Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Aangezien ik heel veel vragen had bleven ze geduldig elke keer weer antwoord geven, heel fijn. Ik heb hem sinds gisteren binnen en nog maar 1 keer uitgeprobeerd dus weet nog niks over het resultaat... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Loptimize heeft fijne producten als je je biologische klok op pijl wil houden en wil profiteren van de voordelen van infrarood- en rood licht. Daarnaast heeft het een super fijne klantenservice! Ons h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige infrarood toestel Maxi gekocht, netjes geleverd zoals afgesproken. Erg blij mee! Ga het in mijn praktijk inzetten voor klanten die huidproblemen of gewrichts/spier problemen hebben.

Noté 5 sur 5 étoiles

Als eerste een Medi 2.0 roodlicht therapie apparaat gekocht. Hoorde na de bestelling een paar dagen niets, maar een email van mij hierover werd snel en vriendelijk beantwoord. De lamp werd uiteindel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Loptimize is een toonaangevend bedrijf op het gebied van roodlichttherapie en blauwlichtbrillen, met een sterke focus op kwaliteit, expertise en innovatie. Als een van de pioniers in de Benelux hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van onze klanten. Onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis maken ons dé professionals in de branche, met een groeiende reputatie die reikt tot ver buiten de grenzen van Nederland. Wij leveren zorgvuldig ontwikkelde roodlichttherapielampen en blauwlichtfilterbrillen, ontworpen om het leven van onze klanten te verbeteren. Onze producten worden ondersteund door wetenschappelijke inzichten en zijn met precisie vervaardigd om maximale effectiviteit en veiligheid te garanderen. Of het nu gaat om het verbeteren van slaap, herstel van het lichaam of bescherming tegen schadelijk blauw licht, onze oplossingen worden dagelijks gebruikt door tevreden klanten in heel Europa. Bij Loptimize staan we voor een persoonlijke benadering, uitstekende service en een blijvende betrokkenheid bij onze klanten. Onze missie is om een betrouwbare partner te zijn voor iedereen die bewust kiest voor bewezen gezondheidsoplossingen. Dankzij onze professionele aanpak en duurzame producten hebben we ons gevestigd als een marktleider met een blijvende impact.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 3 sur 5 étoiles

Onverwachts lange levering

Levering duurde lang. Moest zelf vragen om de leverdatum, werd niet vermeld tijdens het bestellen dat dit langer zou duren dan normaal.
Daarnaast adverteren ze op het plaatje met een houder waar de lamp in kan, die krijg je er niet bij. Beetje misleidend.

21 mars 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je feedback, die waarderen we zeker. We vinden het vervelend dat de levering langer duurde dan verwacht en begrijpen je teleurstelling. Helaas lukt het ons niet altijd om alles perfect te doen, al streven we daar natuurlijk wel naar. Wat betreft het armatuur: op de productpagina vermelden we duidelijk dat dit niet is inbegrepen, maar we begrijpen dat het plaatje verwarrend kan overkomen. We nemen je opmerkingen mee om onze communicatie verder te verbeteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne leeslamp en snelle levering

Super blij met mijn glowclip roodlicht leeslamp.
Via een tip vanuit Elvou zag ik deze voorbij komen en dacht ik ga het proberen. Het heeft 3 standen qua licht sterkte wat ook fijn is maar ik merk vooral dat meer ontspannen ben wanneer ik ‘s avonds lees. Daarbij is het van goede kwaliteit en de levering was ook snel! Top aanrader

3 mars 2025

Réponse de Loptimize

Wat leuk om te horen, dank je wel voor je uitgebreide review! Fijn dat de Glowclip zorgt voor meer ontspanning in de avond. En super dat je via Elvou bij ons terecht bent gekomen. Veel leesplezier!

Noté 5 sur 5 étoiles

Handige leeslampjes met respect voor je melatonine

Twee leeslampjes besteld, heerlijk ‘s avonds lezen zonder dat het ten koste gaat van m’n slaapkwaliteit. Handig dat je het lampje op je boek kunt clippen.

1 mars 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je fijne review! Super dat je nu kunt lezen in de avond zonder je melatonine te verstoren. Veel plezier met de lampjes!

Heeel blij mee!!

Goede info op website. Snel en goed en duurzaam verpakt bezorgd.
Eerste avond erg wennen aan de rode lampen want minder zicht en andere sfeer. Alsof je in een doka loopt. Vanaf de 2e avond wende dat al snel en ervaarde ik de rust al aan ogen, in hoofd en het goede en snelle (in)slapen.

Het leeslampje is geniale uitvinding: over te plaatsen of aan te bevestigen, geeft best veel licht nog op hogere standen. Ik gebruik het dan ook op alle plaatsen waar ik op dat moment te weinig licht heb.

Oftewel, heel erg blij mee. Het verlicht letterlijk en figuurlijk mijn gevoeligheid voor overprikkeling door o.m. licht en mijn snel verstoorde nachtrust.

3 février 2025

Réponse de Loptimize

Wat een prachtige review, dank je wel! Heel mooi om te horen dat het licht zowel letterlijk als figuurlijk verlichting biedt. Fijn dat je al zo snel de rust en betere nachtrust ervaart. We zijn blij dat de producten zo goed bij je passen!

