Banner for Littledeluxe.dk

Littledeluxe.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En webshop, jeg trygt kan anbefale og som jeg bestemt vil handle hos igen. Vi har haft en rigtig god oplevelse med LittleDeluxe.dk. Bestillingen var nem, leveringen hurtig og hele forløbet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service!🥰 Havde bestilt ud fra en kampagne med køb 4 ting og få en anden ting med. Jeg ser ikke man skulle vælge det til ved bestilling og da jeg får ordren er den ekstra ting ikke m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Til et arrangement med Ca 50 personer, valgte vi Deli Delux. Det var et meget klogt valg. Vi fik lidt ændringer og tilføjelser uden problemer. Maden var super, og rigelig. Det hele til en god pris. D... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg modtog nogle forkerte varer, og fik lynhurtig tilbagemelding da jeg skrev til kundeservice. Julie var så behjælpelig og sød, og fik straks rettet op på fejlen. Jeg handler KUN hos Littledeluxe, n... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture
  2. Magasin de vêtements pour enfants
  3. Magasin pour femmes enceintes
  4. Magasin de jouets

À propos de Littledeluxe.dk

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Littledeluxe.dk 💛

Hos Littledeluxe.dk finder du hele det officielle sortiment fra Mushie og FRIGG - produkter skabt til at gøre de første år trygge, smukke og mindeværdige.

Hvad kan du forvente hos os?

🎀 Alt fra Mushie og FRIGG samlet ét sted

🎀 Sutter, service og udstyr i topkvalitet

🎀 Nøje udvalgte materialer til de mindste

🎀 Personlig kundeservice og hurtig levering

Vi går aldrig på kompromis – kun det bedste er godt nok til dig og dit barn 💛

✨ Udforsk Littledeluxe ✨

Shop alt FRIGG her

FRIGG logo

Shop alt Mushie her

Mushie logo

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om produkter, levering eller andet.

📞 Ring til os på 50 97 22 08
📩 Eller send en mail til info@littledeluxe.dk

Vi svarer som regel indenfor få timer 💬

Tak fordi du vælger Littledeluxe.dk 💛

Littledeluxe.dk logo

✨ Derfor vælger kunder Littledeluxe.dk ✨

Écrit par l'entreprise

👶 Personlige sutter med navn - Praktiske udenfor hjemmet
Med dit barns navn eller en sjov/sød lille tekst på sutten kan du gøre den meget mere personlig – og så slipper du for, at sutten bliver byttet rundt med andre børns sutter i daginstitutionen, hvorved bakterier ellers let kan blive overført mellem børnene.
🧼 Hygiejnisk gravering hos Littledeluxe
Vores indgraveringsmaskine anvender en moderne UV-laserteknologi, og resultatet er en glat og jævn overflade, der ikke bliver slidt af; derfor er den meget hygiejnisk.
✍️ Gratis gravering på sutter
Som en del af den gode service du får hos Littledeluxe, tilbyder vi gratis gravering på sutter.
🚚 Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
Vi tilbyder gratis levering på alle ordrer over 499 kr. – hurtigt og trygt hjem til dig
🔒 Tryg onlinehandel med e-mærket
Littledeluxe.dk er e-mærket certificeret, så du handler sikkert, nemt og med køberbeskyttelse. https://certifikat.emaerket.dk/littledeluxe.dk
💬 Personlig og nærværende kundeservice
Ligegyldigt om du ønsker råd før et køb, eller har spørgsmål til din ordre, så har Littledeluxe det bedste team klar til at hjælp dig 😊
🍼 Alt til de første år
Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til baby og småbørn – fra sutter til spisetid og leg.
🎁 Gavevenlige produkter
Skal du glæde en nybagt familie? Hos Littledeluxe finder du et udvalg af produkter, der er perfekte som barsels- og dåbsgaver.
💛 Håndplukket med omtanke
Hos Littledeluxe vælger vi kun produkter, vi selv ville bruge til vores egne børn – med fokus på kvalitet, sikkerhed og design.

Følg med i Littledeluxe-universet 💫

💌 Nyheder, gaver og gode råd - direkte til dig! 🎁

💌 Nyheder, gaver  og gode råd - direkte til dig! 🎁
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, særlige kampagnetilbud og kærlige tips til de første år som forælder – direkte i din indbakke.

