1. Entreprise de logiciels
  2. Services aux entreprises
  3. Service d'hébergement de vacances
  4. Société de gestion immobilière

Running a small hotel is simple with Little Hotelier – the all-in-one system built for small accommodation providers. Recently voted 🥈#2 Property Management System in the HotelTechReport Awards 2025, it gives you the tools to do what the big properties do, in a way that works for you. With Little Hotelier you get: • A perfectly-sized property management system built for the way you operate • A commission-free booking engine to drive direct bookings • A powerful channel manager to connect with top online channels • A website builder to create or refresh your site • Insights and reports to guide smarter decisions • Built-in payments that save you time on every booking • The ability to list on metasearch sites like Google Hotel Ads • Tailored pricing recommendations powered by real-time property and market data. And with our mobile app, you can manage everything from anywhere – so you never miss a chance to delight your guests and grow your business.

• Bond Store 3, 30 Windmill Street, Millers Point,, 2000, Sydney, Australie

• littlehotelier.com

4,3

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

tres bien

reactivite explication contact

5 mars 2024

Hi Zahir,
Thank you for your feedback! We appreciate your feedback about our responsiveness, clarity of explanations, and ease of contact. If you have any further questions or need assistance, please feel free to reach out. We're here to help!

Warm regards,
Ereena

L’expérience est agréable et nous…

L’expérience est agréable et nous sommes bien guidé.

26 février 2024

Réponse : Little Hotelier

Nous sommes ravis que vous ayez apprécié l'expérience. Merci pour vos commentaires positifs !

Assistance client et service inexistants

Client de LH depuis 5 ans, sur 3 établissements, je trouve inadmissible:
- d'être facturé sur des prestations non convenues
- de voir le compte bloqué de manière brusque, sans relance, et parfois à tords
- de ne pas prendre en compte depuis plusieurs mois, après plusieurs relances, une demande aussi simple que de fournir une facture cachetée
- sans compter la difficulté croissante à avoir un interlocuteur
Je ne recommande absolument pas ce prestataire, comptant moi même mettre un terme à notre collaboration.

15 octobre 2023

Bonjour Bouchaib,

Nous nous excusons sincèrement pour les désagréments que vous avez rencontrés. Sachez que nous nous engageons pleinement à résoudre vos préoccupations.

Notre équipe de support client vous contactera et résoudra les problèmes que vous avez rencontrés dans les plus brefs délais.

En attendant, nous vous demandons de bien vouloir faire preuve de patience.

Afficher les avis dans toutes les langues. (600 avis)