Longstreet Smokers Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Per toeval gestuit op deze verkoper. Een klein assortiment, maar wat ik besteld heb is wel van goede kwaliteit. Als extraatje voor mezelf ook het whiskey rookhout besteld, goede keuze geweest.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestel al mijn rookhout ( chunks, snippers, rookmot) bij de Longstreet Smokers en het word altijd snel en netjes geleverd! Ook die speciale soorten rookhout zijn top (witte Port bijvoorbeeld). Ik blij... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Espace barbecue
  2. Maison de campagne
  3. Fournisseur de bois

Écrit par l'entreprise

Als je wat vaker de BBQ gebruikt wil je ook weleens een stuk vlees of gerecht bereiden met een extra twist of smaak eraan. Dit is het moment dat je voor het eerst rookhout gaat gebruiken. Rookhout geeft naast marinades, rubs, kruiden en specerijen een speciale smaak aan het gerecht. Rookhout van Longstreet Smokers is geschikt voor iedere type BBQ-er en kan dat ene gerecht net een bijzondere extra rooksmaak mee geven. Longstreet Smokers helpt je met het vinden van het rookhout dat het beste bij je gerecht past. We bieden je chunks, snippers of chips & rookmot aan in de populaire smaken beuken, eiken, appel, kers, peer & hickory. Ons doel is duidelijk: de beste kwaliteit rookhout en andere top kwaliteit bbq producten zoals kamado's, restaurant houtskool, rubs etc. aanbieden voor de beste prijs. Aandacht voor het proces en de kwaliteit stellen we centraal in alles wat we doen. Daarom werken wij onder andere met een lokale ondernemer die zich onderscheid van anderen door alleen maar te gaan voor het beste kwaliteit hout. Partners met eigen machines, een droogkast en een netwerk van diverse aanbieders van eiken-, beuken- en fruitbomen, kunnen we ons rookhout aanbieden in de meest pure vorm en het beste vocht gehalte ten behoeven van je rookproces.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Opzoek naar een cadeaubon maar niet…

Opzoek naar een cadeaubon maar niet direct te vinden op de website, hebben ze ze speciaal aangemaakt voor me en kon ik direct bestellen. Super service

19 décembre 2022

Réponse de Longstreet Smokers

Bedankt voor je review en wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de service! :D Tot snel!

Noté 4 sur 5 étoiles

Netjes in orde.

Toevallig tegengekomen bij mijn zoektocht naar quebracho blanco houtskool. Snelle levering, netjes verpakt. Enkel jammer dat het ondertussen niet meer verkrijgbaar is. Maar desondanks ga ik hier zeker nog andere zaken bestellen!

5 octobre 2022

Réponse de Longstreet Smokers

FIjn dat je tevreden bent! Quebracho is ondertussen weer voldoende op voorraad. Tot snel!

Top bedrijf

Goede kwaliteit houtskool en top communicatie op persoonlijk niveau!

17 octobre 2022

Réponse de Longstreet Smokers

Dankjwel voor de reactie! Tot Snel!

Prima ervaring

Prima ervaring. Flexibel en goede prijzen. Top. En de IQ grill werkt perfect

6 août 2022

Réponse de Longstreet Smokers

Bedankt voor de review! Waarderen we enorm!

Rookhout van super kwaliteit

Waar andere 'goedkope' merken rookhout regelmatig muf kunnen ruiken, is het open van deze zakken al een feestje. Je ruikt heerlijk droog rookhout van een super kwaliteit. Roken op de kamado is met dit hout echt fijn en maakt je gerecht wat betreft smaak echt helemaal af. Nette en snelle leveringk, vriendelijk personeel.

27 juillet 2022
Avis spontané

Réponse de Longstreet Smokers

Dankjewel Jacqueline! Kwaliteit is bij ons het belangrijkste en daar blijven we focus op leggen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een top service en een geweldige site

Een top service en een geweldige site. Niet mega veel op de site te vinden maar eigenlijk alles wel wat de bbq’er nodig heeft. Snelle en goede Service ook als er iets niet goed is gegaan. Goede en eerlijke mensen die het verdienen om groter te worden en zoals op de site te zien is worden ze ook groter

27 juillet 2022
Avis spontané

Réponse de Longstreet Smokers

Bedankt Rowan voor de review.
Hoe groter het assortiment, hoe meer je kunt twijfelen tussen producten en dat is niet altijd gunstig. ;)
Wat zou je nog meer op de website willen zien qua producten?

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus