Miswak is top
Miswak is top! Veel betere geur dan andere miswaks die ik heb geprobeerd en de werking is ook super. Echt een aanrader!
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dit is de enige die echt vers smaakt en een heerlijke geur heeft. Daarnaast heeft het een mooie, aangename pepersmaak die in je mond blijft hangen. Zeker een van de beste die ik heb geprobeerd!
Heerlijke olie die goed intrekt en ook onder je dagcrème te gebruiken.
Je huid voelt lekker zacht.
Hele fijne miswaks, goede kwaliteit en snel geleverd
Miswak doen wat ze moeten doen. Vers goede kwaliteit
Het enigste bedrijf waar de miswaks uit Saudi komen en echt verschil in smaak en geur proeft met vergeleken andere. Je merkt het peper achtige in je mond. Super tevreden een blijvertje voor in t gezin
Super tevreden! Echt een fijn Nederlands bedrijf en de bestelling was al binnen twee dagen binnen. We hadden eerst de miswak geprobeerd en daarna de arganolie. Allebei echt topproducten! De kwaliteit is super en het resultaat was eerlijk gezegd verbluffend. Zeker een aanrader en wij gaan hier absoluut vaker bestellen.
Begin juni bestelling gedaan, deel ontbrak van de order. Contact met de klantenservice verliep erg traag, pas een week later een reactie. Daarop zou het nagezonden worden. Week later nog niets ontvangen, weer contact, week later reactie met excuus, kreeg het alsnog. Zit nu na 2 maanden nog te wachten.
Makkelijke site en Nederlands bedrijf. Binnen 2 dagen mijn bestelling binnen en het product vind ik ook geweldig doet echt wat het zegt.