Coordonnées de contact

Promotion box for Littledeluxe.dk

Nye Favoritter fra Mushie ✨

Opdag alle de nyeste baby-musthaves fra Mushie.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

434 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super sød og hurtig kundeservice

Super sød og hurtig kundeservice

Hej Emma 😊

Tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, søde og rare. Jeg er meget tilfreds 😊

Réponse de Littledeluxe.dk

Dejligt at høre, når vi dagligt prøver at gøre vores allerbedste😊.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker skincare, hurtig levering og ingen fejl

Hurtig levering og ingen fejl. Lavede en større ordre ifm. rabat på bl.a. Mushie skincare serie, som er virkelig god, og alt var i orden.

Réponse de Littledeluxe.dk

Dejligt at du gjorde brug af vores fantastiske tilbud - det sætter vi stor pris på.

Har de fineste ting

Fint udvalg af skønne ting, i de fineste farver og materialer.
Hurtig levering.

Réponse de Littledeluxe.dk

Takker, vi gør vores bedste for hele tiden, at tilføje nye farver og produkter. Dejligt du kan lide dem🤗.

Super

Hurtig levering og super gode produkter!

Réponse de Littledeluxe.dk

Mange tak for din tilbagemelding, den betyder meget for os 😊.

Anbefaling herfra

Hurtig levering og fantastisk kundeservice, der er meget behjælpelige og svarer hurtigt.

22 janvier 2024

Hejsa😀

Vi gør alt hvad vi kan for at servicere vores kunder bedst muligt.

Dejligt at du sætter pris på det.

Kæmpe anbefaling.

Kæmpe anbefaling og max god service hos Sundesutter/LittleDeluxe!
Havde fået en “forkert” sut med navn med i min bestilling og oveni købet også selv lavet en fejlbestilling ved nogle af de sutter jeg havde bestilt.
Jeg skrev til dem og fik super hurtigt svar tilbage! 🙏🏼
Under 24 timer senere, lå den “rigtige” sut med navn på + 3 af de korrekte sutter, jeg selv havde bestilt forkert.
Bestemt ikke sidste gang, at jeg handler der 🫶🏼

3 novembre 2023

Hej Sophie,

Vi kan jo alle lave fejl ❤ og hos Littledeluxe gør vi vores bedste for, at få dem løst hurtigst muligt. Dejligt at du blev glad for sutterne og håber at du kan gøre andre glade med de "forkerte".

Pernille, Littledeluxe👶🏻

God kundeservice

Hurtig leveringstid, trods jeg havde bestilt navnesutter på Black Friday.
Modtog dog en vare med en fejl, men efter at have rettet henvendelse til kundeservice sendte de med det samme en ny. Virkelig god service - vil klart handle der igen!

28 novembre 2023

God og hurtig service

Hurtigt forsendelse. Fantastisk og hurtigt kundeservice.

20 novembre 2023

Réponse de Littledeluxe.dk

Mange tak 😊😊 Dejlig med så fin en hilsen fra morgenstunden af.

Rettelse af forsendelse

Vi havde købt 12 sutter, hvor i blandt vi havde modtaget en forkert vare. Da vi ringede til kundeservice rettede de fejl med det samme og sendte den korrekte vare afsted. Rigtig god og hurtig service.

3 novembre 2023

Kanon service!

14 septembre 2023

Hej Line 😊
Mange tak for din korte, men meget meget fine og klare anmeldelse. Det sætter vi stor pris på, at du vil bruge tid på.
Pernille, Sundesutter.dk👶🏻👶🏻

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lynhurtig levering på under 24timer direkte til døren! Har modtaget de fineste sutter med gravering fra Frigg og hun elsker dem! 👶🏼💖

7 juillet 2023

Réponse de Littledeluxe.dk

Tusinde tak for den meget flotte anmeldelse. Vi bliver så glade for jeres fine ord. At din datter elsker FRIGG sutter forstår vi godt, der er så mange flotte 😊.

Pernille, Sundesutter🌺🌺

Noté 5 sur 5 étoiles

Ikke sidste besøg af mig!!🤩

I får helt sikkert “besøg” af mig igen!🤩🤩
Meget velfungerende hjemmeside, med få klik kan du finde det du ønsker, frem for at kigge hele siden igennem👏🏻
Dette var mit første køb. Købte sutter i går formiddags, og ikke engang 24 timer senere lå din i min postekasse kl. 3.32 i nat🤩🤩(eller min nabos postkasse, men det er jo ikke jeres skyld 🙈)
Det er dælme service der vil noget!

25 mai 2023

Hej Nadja 😀

Hvor bliver vi alle glade 😊😊 når vi modtager sådan en beskrivende og god anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine 🌹🌹 Mange tak 🙏🏻.

Mange hilsner 😍

Pernille, Sundesutter.dk

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus