Ljusen blev väldigt uppskattade av mottagaren, även om ungefär hälften verkar vara i samma storlek som vanliga små värmeljus med en metallkopp. (Fast de här är i plast.) De övriga är snäppet större,... Voir plus

Jag fick aldrig mina varor, tydligen hade en flaska gått sönder någonstans i fraktkedjan och returnerats tillbaka till er. Om detta fick jag ingen information, jag försökte efter några veckor att kon... Voir plus

Riktigt usla. Beställde och betalade min produkt (adventskalender) den 12e november. I morgon är det den 1a december och ännu är inget paket levererat. Jag har upprepade gånger försökt kontakta er me... Voir plus

Funkar jättebra förutom att det inte fanns tydlig information om hur man kunde få paketet till annan adress än sin egen. Kundtjänsten var på tok för långsam. Hade varit bättre att redan från början h... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Magasin d'ameublement et de décoration
  3. Magasin de rénovation
  4. Magasin

ALLT INOM DOFT TILL HEMMET Välkommen till Livehome.se – din kompletta destination för att skapa en härligt väldoftande atmosfär i alla rum. I vårt breda sortiment hittar du doftljus, doftpinnar, aroma diffusers samt aromaoljor och aromalampor. Vi erbjuder också praktiska produkter som tvättmedel, linnevatten, mjukmedel och rengöringsprodukter för att förhöja doften och känslan i ditt hem på ett hållbart sätt. Dom flesta av våra produkter är miljövänliga och tillverkas i Norden eller inom Europa, vilket gör att du kan handla med gott samvete. Hos oss hittar du alltid konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Dessutom får du din beställning fraktfritt när du handlar för över 849 kr, så att det blir ännu enklare och mer prisvärt att skapa en behaglig doftmiljö hemma. Har du några frågor finns vår kundtjänst alltid redo att hjälpa dig – för oss är du som kund högsta prioritet. Varmt välkommen att utforska Livehome.se, där du kan upptäcka nya dofter och hitta det bästa sättet att ge ditt hem en frisk och mysig atmosfär!

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

559 avis

Fina varor

Fina varor, härlig doft, snygg design. Hela vårt hem fick ett upplyft! Även vår sommarstuga blev av med den instängda lukten tack vare Linnevattnet!!
Och inte att förakta snabb leverans

20 mai 2025

Bästa!

Jag har handlat ett flertal gånger från Livehome, levererar alltid snabbt. Supporten är också personlig och proffsig

25 mars 2025

Jag tycker om doft

Jag tycker om doft! Så härligt med en sida som fokuserar på just det. Har köpt både doftpinnar och tvättmedel. Leveranserna funkar fint dock kommer de på olika utlämningsställen men det är inget problem.

1 février 2025

Positiv upplevelse

Jag fick svar snabbt av supporten och sen kom varorna fort. Allt var packat bra och och Aroma diffusern är jättefin och doftar gott!

4 mars 2025

Bra!

Är nöjd med varan. Bra.

3 décembre 2024

Réponse : Livehome.se

Tack för att du tog dig tid att skriva om din positiva upplevelse. Vi uppskattar det och önskar dig välkommen åter!

Älskar deras fräscha dofter

Älskar deras fräscha dofter! Naturligt extrakt utan tillsatser! Dryga,räcker länge. Bra priser!

25 novembre 2024

Réponse : Livehome.se

Vi är tacksamma för ditt omdöme och glada över att du valt att handla hos oss. Välkommen åter!
Mvh,
Livehome.se

Jag har skrivit till er men inget svar…

Jag har skrivit till er men inget svar .Jag har inte ens fått ett kolli nummer så jag kan inte spåra paketet ./Catrin Al-masoodi

27 décembre 2024

Réponse : Livehome.se

Tack för att du hörde av dig och beklagar att du har fått en sen återkoppling. Vänligen kontakta oss på support@livehome.se så hjälper vi dig att lösa detta!

Bra produkter att tvätta med

Bra produkter att tvätta med. Skonsamma tvättmedel.
Leveranser fungerar bra.

23 août 2024

Réponse : Livehome.se

Tack för ditt stöd och för att du delar din fina upplevelse! Vi hoppas få se dig hos oss igen.

Tog alldeles för lång tid att få mina…

Tog alldeles för lång tid att få mina varor, en o en halv månad. Det som gjorde mig arg, var att jag inte fick nån information via mejl att det var en försening. Ingen kunde svara när jag skulle få dem. Ringde 4 gånger. Kommer aldrig beställa mer från er!

24 août 2024

Réponse : Livehome.se

Tack för din feedback och beklagar att du inte är nöjd. Kontakta oss gärna på support@livehome.se och ange Trustpilot så kan vi lösa detta tillsammans. Tack för att du hörde av dig!

Så nöjd 😄 har haft…

Så nöjd 😄 har haft tvättmedlet/sköljmedel förut .

7 août 2024

Réponse : Livehome.se

Det värmer att höra att du är nöjd med våra produkter! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart.

Inte fått min vara och dom är omöjlig…

Inte fått min vara och dom är omöjlig att få tag på. Köp inte härifrån!

20 septembre 2024

Réponse : Livehome.se

Tack för din feedback och vi beklagar att du inte är nöjd. Det har precis skett ett ägarbyte, kontakta oss gärna på support@livehome.se och ange Trustpilot så kan vi lösa detta tillsammans. Tack för att du hörde av dig!

Smidigt onlineköp

Trevlig köpupplevelsen. Bra produkt och snabb leverans.

25 juillet 2024

Réponse : Livehome.se

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd och hälsar dig varmt välkommen tillbaka.

En savoir plus sur les différents types d'avis.