Top service

De eerste lamp die ik kocht stopte er na 4 maanden al mee. Nadat ik een mailtje hier over had gestuurd kreeg ik te horen dat mijn lamp uit een verkeerde badge kwam en hebben ze meteen een nieuwe opgestuurd.
Top service!

10 février 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je review! Vervelend dat de eerste lamp het begaf, maar fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen. We staan altijd voor je klaar!

100% tevreden.

Snelle levering, netjes verpakt en een gebruiksklaar (= opgeladen) stevig lampje. Kortom; ik ben 100% tevreden met het product en de afhandeling van de bestelling.

9 février 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent met het lampje en de service. Veel plezier met je aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een eerdere nare ervaring en…

Na een eerdere nare ervaring en vervelende communicatie heb ik toch weer een bestelling geplaatst.
Deze keer is het goed verlopen en had ik de bestelling na 1 dag al binnen.
Vandaar 5 sterren.

2 février 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt dat je ons een tweede kans hebt gegeven! Fijn om te horen dat alles deze keer naar wens is verlopen. We waarderen je vertrouwen en support!

Noté 5 sur 5 étoiles

Besteld en dag later in huis

Besteld en dag later in huis. Licht is echt rood, precies genoeg om bij te douchen.

6 février 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je review! Fijn dat de levering snel was en het licht perfect is voor onder de douche. Veel plezier ermee!

Goed product

Goed product, snelle levering

5 février 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met het product en de snelle levering. Veel plezier ermee!

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Het is een top lamp. Het helpt tegen ontstekingen in mijn hand. Erg blij mee. Ik heb eerst een paar maanden geleden de kleine besteld en nu ook de grote erbij gekocht.

16 janvier 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat de lamp helpt bij ontstekingen en dat je zo tevreden bent dat je nu ook de grote hebt aangeschaft. Veel plezier ermee!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling was fout gegaan door eigen…

Bestelling was fout gegaan door eigen toedoen😅, meteen gebeld en correct opgelost. Bestelde item is daarna snel geleverd👍🏼

31 janvier 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je leuke review! Fouten kunnen gebeuren, maar fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je bestelling!

Mooie producten en TOP SERVICE

Mooie producten en TOP SERVICE! Zelfs extra verloop fittingen bij de bestelling gedaan, terwijl ik alleen vroeg of zij ook lampen verkopen met een E14 fitting! Bij de volgende bestelling zelfs een extra kortingscode gekregen .

27 janvier 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn dat je zo tevreden bent met de service en de extra's. We waarderen je support.

Geweldig product

Geweldig product, de techniek die voor mijn vrouw en kids helpen met infrarood en rood licht.

We bestellen er nog 2 maxi voor in de gym!

26 janvier 2025

Réponse de Loptimize

Wat mooi om te horen dat het hele gezin er baat bij heeft! Dank voor je vertrouwen, en veel plezier met de extra Maxi’s in de gym!

Super fijn!

Snelle levering! Super fijne leeslamp en erg prettig voor mijn ogen. Ik heb na de eerste keer gebruiken ook goed geslapen.

24 janvier 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je review! Fijn dat de leeslamp bevalt en zelfs bijdraagt aan een goede nachtrust. Veel plezier ermee!

Top!

Recent leeslampje aangeschaft. Eerder al het kleine paneel,bril en lampen van loptimize in gebruik. Zeer tevreden over alle producten. Dagelijks in gebruik. Een keer paneel defect. Meteen goed geholpen. Aanrader als onderdeel voor gezondheid optimalisatie.

23 janvier 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het delen van je ervaring! Mooi om te horen dat je ze dagelijks gebruikt en dat je tevreden bent. We blijven ons inzetten voor de beste kwaliteit en service!

Ontzettend snel geleverd

Ontzettend snel geleverd. En werkt naar verwachting. Er zat zelfs een extra fitting bij waardoor ik het op meerdere lampen kan zetten.

23 janvier 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je fijne review! Super dat alles naar verwachting werkt en de extra fitting goed van pas komt. Veel plezier ermee!

Snelle reactie per mail

Snelle reactie per mail. Duidelijke communicatie. Coulant in vervangen van kapot product.

24 janvier 2025

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent over onze service en communicatie. We helpen je graag!

Super service

Super service, goed bereikbaar per mail en leveren producten van hoge kwaliteit.

24 octobre 2024

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat je blij bent met onze service en producten. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Blij met mijn roodlicht paneel!

De verpakking van het paneel is goed en zorgvuldig.
Na het uitpakken zag ik dat ik het verkeerde paneel had ontvangen, na snel contact met Jeroen de juiste toegestuurd gekregen. Ook met andere vragen kreeg ik vrijwel direct een antwoord terug.

Het paneel is van goede kwaliteit en heeft een mooi stevig design. Gebruik het nu enkele dagen en merk dat het infrarood licht helpt tegen spierpijn na het sporten.

3 décembre 2024

Réponse de Loptimize

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn dat alles snel opgelost kon worden en dat je tevreden bent met het paneel. Top om te horen dat het infrarood licht je helpt na het sporten! 💪😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus