Loopbaannederland.nl  Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben super tevreden over de procedure voor een outplacementtraject via Loopbaannederland.nl. Kort na mijn aanvraag werd er telefonisch contact met mij opgenomen zodat duidelijk werd waar wij precies... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Via loopbaannederland.nl een aanvraag gedaan voor partijen die 2e spoor trajecten aanbieden. Binnen enkele uren had ik al meerdere offertes ontvangen en inmiddels gaan we met één van deze partijen sam... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De aanvraag is volledig volgens wens verlopen. We ontvingen netjes 3 aanbiedingen en door de aanbieders werd de moeite genomen even na te bellen. Vervolgens zijn wij met één partij in zee gegaan e... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Heel fijn dat je op 1 platform je vraag kan stellen en er vanuit daar er aanmeldingen binnen komen. We zochten op korte termijn een organisatie die ons kon helpen aan een goedgekeurde RI&E. We heb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services aux entreprises
  2. Consultant en ressources humaines
  3. Consultant pour l'emploi
  4. Maché en ligne

Écrit par l'entreprise

Loopbaannederland.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar voor de volgende diensten: outplacement, re-integratie, assessment, loopbaanadvies, arbodienstverlening, arbeidsdeskundig onderzoek, PMO, MTO en RI&E. Het platform is opgericht in 2009 door Eric van Schaik.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Via dit platform drie goede…

Via dit platform drie goede aanbiedingen gekregen binnen een paar dagen, dus het werkt prima!

4 décembre 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!
Goed om te lezen dat u snel 3 goede aanbiedingen heeft ontvangen.

Aantrekkelijk offerte…

Ik heb heel aantrekkelijk offerte binnen twee dagen ontvangen en geaccordeerd.

27 novembre 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! We zijn erg blij dat u uw goede ervaring met ons heeft gedeeld.

Fijn platform.

Fijn platform met een duidelijk een efficient proces. Binnen een paar uur na mijn aanvraag, had ik al 3 offertes binnen en persoonlijk conctact gehad met de drie aanbieders. Helaas, heeft een medewerker zelf afgezien van een bepaald traject, waardoor ik geen ervaring kan delen over de kwaliteit van één van de aanbieders, maar dat ligt niet aan Loopbaannederland.nl. Ik ben tot zover zeer tevreden en in het vervolg zal ik zeker weer gebruik maken van dit platform.

11 décembre 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Wat fijn dat u de moeite heeft genomen voor het schrijven van deze uitgebreide review!
Goed om te lezen dat de aanvraag volledig naar tevredenheid is verlopen en u persoonlijk contact heeft gehad met drie aanbieders.

Fijne samenwerking

Direct offertes ontvangen en met een fijne partij aan de slag gegaan

20 novembre 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!

Werkt snel en efficient

We kregen binnen 1 dag verschillende offertes aangeleverd en na 2 dagen hadden we al een afspraak. Ging allemaal vlot en correct, zonder addertjes onder het gras.

2 décembre 2024

Noté 4 sur 5 étoiles

Snel de offertes van verschillende…

Snel de offertes van verschillende aanbieders ontvangen

28 novembre 2024

Dank u wel voor deze beoordeling!
Goed om te lezen dat u snel offertes heeft ontvangen.

Vergelijk arbodienst

We wilden graag een indruk krijgen van de mogelijkheden bij diverse arbodiensten en hebben via Loopbaannederland heel snel goede voorstellen ontvangen.

14 novembre 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Bedankt voor uw positieve woorden!
Goed om te horen dat u heel snel goede voorstellen heeft ontvangen.

Website

Website, doet wat hij zegt. Binnen 24 uur 3 passende offertes en hier een passend traject afgesloten.

30 octobre 2024

Dank u wel voor deze beoordeling!
Goed om te lezen dat u 3 passende offertes heeft ontvangen en een passend traject heeft kunnen afsluiten.

Noté 4 sur 5 étoiles

snelle reactie en kwalitatief goede dienstverleners

Heel snel na de aanvraag ontvingen wij al reactie van een aantal passende dienstverleners. Kwaliteit van de dienstverleners die reageerden was goed.

31 octobre 2024

Dank u wel voor deze beoordeling!
Goed om te lezen dat u snel passende aanbiedingen heeft ontvangen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik had binnen 2 dagen met 5…

Ik had binnen 2 dagen met 5 verschillende aanbieders contact gehad waarbij ik 1 dag later de offertes binnen had.

