Loopbaannederland.nl  Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben super tevreden over de procedure voor een outplacementtraject via Loopbaannederland.nl. Kort na mijn aanvraag werd er telefonisch contact met mij opgenomen zodat duidelijk werd waar wij precies... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Via loopbaannederland.nl een aanvraag gedaan voor partijen die 2e spoor trajecten aanbieden. Binnen enkele uren had ik al meerdere offertes ontvangen en inmiddels gaan we met één van deze partijen sam... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De aanvraag is volledig volgens wens verlopen. We ontvingen netjes 3 aanbiedingen en door de aanbieders werd de moeite genomen even na te bellen. Vervolgens zijn wij met één partij in zee gegaan e... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Heel fijn dat je op 1 platform je vraag kan stellen en er vanuit daar er aanmeldingen binnen komen. We zochten op korte termijn een organisatie die ons kon helpen aan een goedgekeurde RI&E. We heb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services aux entreprises
  2. Consultant en ressources humaines
  3. Consultant pour l'emploi
  4. Maché en ligne

Écrit par l'entreprise

Loopbaannederland.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar voor de volgende diensten: outplacement, re-integratie, assessment, loopbaanadvies, arbodienstverlening, arbeidsdeskundig onderzoek, PMO, MTO en RI&E. Het platform is opgericht in 2009 door Eric van Schaik.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snelle reactie

Snelle reactie, goede service!

1 mai 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!

Snelle reacties

Snelle reacties op basis van aangegeven input. Waar nodig wordt aanvullende informatie opgevraagd dan wel de dienstverlenging toegelicht.

29 avril 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een 5 sterren review te geven!
Goed om te horen dat u via ons snelle reacties op uw offerte-aanvraag heeft gekregen en zo een passend besluit heeft kunnen nemen.

Snelle reacties

Snelle reacties, duidelijk antwoorden op mijn verzoeken

7 mai 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Bedankt voor de 4 sterren beoordeling! We zijn erg blij dat u uw goede ervaring met ons heeft gedeeld.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel, betrouwbaar en gemakkelijk aan te vragen

Binnen 2 dagen hadden we 3 offertes ontvangen en uiteindelijk contact gelegd met 1 van de bedrijven en een definitieve afspraak gemaakt. Erg makkelijke manier om een bedrijf te vinden voor je opdracht. Mochten we in de toekomst nog een keer een bepaalde opdracht hebben, zullen we dit zeker weer via deze weg doen.

26 avril 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Dank u wel voor deze mooie review!
Goed om te lezen dat u binnen 2 dagen 3 passende offertes heeft ontvangen op het gebied van RI&E.

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor een zieke medewerker was het nodig…

Voor een zieke medewerker was het nodig om een arbeidsdeskundig rapport op te laten stellen en vervolgens een Spoor2-traject op te starten. Via Eric van Schaik van Loopbaannederland.nl ontving ik binnen 24 uur 3 offertes van passende dienstverleners. Met 1 van deze partijen zijn wij inmiddels naar volle tevredenheid in zee gegaan.

10 avril 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Wat fijn dat u de moeite heeft genomen voor het schrijven van deze uitgebreide review!
Goed om te lezen dat de aanvraag volledig naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met het resultaat.

Snel 3 offertes ontvangen

11 avril 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling!

Snelle reactie

Snelle reactie van bedrijven uit de buurt

15 mars 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! We zijn erg blij dat u uw goede ervaring met ons heeft gedeeld.

Snelheid en kwaliteit

Snelle reactie op de aanvraag van 3 kwalitatief goede leveranciers.

Dank u wel voor deze beoordeling!
Goed om te lezen dat u snel 3 reacties heeft ontvangen.

Prima service

Prima service, snelle reactie en binnen een dag drie offertes ontvangen. Uiteindelijk zijn we ook met 1 van de drie verder gegaan.

11 mars 2024

Goed om te lezen dat u snel 3 offertes heeft ontvangen

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en zeer snelle opvolging van vraagstelling

Loopbaannederland was zeer snel met het oppakken van mijn aanvraag. Dezelfde middag nog contact gehad met verschillende partijen om mijn wensen te bespreken. Het heeft mij flink tijd bespaard om zelf partijen te benaderen!
Al met al zeer tevreden met het contact en de opvolging hiervan.

15 mars 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben een goede ervaring met Loopbaannederland.nl

Nadat we de aanvraag hadden gedaan voor een bureau voor 2de spoor re-integratie kregen we dezelfde dag nog 3 scherpe offertes toegestuurd van 3 verschillende aanbieders. Fijn contact met allen gehad en we hebben daar ook dezelfde week nog een keuze uit gemaakt. De partij die we gekozen hebben konden we ook direct inzetten.

Réponse de Loopbaannederland.nl

Wij worden ontzettend blij van deze review. Dit zijn namelijk onze beloften die we blijkbaar zijn nagekomen. Heel erg bedankt hiervoor!

Eenvoudige en makkelijke manier

Eenvoudige en makkelijke manier om vrijblijvende offertes op te vragen. Binnen korte tijd ontving ik 3 offertes voor een RI&E. Deze zijn wij nu intern aan het bespreken, om zo de juiste keuze te maken.

Réponse de Loopbaannederland.nl

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een 4 sterren review te geven!
Wat leuk om te lezen dat u binnen korte tijd bent geholpen en dat u een RI&E aanbieder heeft gevonden.

Super snel!

Na het plaatsen van de aanvraag werd ik binnen een dag al door 3 partijen gebeld en heb ik direct een abonnement af gesloten bij de partij die voor ons het beste paste.
Super service!

3 janvier 2024

Noté 4 sur 5 étoiles

Afspraak nagekomen binnen afzienbare tijd en betrouwbare partijen aangeboden.

Snelle reactie op verzoek en binnen een dag 3 offertes ontvangen en heel tevreden met alle input en uiteindelijk een keuze gemaakt en een contract mee afgesloten

5 novembre 2023

Réponse de Loopbaannederland.nl

Bedankt voor uw positieve woorden!
Goed om te horen dat u via ons een goede keuze heeft gemaakt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel offertes voor een RIE ontvangen

Makkelijk, laagdrempelig en snel een aantal offertes gekregen voor een RIE. Op korte termijn moeten deze nog beoordeeld worden. Ik ga er vanuit dat ik een selectie kan maken van een van de aanbieders

3 janvier 2024

Réponse de Loopbaannederland.nl

Dank u wel voor deze mooie review!
Goed om te lezen dat u binnen afzienbare tijd offertes heeft ontvangen op het gebied van RI&E

Prima service

Prima, ontving supersnel drie offertes voor een tweede spoor traject.

5 décembre 2023

Réponse de Loopbaannederland.nl

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een 5 sterren review te geven!

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Ik ontving netjes en snel 3 aanbiedingen.
Vervolgens ga ik met één partij in zee en dit traject gaat in januari 2024 van start.
De twee partijen die ook zeer fijn waren heb ik moeten teleurstellen.
Al met al tevreden met het resultaat en zal zeker als het nodig is weer loopbaannederlaan.nl raadplegen.

19 décembre 2023

Dank u wel voor deze beoordeling!
Goed om te lezen dat u snel 3 aanbiedingen heeft ontvangen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en goed geholpen, boven verwachting goed

Zoekende naar een bureau om een assessment af te nemen, kwam ik op deze site uit. Hier heb ik mijn oproep geplaatst en de volgende dag netjes drie telefoontjes gehad met potentiële bureaus. Hier heb ik een keuze gemaakt uit degene waarbij ik het beste gevoel kreeg en dinsdag a.s. is het assessment ingepland, voor een voor mij hele belangrijke functie waar ik iemand goed op wil laten testen. Heel blij dus met dit platform, met name omdat ik als MKB'er alleen maar de hele grote namen ken die dit doen en eigenlijk juist op zoek was naar een wat kleinschaliger bureau waarvoor ik wél een interessante klant ben.

14 décembre 2023

Réponse de Loopbaannederland.nl

Goed om te lezen dat de aanvraag volledig naar wens is verlopen en u een wat kleinschaliger assessmentbureau heeft gevonden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele snelle en adequate advisering.

Ik was aangenaam verrast op de zeer snelle opvolging en advisering. Er werd een hele nuttige lijst van 4 potentiële bureaus geleverd, waarvan er 2 op de shortlist kwamen. En uiteindelijk ben ik in zee gegaan met 1 van de oorspronkelijke adviezen. Top! Hartelijk dank.

4 août 2023

Réponse de Loopbaannederland.nl

Wij willen u bedanken voor het schrijven van deze review!
Goed om te horen dat u via ons snelle reacties op uw aanvraag heeft gekregen en zo een passend besluit heeft kunnen nemen.

Uitstekend platform

Uitstekend platform! Eerst een persoonlijke intake, vervolgens hebben wij een aantal offertes ontvangen.
Deze zullen wij deze samen met onze OR evalueren en een filtering maken tot 1 of meerdere partijen waar wij meer van willen weten, om uiteindelijke onze partner in verzuimbegeleiding te vinden.

27 novembre 2023

Réponse de Loopbaannederland.nl

We willen je bedanken dat je de tijd genomen hebt om deze prachtige review te schrijven!
Hiernaast willen we je succes wensen met de verdere besluitvorming.
Last but not least:

Web: Loopbaannederland.nl

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus