Lorenzopaganis Avis

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

SCAM — TOTAL SCAMMERS!

SCAM — TOTAL SCAMMERS!

Whatever they show on their page is completely misleading. They send you a £10-worth watch that looks like a toy, just so it appears that you received something. This makes it much more complicated to dispute the payment with your credit card company.

Do not buy anything from them. Stay away!

2 août 2026

ATTENZIONE - EVITARE ASSOLUTAMENTE LORENZO PAGANI

Ho ordinato e pagato oramai il 28 luglio scorso un orologio "pagani d sign" con annesso braccialetto "silver" in regalo sul sito "Lorenzo pagani.com". Questo sito molto ben strutturato, con una storia del "fondatore" che si sta ritirando, immagini, foto, davvero curatissimo e ente soprattutto legato al marchio di orologi "Pagani Design", che stimo e riconosco ottimo.
Ahimè questo Lorenzo e il suo sito sono assolutamente fake e niente hanno a che fare con il vero marchio, hanno intascato i soldi, peraltro pagati con carta di credito e non con PayPal che normalmente uso (non accettato) e sono spariti; a niente sono valse svariate mail e risposte fuorvianti e paternalistiche.
Ad oggi non ho saputo più niente, non è partito niente, non mi hanno più detto niente, non rispondono più neanche alle mail (il loro indirizzo di contatto non esiste più) e quindi, credo di aver perduto soldi.
Questi truffatori non meritano sempre di farla franca soprattutto sfruttando la buona fede dei clienti del web e il marchio di una azienda al contrario affidabile e sostanziale.
Chiedo a Trustpilot di fare la massima pubblicità negativa per evitare che altri (tanti altri credo) possano cadere ed incorrere nella medesima truffa, attirati da sconti fantastici, regali e bonus vari ovviamente falsi.
A questi manigoldi chiedo almeno di restituirmi il truffato ed evitarmi la solita trafila di denunce e quant'altro.
RACCOMANDO A TUTTI LA MASSIMA ATTENZIONE!!!

11 août 2026

This site is a scam

Having seen an impressive advertisement on Facebook, I ordered two watches from Pagani Design, PD1701 & PD1819 models.
After a protractive delivery following concerned emails, the parcel finally arrived in cheap plastic satchels. In it were 2 identical Lige watches and NOT the Pagani Design watches I ordered. Following research, I discovered that the these cheap Lige can be purchased through Amazon for around £16.
Following further research, I have finally realised that I have been the subject of a scam. I am left extremely frustrated, angry and feeling foolish that I was taken in so easily.
I write to warn prospective purchasers to do extensive research before ordering as there appear to be multiple Pagani Design sites, one obviously genuine, but this one is NOT. I have had extensive emails from the 'company' I made the purchase from in an effort to obtain a refund, but receive unsigned patronising replies. I am progressing my grievance through legal channels and will hopefully resolve the matter. I have also written to what I assume is the genuine Pagani on 3 occasions but have still to illicit any response or establish if they intent to prosecute or take action against the scammers.
I have lost faith in purchasing anything off Facebook and cannot believe such unethical people succeed in this way.
All I can do is relate my experience and warn you to BE VIGILENT. Do You have been warned.

3 août 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit