LPON är ett svenskt parfymhus som skapar exklusiva dofter inspirerade av välkända lyxparfymer – men till ett mer tillgängligt pris. Varje doft är noggrant framtagen med hög parfymoljekoncentration (Extrait de Parfum) för att ge en fyllig, långvarig och elegant doftupplevelse. Vi är ett litet, personligt företag där varje flaska fylls, kontrolleras och packas för hand i Sverige. Fokus ligger på kvalitet i varje steg – från råvaror och produktion till förpackning och leverans. Vår vision är att ge dig känslan av lyx utan att du behöver betala lyxpriset. Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss och vi lyssnar alltid på dina åsikter. Omdömen på Trustpilot hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Tack för att du väljer LPON – Scented by Sweden.
Suède
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Mycket nöjd!!! Parfymerna doftar fantastiskt och håller länge. Snabb leverans och bra service.
0 upplevelse .. köpte 3 parfymer.. inte en av de som håller doften 30 min .. inte värt
Mycket bra dofter, inspirationen de tar från andra parfymer är nästan omöjligt att skilja på

Parfymerna är verkligen 10/10⭐️ är verkligen supernöjd!!!🙌🏼

Réponse de Lpon
Lukten stannar inte kvar. Luktar inte riktig gott samtidigt loket färger smälter o det finns på fingrarna.

Réponse de Lpon
Fick ett mejl om att "något" har hänt min beställning och att man kollar på ärendet, men inte mer än så. Vet inte om de har tappat bort de eller om det imte ens skickats. Tycker själv inte att det skulle vara svårare än att bara skicka ett nytt och sedan få driva reclaim ärendet vid sidan av.

Réponse de Lpon
Lyx att hämta ut riktig godoft från posten. Jag är lyrisk! Perfekt!

Réponse de Lpon
Snabb leverans, jättebra med små provflaskor till ett mycket bra pris❤ och jättegoda dofter! Absoluta favoriter!!!!!

Réponse de Lpon
Dofterna är otroliga! Håller så länge och väldigt lyxiga och unika förpackningar, inte likt något annat ute på marknaden, känns väldigt unikt, älskar!! 🥰 älskar även att man kan göra parfymen personlig och lägga sin egna bild på det, riktigt häftigt och annorlunda!

Réponse de Lpon
Great experience, order came on time without any problems

Dofterna sitter i länge
Kommer beställa fler gånger

Réponse de Lpon
Hej va bra , men jag va ledsen när ni kom med en annan erbjudande att köpa en och en free , jag köpte 2 och en free , ni har mycket bra kvalitet jag köpte till min son och jag valde en till mej , kommer att köpa mera , ni få tänka att vilken parfym är när vilken kändis parfymer är , lite svårt att hitta , jag hoppas ni fattar va jag menar .🥰🫶🏼🙏👏

Réponse de Lpon
Jag är riktigt imponerad av LPON. Beställningen gick smidigt, leveransen kom snabbt och allt kändes genomtänkt och lyxigt redan från förpackningen. Doften jag valde sitter länge på huden och utvecklas fint under dagen – man känner verkligen att det är bra kvalitet och att de har lagt kärlek på detaljerna.
Jag gillar också att LPON har ett premium-intryck men ändå känns priset rimligt för det man får. Kommer definitivt beställa igen och testa fler dofter. Rekommenderas varmt!

Réponse de Lpon
Jag är otroligt nöjd med denna parfym. Doften håller fantastiskt bra under hela dagen och jag har fått många fina komplimanger varje gång jag bär den. När jag sprayar parfymen fördelas den jämnt och mjukt. Jag kommer definitivt att köpa den igen.

Réponse de Lpon
Mycket nöjd! Doften håller länge, förpackningen är riktigt fin och leveransen var snabb. Kommer definitivt beställa igen!!