7 octobre 2024

snelle reactie

Wij hebben in zeer korte tijd van drie aanbieders een mail of offerte ontvangen.

9 septembre 2024

RI&E

Ik heb een aanvraag ingediend om de RI&E voor mijn bedrijf te laten doen en ik heb 3 verschillende aanbiedingen binnen 24 uur ontvangen. Geweldige hulp zonder zelfs maar geen extra kosten. Bedankt!

7 octobre 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Dank u wel voor deze mooie beoordeling!
Goed om te lezen dat u snel 3 aanbiedingen heeft ontvangen.

RI&E aanbiedingen volgens afspraak

We hebben aangegeven een bedrijf te zoeken dat onze RI&E kan doen, binnen een week hadden we drie offertes binnen van bedrijven die dit erg voordelig konden doen. Precies zoals beloofd

26 septembre 2024

Dank u wel voor deze beoordeling!
Goed om te lezen dat u snel 3 offertes heeft ontvangen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanvraag is naar wens verlopen

Aanvraag is naar wens verlopen. Puur ter inventarisatie informatie opgevraagd, wat onze organisatie heeft geholpen. Nadat de aanvraag ingediend was, kregen wij al binnen één dag de eerste offerte binnen. Het scheelt tijd en is gemakkelijk aan te vragen.

2 octobre 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Wij willen u bedanken voor het schrijven van deze review!
Goed om te horen dat u via ons snelle reacties op uw offerte-aanvraag heeft gekregen en dat uw organisatie een stap verder is geholpen.

Snel en goed

Ik was op zoek naar een aanbieder van assessments en zag door de bomen het bos niet meer. Mijn aanvraag bij Loopbaannederland werd snel in behandeling genomen. De opvolging van mijn verzoek was snel en goed, met een goede selectie van aanbieders. Vervolgens was er een prettig contact met de aanbieders, die goede aanbiedingen hebben gedaan. Kortom, een aanrader!

29 août 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Goed om te lezen dat uw aanvraag snel in behandeling is genomen en dat u tevreden bent met de selectie van passende assessmentbureaus.

Noté 4 sur 5 étoiles

Onze aanvraag bij loopbaannederland.nl is naar volle tevredenheid verlopen.

Onze aanvraag bij loopbaannederland.nl is zeer goed verlopen. Binnen 48 uur hadden wij 3 offertes in ons bezit, we hebben hieruit een keuze gemaakt en de opdracht verstrekt. Het ging allemaal erg snel en naar volle tevredenheid.

16 septembre 2024

Dank u wel voor deze beoordeling!
Goed om te lezen dat u binnen 48 uur 3 passende offertes heeft ontvangen en een keuze heeft kunnen maken.

Eenvoudig en snel!

Voor het vinden van een geschikte partij voor een tweede spoortraject heb ik gebruikgemaakt van LoopbaanNederland.nl. Het platform is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, en binnen een week ontving ik vijf reacties van gekwalificeerde partijen. We hebben uiteindelijk een uitstekende match gevonden die ons nu ondersteunt in het traject. Kortom, een snelle en eenvoudige manier om de juiste begeleiding te vinden!

12 septembre 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Goed om te lezen dat de aanvraag volledig naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met het resultaat.

Wij hopen dat wij u in de toekomst weer goed kunnen helpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zoek jij een bureau voor Spoor 2?

heel snel via deze site een aantal aanbiedingen ontvangen
Hierdoor konden we een, voor ons gevoel, goede keus maken

2 septembre 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Wij willen u bedanken voor het schrijven van deze mooie review!
Goed om te horen dat u via ons snelle reacties op uw offerte-aanvraag heeft gekregen en zo een passend besluit heeft kunnen nemen.

Snelle reacties

Er werd nog dezelfde dag gereageerd door partijen.

5 août 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Goed te horen dat u zo snel bent geholpen.
Wij staan in de toekomst graag opnieuw voor u klaar!

snel en vlot

Door drie partijen is er snel en vlot gereageerd en heb ik drie hele waardevolle offertes gekregen voor assessments. Waar ik met name blij mee ben is dat ik hiermee uit het cirkeltje heb kunnen stappen van de grote instituten, maar kleinere organisaties heb kunnen benaderen die MKB snappen. Ik ben enthousiast.

23 août 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Goed om te lezen dat de assessment aanvraag volledig naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met het resultaat.

Wij hopen dat wij u in de toekomst weer goed kunnen helpen.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus