Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Liefde in elk detail!

Ik ben echt superblij met mijn bestelling!
De kleding en sieraden zijn nog mooier in het echt en je ziet dat alles met veel zorg en aandacht is gemaakt. De kwaliteit is top en alles zat ook heel mooi en netjes verpakt.

Ik ga hier zeker vaker bestellen en zou het iedereen aanraden!

16 avril 2026

Hele fijne ervaring

Ik ben erg tevreden, bestelling word snel geleverd en alles netjes verpakt. Ook de pasvorm is zoals verwacht, wat online shoppen een stuk makkelijker maakt. Zeker een aanrader 💖

1 avril 2026

Super fijne webshop

Super fijne webshop! Mooie en trendy kleding van goede kwaliteit. De bestelling werd snel geleverd en alles zat netjes verpakt. Zeker een aanrader, ik ga hier vaker bestellen!

15 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Lot of love for lodoflove

Snel mijn bestelling ontvangen! Super blij met mijn outfit. Goede kwaliteit, mooie pasvorm. Ook met zorg in gepakt. Echt het gevoel alsof je een kado ontvangt! Kortom , écht een aanrader!

2 avril 2026

Hi 🤍

Hier worden wij blij van! 😊
Bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling.

Graag tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden met mijn bestelling

Heel tevreden met mijn bestelling! Mijn pakketje werd snel geleverd en was netjes en leuk verpakt. Producten waren ook precies als beschreven!

7 avril 2026

Hi Emma, 🤍

Ahh wat leuk om te horen! 🥹✨
Super fijn dat alles naar wens is en dat je blij bent met je bestelling!

Dankjewel voor je mooie woorden, dat waarderen we echt enorm 🤍

Tall broek besteld

Tall broek besteld, omdat ik lang ben en moeilijke aan lange broeken kom. Hij kwam de volgende dag binnen en past perfect!

9 avril 2026

Love LodofLove

Super fijne ervaring met LodofLove! Persoonlijke service, goede communicatie en de jeans die ik heb gekocht is van topkwaliteit en zit echt perfect. Zeker een aanrader, ik kom terug! 💛

4 avril 2026

Hi 🤍

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat de jeans goed zit.

Graag tot een volgende keer 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Ontzettend blij met mijn bestelling bij LOD of love…

Ontzettend blij met mijn bestelling bij Lod of Love! Als lange vrouw is het altijd een enorme zoektocht naar een spijkerbroek die echt lang genoeg is, maar deze tall jeans zitten als gegoten en hebben de perfecte lengte. Daarnaast heb ik ook een bomberjasje besteld; de kwaliteit is top en de pasvorm is precies zoals op de foto's. De levering was snel en het pakketje was superleuk ingepakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

8 avril 2026

Hi 🤍

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de tall jeans perfect zit en dat je tevreden bent met je bestelling.

Graag tot een volgende keer 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Hee erg slecht

Hee erg slecht! Broek besteld. Deze in de verkeerde kleur binnen gekregen, en daarnaast zeer slechte kwaliteit.
Retour sturen gaat erg moeizaam en mag ook nog eens zelf bijna 10 euro betalen voor een retourlabel.

Waardeloze service, bestel hier niet!

31 mars 2026

Hi Anouk,

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is absoluut niet de bedoeling.

Wij doen ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Het kan helaas een keer voorkomen dat er een verkeerde kleur wordt verstuurd, dat is natuurlijk slordig en niet zoals het hoort.

In zo’n geval lossen wij dit altijd netjes op en sturen wij kosteloos een retourlabel en het juiste item na. Als dat bij jou niet zo is gegaan, dan is er ergens iets misgelopen en dat willen we graag voor je uitzoeken en oplossen.

Zou je ons een e-mail willen sturen via info@lodoflove.com
met je bestelnummer? Dan kijken we direct met je mee en zorgen we voor een passende oplossing.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus