Wij willen logoreep.nl enorm bedanken voor de heerlijke chocolade, supermooie creatie, en enorme klantvriendelijkheid!!! Wij willen aan al wie graag chocolade op maat besteld logoreep.nl meer dan... Voir plus

Er is direct en persoonlijk contact. Er wordt naar je wensen gekeken en over het eindontwerp was ik zeer tevreden

Wij kwamen met een Sint surprise vraag, iets in chocolade te verpakken als Samsung telefoon. Dit voorstel werd opgepakt, uitgewerkt en het is prachtig geworden. Subliem uitgewerkt en het was de verras... Voir plus

1. Chocolatier

Wij maken van uw wens een persoonlijke reep. U kunt de reep dus zo samenstellen zoals gewenst. En we denken graag mee in het ontwerp. Kies voor een eigen vorm, afmeting en opdruk of indruk!

4,9

Erg tevreden

8 septembre 2025

Chocolade tableau helemaal top!

Chocolade tableau wat we hebben laten maken zag er goed uit en smaakte heerlijk! Alles wordt degelijk verpakt. Communicatie is vriendelijk en vlot. Voor het ontwerp komen ze met leuke ideeën. De complimenten! (terwijl ik niet gauw 5 sterren geef)

8 septembre 2025

Wat een top bedrijf zijn jullie!

Wat een top bedrijf zijn jullie! De chocolade lolly's en chocolade cijfers waren echt een enorm succes! Een gedeelte is gebruikt voor de taarten, en de overige chocolade en lolly's werden gepresenteerd op een etagère, en die was in no time leeg! We kregen complimenten over hoe ontzettend lekker de chocolade smaakte, en hoe leuk het was gemaakt met de foto opdruk. Verschillende mensen wilden weten waar het besteld was, dus ik heb met trots de naam van jullie bedrijf doorgegeven!
Jammer dat ik hier geen foto's kan plaatsen, ik had graag willen laten zien hoe mooi alles verpakt binnenkwam en hoe het uiteindelijke resultaat eruitzag!

Nogmaals heel erg bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat alles nog op tijd in orde is gekomen, en dat het feest mede dankzij jullie, zo'n succes is geweest! 👍🏻❤️

Groetjes, Cynthia ter Beek ☺️

14 juin 2025

Fijn bedrijf, topkwaliteit

Fijn bedrijf, prettig in de omgang en meedenkend. Onze chocoladeletter in bedrijfs-lettertype is werkelijk prachtig geworden en de chocolade is van zeer goede kwaliteit. Wordt zeker een jaarlijks terugkerende bestelling!

11 décembre 2024

Tevreden klant!

Ik heb onlangs chocoladelolly's gekocht met een foto en tekst erop. Uitstekende service, mooi product en goed verpakt bij levering. Zeker een aanrader en ik zal ze zeker nog eens gebruiken!

24 janvier 2025

Leuk bedrijf

Leuk bedrijf
Denkt mee
Houdt zich aan gemaakte afspraken
Kortom tot op heden top communicatie
En eerste letter binnen ..klasse
Nog 1 ding nog even kijken hoe alles geleverd wordt .. maar gezien alle ervaringen moet dat goed komen 🙏🏾

8 octobre 2024

Fijne service!

De mannen van Logoreep hebben ons fantastisch geholpen bij vraag voor sponsoring. Fijn contact, goede service en kwaliteit van chocolade. Heel positieve ervaring. We kijken uit naar een mooie samenwerking!

4 octobre 2024

Ik had een idee

Ik had een idee. 2 Foto's in boekvorm. Logoreep begreep direct wat ik wilde en ging gelijk voortvarend aan de slag. Het 1e concept wat gedeeld werd, was gelijk raak. Logoreep is een Top bedrijf. Korte lijnen en duidelijke, heldere communicatie

30 juillet 2024
Logo de Logoreep

Réponse de Logoreep

Dankjewel voor de lovende recensie, het was even uitvogelen om een 'boekenlegger' mal te maken om het in elkaar te zetten. Maar zeker leuk geworden. En ook bedankt voor het leuke idee. Gaan we vaker wat mee doen!