De een ster nog niet waardig Vanaf april gewacht. Zeer slechte klantservice. Wordt aan het lijntje gehouden. Standaard antwoorden. Nu geleverd slechte kwaliteit en slecht verpakt. Proberen je te verl... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik kocht bij loomio voor 54,99 € een kniekrukje dat bij BOL slechts 29,99 € kost, twee opbergzakjes voor gereedschap inbegrepen. Conclusie over loomio is dat zij buitensporig duur zijn, oneerlijk over... Voir plus
Sneaky bedrijf. Super smooth website, maar had beter Trustpilot kunnen checken. Anderhalve week geleden besteld. Spullen hoeven echt voor mij niet de volgende dag op de stoep te liggen, maar het pak... Voir plus
Stoeltje besteld, enkele dagen levertijd werd al snel 7-12 dagen, na 45 dagen nog niets geleverd. Geld terugvragen krijg je niet, als je het bestelde niet terug kunt sturen. Dus als er niet geleve... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Loomio geloven we in het verbeteren van jouw dagelijks leven met innovatieve, praktische en stijlvolle producten. Ons uitgebreide assortiment richt zich op het creëren van comfort en gemak in en om het huis, met speciale aandacht voor huisdieren, huiselijke accessoires, en energiezuinige oplossingen zoals zonne-verlichting. Met een passie voor kwaliteit en klanttevredenheid zorgen we ervoor dat al onze producten zorgvuldig geselecteerd zijn om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar slimme huisdierenspeeltjes, duurzame buitenverlichting of innovatieve oplossingen voor een modern huishouden, Loomio biedt het allemaal. We zetten ons in voor snelle levering, uitstekende service, en een soepele winkelervaring – jouw tevredenheid is onze prioriteit! Vertrouw op Loomio voor betrouwbare, innovatieve producten die jouw leven net dat beetje makkelijker maken. 🌐 Bezoek ons op: www.loomio.nl 📦 Eenvoudige retouren 📞 Klantenservice altijd beschikbaar
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- loomio.nl
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
De bestselling was niet,wat dat ik…
De bestselling was niet,wat dat ik bestelt heb. De kerstboompjes waren normal met lichtjes,en die zijn er niet in.
Heb nog altijd niets ontvangen van mijn lichtjes 👏!
Heb nog altijd niets ontvangen van lichtjes !
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet…
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en als ik mail, zeggen ze dat ik bij de transporteur moet zijn. De bestelling staat op niet verstuurd.
Meer dan 2 weken 2 lampen besteld.
Meer dan 2 weken 2 lampen besteld.
Niks meer gehoord . Gewoon triest.
Ik had gevraagd of het warm licht was…
Ik had gevraagd of het warm licht was voor wat ik besteld had,maar ik vindt het licht erg fel
Heb een kerst krans bij hun gekocht…
Heb een kerst krans bij hun gekocht 34,90 en tot heden noch niks ontvangen .wil wel graag mijn geld terug,heb ook maar een aow,laat wat horen
J paape uit Den haag
Ik had een Ceder guirlande besteld
Ik had een Ceder guirlande besteld, maar helaas niet op tijd de reviews gelezen, toen ik na 10 minuten mailde dat ik de bestelling wilde annuleren kreeg ik de volgende dag pas bericht dat men mijn mail nu pas hadden gelezen en dat de bestelling al was verzonden, toen ik vroeg om een retour adres kreeg ik te horen dat het heel duur zou worden omdat het naar China moest! Echter Toen het pakketje aankwam had het een afzend adres in Nederland !
De bestelling lijkt inderdaad niks op de advertentie
Typische Chinees rommel…
Typische Chinees rommel doorverkoopwebsite. Geleverd product lijkt niet op geadverteerd product. Terugsturen mag dan naar China. Of je krijgt 20% aankoopbedrag terug. Moderne vorm van oplichting. KOOP HIER NIETS je zult teleurgesteld worden. Klanten service is zorgen dat je met de rommel blijft zitten en Loomio je geen geld hoeft terug te betalen.
Goed en degelijk
Denneslingers
Een niet te vetrouwen firma ,kerdtslingers besteld en lijken in de verste verte niet op de recklame , dus mensen koop hier niets is gewoon rommel...
Scammers
Scammers. Dit is bedrog! Je ontvangt niets. Nul opvolging. De strategie van: oh ja, we zien dat je pakje bij ons is aangekomen. Daarna hoor je niets meer na mailen. De paar positieve reviews zijn waarschijnlijk medewerkers.
Mijn bestelling wel goed afgeleverd
Mijn bestelling wel goed afgeleverd; maar na 1dag werkte het lampje(heks met lantaarn) niet meer.Grote teleurstelling.
Pakketje volledig afgeleverd
Pakje afgeleverd zoals besproken,goed ingepakt en respectabele leveringstijd
Lijkt 2e hands bij batterij wisselen…
Lijkt 2e hands bij batterij wisselen viel de houder uit elkaar, kleiner en donkerder dan afgebeeld. Bezorging niet aangemeld. Licht is op na 10 minuten
Nooit meer …
Ten eerste staat in jullie advertentie snelle levering…
4 Weken is in mijn ogen geen snelle levering.
Loomino Nl is ook misleidend omdat de levering niet uit Nl komt .
Het product is niet zo als afgebeeld en de Batterij was bij aankomst al leeg.
Verder zijn deze niet in iedere winkel verkrijgbaar.
Voor mij persoonlijk heet dat …
Nooit meer iets bij jullie kopen.
Ben aan alle kanten teleurgesteld!
Product niet helemaal zoals getoond
Het product, heksenlamp, gekocht. Verlichting is totaal niet zoals afgebeeld en getoond in uw reclames. 1. Veel kleiner, 2. Laat bij lange na niet zoveel licht door, danwel een te zwak lampje in zowel de heks als de lantaarn, 3. Ik moest een klodder lijm weghalen bij de aan/uit knop op de heks. De knop zat vast.
Ookal is het formaat kleiner (afmeting was aangegeven), dan nog had ik beter licht verwacht. Jammer, ik los het zelf wel op.
Bezorging(dropshipment uit China) was ok, tracking op zich goed te volgen, voor iets uit China vlot bezorgd, vandaar 2 sterren ipv 1
Verkopen niet wat wordt geadverteerd
Ik sluit me aan bij de andere reviews. Ik bestelde de squishmallow adventskalender via een Instagram advertentie. Ik kreeg, na enige wachttijd, wel degelijk een adventskalender aan (track and trace werkte wel correct) er staat zelfs het echte squishmallow logo op, maar de popjes erin zijn kleine, harde popjes van amper 2cm groot. Niet de beloofde, superzachte squishmallows van 2,5” groot, zoals ze op de foto staan. Inderdaad te mijden. Ik heb nog niet betaald, misschien geeft dat nog wat drukkingsmiddel. Maar ik betwijfel het.
Jep ook hier een probleem met Loomio.nl
Jep ook hier een probleem met Loomio.nl
Ik heb te laat op trustpilot gekeken, anders had ik uberhaupt nooi iets besteld.
Ik heb een adventkalender besteld en die zou inmiddels geleverd moeten zijn (na 3wk). De parceltracker geeft aan dat deze geleverd zou zijn. Dit is niet het geval. Ik was thuis op het zogenaamde bezorgmoment, onze video deurbel heeft geen gemiste bezorger geregistreerd en de buren hebben ook niks aangenomen.
Contact met Loomio is alleen mogelijk via email. Uiteraard krijg je daar geen antwoord op.
Mensen, bestel niks bij Loomio.nl
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.