Loodgieter Bergenopzoom Avis

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Gebeld ivm verstopping keukengootsteen

Gebeld ivm verstopping keukengootsteen, er kwam een vriendelijke jongeman had een heel verhaal over verkeerd aangelegde afvoer. Nam foto's met telefoon van de afvoer achter het schot en gaf aan dat de hoek van afvoerbuizen niet goed waren. Volgens hem was er een dubbele 90 graden bocht die 45 graden zou moeten zijn. Afvoer ontstoppen met veer zou komen op 70 euro de meter komen. Totaal schatte hij de kosten op een bedrag van minimaal 600 euro zonder btw.
Wij zijn er niet mee in zee gegaan, moesten wel de voorrij kosten betalen, 45 euro kwam nog btw bij.
Daarna andere loodgieter gebeld die de gootsteen ontstopte en aanpassing maakte voor 130 euro.
Ben blij na voorgaande reviews.
Klinkt als oplichting

4 juillet 2025

Oplichters!!

Oplichters!!! Rekenen enorme kosten. Ik heb na de klus een rekening van ruim 1000 euro, die ik moest betalen anders ging de man niet weg, een simpele verstopte gootsteen zonder bijzonderheden. Ik heb een andere bedrijf daarna gebeld en met meneer aan telefoon overlegd. Hij zei gelijk dat die prijzen voor geen meter kloppen en de manier waarop die man werkte niet goed was. Niet goed gecontroleerd of de verstopping weg is. Op hun site staat meer dan 20 jaar ervaring, grappig want KVK gecheckt en bedrijf bestaat sinds vorig jaar. Officiële bedrijfsnaam die op factuur staat is ook anders: Skill connect BV. Helaas is er niets wat ik nu kan doen en ben ik veel centjes kwijt.

30 juin 2025

Loodgieter Centraal Bergen op Zoom, een oneerlijk bedrijf

Dit bedrijf op zaterdag gebeld. Informatie vooraf: 45 euro voorrijkosten en een extra zaterdagheffing van 90 euro.
Er werd anderhalf uur werk geleverd.
Afgaande op het maximum zaterdagtarief had de rekening maximaal 360 euro mogen zijn.
De eerste rekening was ruim dertien honderd gulden. Belachelijke posten op de factuur. Na protest ging er ineens vijfhonderd euro vanaf. Toen ik ook dat niet wilde betalen werd de werkman intimiderend en trok hij de discriminatiekaart.
Uiteindelijk nog steeds teveel betaald waardoor er virtueel een bedrag op de factuur nog openstaat.
Ga niet in zee met dit bedrijf dat misbruik maakt van de situatie en zich schuldig maakt aan oneerlijke handelspraktijken.
Pieter, Bergen op Zoom.

17 mai 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit