Lotus Tand Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Eren hos Lotus Tandklinik. Han er utrolig dygtig, professionel og meget grundig i sit arbejde. Han tager sig tid til at forklare behandlingen og sørger for, at man føler sig tr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Magen til omsorgsfuld, professionel og tryg behandling skal man lede længe efter. De er simpelthen så søde allesammen på klinikken. Jeg lider selv af tandlægeskræk, men her yder de en service langt ud... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft min gang inde hos Eren nu i en del år, og har pt lige afsluttet et langt forløb (med hjælp fra kommunen) som er gået fuldstændigt uden gnidninger. Er altid blevet taget rigtigt varmt i mo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har ledt længe efter en tandlæge som Erin, og endelig fandt jeg ham! Han er yderst dygtig og præcis i sit arbejde, og hans priser er meget rimelige. Han har en utrolig let hånd, så jeg oplever ing... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

VERDENS BEDSTE TANDLÆGE EREN CICEK

Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse hos Eren Cicek. Mit besøg hos denne tandlæge var både behagelig og professionel fra start til slut.

Først og fremmest vil jeg fremhæve tandlægens ekspertise. Eren udviste en imponerende viden og færdigheder inden for tandpleje, hvilket gav mig fuld tillid til behandlingen. Ikke kun var vedkommende dygtig, men også meget omhyggelig og opmærksom på mine behov som patient.

Det, der virkelig gjorde denne oplevelse mindeværdig, var Erens fantastiske sans for humor. Selvom tandlægebesøg ofte kan være forbundet med nervøsitet og spænding, formåede Eren at skabe en afslappet og behagelig atmosfære med masser af humor. Det gjorde hele oplevelsen langt mere behagelig og mindskede enhver form for ubehag.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Eren Cicek til alle, der søger en dygtig og venlig tandlæge. Min oplevelse var intet mindre end fremragende, og jeg ser frem til mit næste besøg med glæde.

3 mai 2024

Bedste tandlæge i byen Eren

Det bedste det er sket at finde Eren tandlægen.
Han har været så dygtig og påpasseligt at jeg ikke er bange for tandlæger mere.
Tak til jer alle samen som hold
Dygtig og søde personale.

27 mars 2024

Gør det godt.

På vej til arbejde cykler jeg dagligt forbi klinikken. Det er nemt og hurtigt, at gå lige ind og få foretaget tandeftersyn og rensning. Det foregår afslappet og kompetent. Eren gør det godt.
Michael Bjørn

25 juillet 2023

Som patient med tandlægeskræk

Som patient med tandlægeskræk, var jeg i komplet trygge hænder hos Eren.

Super kompetente medarbejdere. Eren er dygtig og man er ALDRIG utryg under processen.

Atmosfæren hos klinikken er virkelig behagelig og alle er imødekommende. Derudover opererer de med Københavns bedste priser!

12 juin 2023

Virkelige sød personale

Virkelige sød personale, som kun fik mig i god humør.
Tandlægen Eren er rigtig sød og meget meget dygtig og professionel, han kan jonglere med mange bolde i luften på samme tid lå jeg mærke til. Det er absolut ikke sidste gang jeg besøger dem.
Kan varmt anbefales.

3 avril 2023

Anbefalelsesværdig

Aldrig har jeg fået så omsorgsfuld og professionel behandling hos en tandlæge.
Alle mine anbefalinger herfra.

18 octobre 2022

Verdens bedste tandlæge

Jeg kan virkelig anbefale denne tandlæge. Yderst rimeligt prisniveau og Eren er dygtig og kompetent.
Han er endvidere specialist i tandlægeskræk.
Klinikkens øvrige personale er hyggelige og tryghedsskabende.

28 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende tandlæge - kompetent, empatisk og ordentlig

Jeg har haft Eren som tandlæge, lige siden han overtog klinikken for efterhånden mange år siden, og jeg har kun godt at sige om både ham og hans søde klinikassistenter. Uanset om jeg skal have lavet en rodbehandling eller en tandrensning, føler jeg mig tryg og i de bedste hænder. I alle mine besøg på klinikken har jeg kun oplevet ordentlighed, dygtighed og hjertevarme. De varmeste anbefalinger herfra!

18 octobre 2022

Super god service!

Har haft den BEDSTE oplevelse hos Eren!
Har aldrig haft så god service hos en tandlæge før!

Helt klart en anbefaling herfra!

1 septembre 2022

Den bedste tandlæge.

Hos Lotus Tandklinik er faglighed, og effektivitet pakket ind i omsorg og humor. Når man som jeg har skrøbelige tænder er det godt at vide, at her ALTID er hjælp at hente. Læg trygt dine tænder i hænderne på Eren, og alle de andre.
Tak for Jer!

7 septembre 2022

Professionel

Jeg får altid en meget grundig og omhyggelig tandrensning samt undersøgelser i klinikken. Kan helt klart anbefales. Altid smilende og omsorgsfuld personale samt en dygtig tandlæge der altid er hjælpsom.

18 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale klinikken

Jeg kan varmt anbefale klinikken. Super god kundeservice og rigtig sød personale- altid smilende og hjælpsomme. Jeg får altid den bedste behandling. Ikke mit sidste tandlægebesøg ved jer.

18 août 2022

Byens bedste tandlæge!

Byens bedste tandlæge!
Behageligt og imødekommende personale, og en yderst professionel tandlæge. Derudover meget prisvenligt.
Kan helt klart anbefale Lotus Tandklinik.

1 août 2022

Kompetent og venlig tandlæge-klinik

Eren er en yderst kompetent og dygtig tandlæge, som virkelig tager hånd om sine patienter i klinikken med et smil på læben. Man er altid garanteret en god og effektiv behandling dér, og jeg kan kun give Eren mine varmeste anbefalinger.

20 juillet 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus