Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Geven aan binnen een dag te versturen en dat het uiterlijk binnen 2 dagen binnen is. Na 4 dagen nog steeds niks. Reageren ook niet op klachten. Bedrijf is totaal onbereikbaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Al een paar keer besteld bij deze geweldige, lieve onderneemsters. Niet enkel dragen ze zorg voor de natuur, ook de klant staat hier met stip op 1. Vriendelijk, behulpzaam, milieuvriendelijke én leuk... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Zet je mee de stap naar een duurzame levensstijl? Op je eigen tempo kan je nieuwe product alternatieven uitproberen. Per thema, per box stellen we duurzame, natuurlijke, gezonde producten samen. Een detox voor je lichaam met natuurlijke, plantaardige, cruelty vrije gezichtsverzorgingsproducten. Heerlijke artisanele vegan zepen, haarshampoo's, keramieken zeepschaaltjes en meer. Vegan en zerowaste deodorants, herbruikbare wattenschijfjes en stalen scheermesjes zorgen voor minder afval in je badkamer. Met de heerlijke vegan bakmixen tover je in een handomdraai de heerlijkste desserts in je keuken. Notenbars als gezond 10-uurtje. En heb je al eens chai latte uitgeprobeerd?

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

3,3

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fijne service

Fijne service! Ophaalpunt in Deurne! Omwille van drukke eindejaarsschema koos ik voor bezorging. Ik kreeg een persoonlijke levering aan huis! Super fijn! Producten zijn leuk en de krans is super mooi!

1 janvier 2022

Réponse de Løv | Elly

Dankjewel Emily! leuk te horen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne webshop met kwalitatieve…

Fijne webshop met kwalitatieve producten. Snel en zoveel mogelijk zero waste bezorgd. Top!

25 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Thx Roelinde, blij dat je nogmaals besteld hebt bij ons! Fijne feesten!

Noté 2 sur 5 étoiles

Het product is veel kleiner dan gedacht

Het is misschien mijn eigen schuld dat ik de afmetingen van de bloemenkrans niet heb gekeken. Maar ik ben ook niet zeker of de afmetingen wel te zien zijn. Op de foto leek het sowieso groot genoeg. Ik ben teleurgesteld omdat het echt klein is.

Maar ik ben wel tevreden met de zorgzame verpakking.

25 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Hoi Zurasni, jammer te horen dat de krans niet aan je verwachtingen voldoet. Zoals aangegeven bij de omschrijving is de krans een diameter van 20cm. Ik hoop dat je de krans toch mooi vindt en je kan genieten van het mooie precisiewerk van Jolly Jenny. Ze gebruikt enkel biologische bloemen die ze zelf plukt en in haar eigen atelier droogt. We wensen je fijne feesten toe en een gezond 2022!

Een kadootje voor jezelf 🤩

Leuke website, fijn aanbod. Het pakketje was mooi ingepakt en heel plezant om te openen. Echte verwennerij!

24 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Heel leuk om deze reactie van jou te mogen lezen Nathalie! Dankjewel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Het zijn de kleine dingen die het hem…

Het zijn de kleine dingen die het hem doen en daar wordt enorm op ingezet. Zo werd mijn pakketjes zeer praktisch en ecologisch verpakt: alle spullen werden in de lunchbox gestoken die ik gekocht had. Zo bespaar je enorm veel ruimte en dus karton. Dit werd dan ook op het kaartje bovenin de doos gemeld. Ook de belevenis op de website zelf helpt je goed op weg: een duidelijke en eerlijke toelichting over wat je van de producten mag verwachten.

21 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Wat een leuke review! Heel erg bedankt! Fijn 2022 toegewenst.

Zeer goede producten

Zeer goede producten, ook altijd heel leuk om te geven als cadeautje.
Snelle service!

16 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Dankjewel voor deze mooie review Evy! Fijn 2022 toegewenst.

De beste producten!

Twee fantastische zussen die de stap naar een duurzaam leven makkelijker maken. Superleuke en handige kwaliteitsvolle producten. Voor advies kan je steeds bij hen terecht.
Bedankt voor de goede en snelle service!

14 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Dankjewel Kyra, altijd leuk om een bestelling voor jou te mogen verzorgen. Fijne feesten toegewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

What you see is what you get, kwaliteit aan scherpe prijzen

Door de duidelijke productbeschrijvingen weet je precies wat je mag verwachten en is de drempel zeer laag om ecologische keuzes te maken.
Kwalitatieve producten voor een zeer scherpe prijs.
De bestellingen worden zeer zorgvuldig toegestuurd.
Men is steeds bereid om advies te geven.

13 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Heel leuk te lezen Dipmala! Dankjewel om mee ecologische stappen te zetten!

Een échte aanrader!

Bestelling was zorgvuldig ingepakt met oog voor detail!
Snelle bezorging en de geuren van de producten zalig….
Een deel voor mezelf besteld en een deel kerstcadeau. Een échte aanrader!

12 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Thx Alexandra! Blij te horen dat je tevreden bent! Fijn 2022 toegewenst.

Deo We Love The Planet

De nieuwe deodorant van We Love The Planet gekocht en hij overtreft al mijn verwachtingen! Super handig aan te brengen en zeer effectief !

12 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Super tof! Die is goed é! Fijne feesten Sarah! En nog eens bedankt voor je hulp bij het inpakken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super producten en een nóg betere…

Super producten en een nóg betere service!
Intussen is onze badkamer al bijna een jaar plastic vrij en daar zijn we echt trots op. De zussen van Løvelly staan altijd klaar met advies en het leuke is dat ze ook alle producten zelf testen! Dat maakt dat ze spreken uit ervaring en dat is erg belangrijk voor ons 😊

11 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Wat leuk om te lezen Camille! Sterk bezig, 1 jaar plasticvrije badkamer is een hele prestatie! Tot gauw!

Topservice

Topservice, en bovendien top productjes. Ik ben fan! Altijd valt er iets nieuws te ontdekken door het wisselende assortiment.

11 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Dankjewel Nele! Blij te horen dat je fan bent van ons :-)

Keitof

Keitof! Door quarantaine werd het pakje zelfs thuis geleverd, super bedankt!

7 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Hoi Karen, blij te horen dat alles naar wens was. Hopelijk iedereen terug gezond.

Leuk cadeau

Besteld, en heel vlug opgestuurd.
Het was een cadeautje, maar mijn nicht was er super blij mee

4 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Leuke review Kris, blij te horen dat je nicht blij was met haar geschenkje.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een kleinschalig bedrijf met een…

Een kleinschalig bedrijf met een persoonlijke aanpak. Aangezien het voor mij een kwartiertje rijden was, was ik erg blij met de mogelijkheid om mijn pakketje op te kunnen halen

4 décembre 2021

Réponse de Løv | Elly

Dank je Lara voor je leuke review! Fijn 2022 toegewenst!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus