Louscomfywear.dkAvis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Flotte bind, ! Glæder mig til at tage dem i brug. Har købt frontbleeding! Tror også det kan bruges omvendt hvis man bløder meget bagtil?! En anbefaling herfra kunne være at få oprettet nogle lid... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og let levering samt kvalitetsprodukter der har gjort den mest forfærdelige uge på måneden en smule mere behagelig. Jeg stopper ikke med at købe fra Lou's Comfywear før hun stopper med at lave... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt ved Lou Comfywear to gange nu, begge gang kommer produkterne hurtigt. Jeg er meget glade for stofbindende, det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg køber. Det er dejligt at vid... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er vild med produkterne. Jeg har i mange år (33 ud af mine 47 leveår) hadet min menstruation inderligt på grund af udslet og gennemblødninger samt det faktum at de engangsbind på markedet som jeg... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Hos Lou's ComfyWear fokuseres der på en bæredygtig hverdag med maksimal komfort. Du finder her forskellige produkter til kvinder og til dig som ønsker en mere zero waste livsstil.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God kvalitet som altid

Jeg stopper ikke med at købe fra Lou's Comfywear før hun stopper med at lave stofbind i velour.

16 novembre 2025

Jeg bliver fast kunde

Et mega god initiativ til at gøre det at have menstruation til en god oplevelse. At de så også har flotte farver, er bare endnu et plus. Hurtig til at svare tilbage på mail, med konkrete spørgsmål til det købte og modtaget produkt.

13 septembre 2025

Kan varmt anbefales

Jeg har købt her er et par gange og har nu testet bindene i nogle måneder og de fungere bare jeg går ALDIG TILBAGE til det der engangs hø!!!

8 septembre 2025

For evigt tilbagevendende kunde

Jeg elsker simpelthen lous comfywear!
Jeg bliver ved at tjekke for nye print og følger både tiktok og instagram for nyheder 😍 .. skal hele tiden overbevise mig selv om "du har ikke brug for 3 varmepuder" 🤣

Det skønne produkter, der bare virker som forventet..

11 mars 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Flotte bind!!

Flotte bind, ! Glæder mig til at tage dem i brug. Har købt frontbleeding!
Tror også det kan bruges omvendt hvis man bløder meget bagtil?!

En anbefaling herfra kunne være at få oprettet nogle lidt mere tilsvarende billeder på hjemmesiden, da de der mere luksuriøse og god kvalitet i virkeligheden end på billederne. Måske at få taget billeder fra flere retninger?
Mvh Rikke Larsen

6 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Burde prøves af alle kvinder ❤️

Fantastisk blødt stof og fede prints ❤️

Kan præcis det samme som engangsbind, det er bare meget bedre de her stofbind , jeg har købt, man mærker dem næsten ikke , og det gør det bare til en god menstruationsperiode ❤️

Nemme og vaske samt tørre ❤️

Sundt for underlivet , jeg har nemlig haft tankerne om hvordan jeg kan passe på mit underliv så bedst så muligt fra kemikalier med mere ❤️ det er bæredygtigt, så man kan købe det med god samvittighed ❤️

Hun gør det super godt og jeg kan helt klart varmt anbefale de stofbind jeg har fået købt hos hende ❤️ jeg sidder inde med 12 stofbind nu , og tænker ude i fremtiden at købe flere ❤️

Hilsen
Julie simon

6 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Det er ikke sidste gang jeg køber der.

Det er dejligt at vide at man ikke udsætter sit underliv for unødig kemi. Jeg kan generelt bare godt lide hele konceptet 🌸

4 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus