der travlt. Det er der jo i branchen, men den nødvendige tid bliver brugt.

15 avril 2024

Fik stor hjælp med hjerte

Lægen var meget hjælpsom og venlig, meget tydligt har forklaret alle min undersøgelse fra hospitalet og blodprøve fra klinikken. Tusind tak til hende og hendes sekreteren

5 mars 2024

Super god lægehus

Super god lægehus. Altid hjælpsomme og løsnings orienteret. Der kan være travlt og ventetid, men lægeklinikken er det værd. Alle os der er tilfreds med Lægehuset gennem mange år, skriver måske ikke anmeldelser. Men det bør vi nok gøre noget mere.

21 février 2024

Lægerne i Sundhedshuset Vesterbrogade 121

Hos lægerne i sundhedshuset bliver man behandlet som et barn - selvom man er en voksen mand - de siger ting som "har du husket at vaske dine hænder"og "går du regelmæssigt i bad" osv. Gennem tiderne har lægen Kristian Müller ment at jeg havde AIDS pga jeg er homoseksuel og han har gjort grin med min hørelse. Det er ikke et rart frontpersonale. Jeg har absolut intet godt at sige om Kristian Müller og lægerne i "sundheds"huset. Man får det bestemt ikke bedre af at komme i konsultation hos herr Müller.

20 février 2024

En fantastisk familielæge med tid, omsorg og overskud

Jeg har haft Gobin som læge i mere end 10 år og jeg kan slet ikke genkende de anmeldelser der ligger her på trustpilot. Jeg er altid blevet mødt med imødekommenhed og oprigtig interesse. Ad åre er resten af min familie også søgt herover og vi er alle glade for at have læge her. Min oplevelse er at have en læge der lytter, tester og gør alt hvad han kan for at hjælpe sine patienter.

Lige som alle københavnske lægekonsultationer er der travlt, men jeg oplever ikke at det går ud kvaliteten

9 juillet 2021

Blev overtaget som patient for mange år…

Blev overtaget som patient for mange år siden, Efter et super behageligt og langvarigt patient/læge forhold til min tidligere læge Jan Erik.
Dette er en kødfabrik hvis eneste ønske er at sundhedskortet bliver revet så meget igennem som muligt.
Altid notater og medicin, smertelindring og bunker af opfølgene samtaler. ingen tilbagekig i journaler ,Ingen behandling. aldrig tid
Forfærdeligt sted, hvis du gerne vil være rask

7 décembre 2020

Hurtige og venlige

Specielt deres e-konsultation fungerer super. Jeg kontaktede min læge i morges, og der var svar til middag med en recept. De tager også blodprøver i huset.

De har 3-4 læger ansat som alle virker fagligt dygtige, men jeg vil fraråde at vælge "Kristian Müller", da hans attitude og måde at tale på er ubehagelig og nedladende.

5 février 2015

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit