1. Magasin de vêtements pour enfants

Bij LUALOUKIDS geloven we dat kinderkleding meer moet zijn dan alleen praktisch. Het moet kinderen laten stralen, vrij laten bewegen en tegelijkertijd bijdragen aan een mooiere wereld. Daarom ontwerpen we elk stuk in onze collectie doordacht en produceren we het verantwoord. Comfort staat bij ons voorop. Kinderen zijn eerlijk: ze voelen instinctief aan wat prettig zit en wat niet. Daarom kiezen we voor zachte stoffen, een fijne pasvorm en ontwerpen waarin je kind helemaal zichzelf kan zijn. Kleding waar ze in kunnen rondrennen, klimmen en spelen, zonder dat het knelt of kriebelt. In onze collectie vind je speelse rokjes, zachte leggings, comfortabele setjes en feestelijke jurkjes voor elke gelegenheid. Van stofkeuze tot de laatste afwerking werken we uitsluitend met materialen die goed aanvoelen, mooi blijven en met respect voor mens en milieu gemaakt worden. Veel van onze stukken maken we van natuurlijke of gerecyclede stoffen, zoals biologisch katoen, linnen en gebreid katoen. We produceren in kleine oplages, zodat er niets verspild wordt en elk item de aandacht krijgt die het verdient. Onze missie is simpel: kinderen blij maken met kleding die goed aanvoelt en goed doet. Voor het kind dat het draagt, de mensen die het maakten en de planeet waar we allemaal om geven. We horen graag hoe onze kleding bij jullie bevalt. Jullie ervaringen helpen ons om te blijven verbeteren.

4,2

Bien

4,2

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Super tevreden over Lualou Kids!

Super tevreden over Lualou Kids! De kwaliteit is echt heel goed, zeker als je kijkt naar de prijs. De kleding blijft ook na veel dragen en wassen mooi, wat met kinderen natuurlijk belangrijk is. Inmiddels lopen eigenlijk al onze kinderen in Luulu Kids. Goede kwaliteit, mooie kleding en een fijne prijs. Wij zijn fan! ⭐⭐⭐⭐⭐

12 septembre 2026