LotusEco Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Tyvärr fick jag vänta och krångla en del innan varorna kom. När jag skrev för att påtala problemet blev jag dock väl bemött. Och byxorna är underbart sköna i fin kvalité', så jag vill trots allt rekom... Voir plus

Supernöjd med varorna som håller hög kvalitet. Fakturan får man först efter 14 dagar samt att dem förvarnar om att eventuella faktura påminnelser känns stressigt och drar tyvärr ned helhets upplevelse... Voir plus

Köpt t shirts och herrstrumpor, bra kvalitet på t-shirt, strumpor ges bort i julklapp, känns som bra kvalite, något dyra produkter men väl värt att köpa. Tack för att ni värnar miljön.

ännu har jag inte hunnit prova kläderna, därför bara fyra stjärnor. Bra med ett företag som satsar både på ekotyg och rättvisa löner. Snabb leverans!

1. Magasin de vêtements
  2. Service e-commerce
  3. Magasin de vêtements pour hommes
  4. Magasin de vêtements pour femmes

Vi är ett litet företag som satsar fullt ut på ekologiska kläder med den oberoende certifieringen GOTS (Global Organic Textile Standard). När du handlar kläder hos oss kan du vara säker på att kläderna är ekologiska, fair trade producerade och håller en bra kvalité. Vi har kläder för dam, herr och barn i vårt sortiment. Våra kläder kommer från små eko- och fair trade producenter som Armedangels, Knowledge Cotton Apparel, Green Bomb, Dedicated, Mela, Serendipity Organics, Living Crafts, People Tree, Engel Natur, Pure Pure by BAUER, Hirsch Natur och Disana. Vi startade vår butik i Karlskrona 2009 och vår webbutik finns sedan 2010.

Bien

TrustScore 4 sur 5

472 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Excellent Products and Service

I have shopped at LotusEco for many years and, apart from being ethically sourced as well as kind to the Planet, their products are always wonderful: The clothes are of a high quality and durable plus the materials are light and soft. Cristina and Ben are such lovely people and they are always willing to go the extra mile to find what you want. I highly recommend shopping with them!

15 août 2026

Helnöjd!

Superbra webbutik där man kan handla med gott samvete då hela sortimentet är GOTS-certifierat. Fantastisk service och fina produkter. Kommer definitivt att handla här igen!

30 juillet 2026
Avis spontané

Byxor gick sönder efter 13 mån nekade…

Byxor gick sönder efter 13 mån nekade sa att det är mitt fel osv att dem gick sönder

30 juillet 2025

Hej Pavel R,

Vi har granskat de bilder du skickade in. Du reklamerade byxorna efter drygt 2 års användning, och vi bedömer att skadan uppstått genom yttre påverkan under den tiden, inte genom ett fel i material eller tillverkning.

Reklamationsrätten enligt konsumentköplagen gäller fel som fanns i produkten redan när den lämnade fabriken eller såldes till dig, till exempel ett material- eller sömnadsfel. Den gäller inte skador som uppstår senare under användningen, oavsett hur lång tid som gått sedan köpet. Eftersom det vi ser på bilderna är en skada som uppkommit under användning, snarare än ett fel som fanns från början, kan vi tyvärr inte godkänna det som en reklamation.

Eftersom hålet inte är stort tipsade vi dig om att laga byxorna, antingen själv eller hos en skräddare, så att de går att fortsätta använda. Vårt beslut i det här ärendet står fast.

Med vänlig hälsning
Ben, LotusEco 💚

Riktigt bra butik och superschysst…

Riktigt bra butik och superschysst kundtjänst. Litet företag med stort hjärta. Bara bra produkter som är hållbara för miljön. Rekommenderas varmt!

9 mai 2026

Hej Daniel,
Så härligt att läsa ditt fina omdöme, det gör oss verkligen superglada!
Tusen tack för att du tog dig tid att skriva om oss och våra produkter, det betyder väldigt mycket för ett litet företag som vårt som gör vårt bästa för att göra världen och textilbranschen lite mer hållbar genom att erbjuda uteslutande GOTS-certifierade kläder i vårt sortiment. 💚

Allt gott,
Ben & Cristina - LotusEco

Jag älskar produkterna

Jag älskar produkterna, de ser bra ut. Tack så mycket!

31 janvier 2024

Hej Ann!
Härligt att höra att du älskar våra ekologiska kläder!!
Allt gott och varmt välkommen tillbaka! ♡
Ben - LotusEco

Otroligt nöjd !

Otroligt nöjd med service och leverans!! Underbart sköna kläder. Så nöjd!

15 décembre 2022

Réponse de LotusEco

Tusen tack Bengt för din uppskattning av vår service och våra kläder!
Tack också för att du tog dig tid att skriva ett fint omdöme om oss. Det betyder mycket för oss.
Allt gott och varmt välkommen tillbaka! ♡
Ben - LotusEco

Fantastisk service och kvalitet

Fantastisk service och snygga kläder, med fin kvalitet.
Nu vid senaste köpet: Jag hade skrivit in fel i mejladressen, och med stort tålamod och kunnande fick jag hjälp med min beställning. LotusEco är faktiskt en butik som jag älskar, trots att jag har en simple-living inriktning och annars köper bara det som är nödvändigt. LotusEcos kläder är sådana man får komplimanger för, de håller bra och finns i många klassiska modeller. Jag vet alltid vad jag ska ge min son (35) till födelsedag och jul: något från LotusEco! Och det uppskattas.

30 juin 2021

Rekommenderar varmt!

Hög kvalitet och bra passform på leggings och strumpbyxor jag beställde. Även otroligt bra information och trevligt bemötande från Ben!

5 octobre 2020

Snabbt bra kvalitet

16 juillet 2020

Réponse de LotusEco

Tack Kenneth för ditt fina omdöme och varmt välkommen åter! ♡

Utmärkt!

Bra varor, snabb leverans, det finns inget att anmärka på.

15 juillet 2020

Réponse de LotusEco

Tack Gunilla för ditt fina omdöme om våra varor och vår service. Varmt välkommen åter! ♡♡♡

Något hände på vägen

Något hände på vägen, med min leverans, den kom inte fram. Jag meddela detta till LotusEco och fick ett himla fint bemötande. Ben, försökte klura ut möjliga scenarion som kunde ha hänt och ställde relevanta frågor. Det sluta med att han skicka ett par nya trosor som jag beställt och det med expresspost(dvs dyrare/snabbare variant av brev) och jag behövde inte stå för någon kostnad alls.
Jag är är jättenöjd! Även fast jag inte fått mina trosor än. Men är ganska säker på att dem kommer vara bra med.
Om du vill handla från en genuin butik med miljövänliga produkter, handla då från Lotuseco!
/ Sandra

1 juillet 2020