Luksus Smørrebrød Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Synes hjemmesiden var noget svær at styre og være sikker på at det blev den ønskede bestilling…skulle helt til afsluttet betaling før dato for den ønskede bestilling skulle angives🤨 Meget lækkert og... Voir plus

Udmærket - men ikke mere end det.Forretningen havde glemt en stor del af min ordre, som de dog lavede straks. Smørrebrødet var flot at se på, pyntet med lidt spøjs kreativitet: Ribbensteg med rå løg,... Voir plus

Vi har to gange benyttet Luksus Smørrebrød og kvaliteten har været rigtig fin begge gange. Smørrebrødet er frisk, velsmagende og en fryd for øjet p.g.a. spændende pynt. De lidt deres egen gode stil.

Fantastisk smørrebrød delikate råvarer, alt helt frisk lavet og tilberedt fra bunden, var utrolig flot pyntet perfekt til den festlige frokostanledning🎉🎊🥂🎄💃 et ekstra plus er det virkelig gode... Voir plus

1. Service de traiteur

Écrit par l'entreprise

Luksus Smørrebrød slår nu dørene op, og lancerer en god gammel dansk tradition velkommen, nemlig udvalg af dansk højtbelagt luksus smørrebrød. Vi har specialiseret os i at tilberede enkel, stilfuld og samtidig vanvittig smagfuld og flot mad, og til og med til en ganske fornuftig pris. Noget af det, der driver værket hos Luksus Smørrebrød, er kærligheden for det danske traditionelle køkken, derfor er vi er selvfølgelig med på den nye trend og kreerer derfor flot originalt dansk smørrebrød kokkene har lagt sig i selen for at kreere højtbelagt og virkelig flot og kreativt pyntet smørrebrød, hvor hver stykke ligner et helt kunstværk for sig. Vi holder af at tilberede god gedin dansk mad med strejf af et nyt moderne Touch. Vi holder dermed fast i de gamle og stolte traditioner omkring hjemmelavet smørrebrød. Vores kreative kokke har smurt ærmerne op, og bygger alle de gode gamle håndmadder med alle vore traditionelle danske og internationale livretter... selv de danske hovedretter har fundet vejen oven på smørrebrødet i dagens Danmark. De smagfulde og dekorative smørrebrøds-kreationer kan afhentes eller leveres som catering til dit fest-arrangement, til jubilæum, reception, barnedåb, fødselsdag, studenter-gilde eller blot til en middag for familie eller venner.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

89 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Synes hjemmesiden var noget svær at…

Meget lækkert og smagfuldt smørrebrød 🤩

4 août 2026

Ærgerlig oplevelse

Det viste sig at de ikke havde åbent selvom det var muligt at bestille på hjemmesiden og trods telefonisk aftale om annullering af de 2 ordre er de begge blevet trukket på min konto.

Svar på deres svar:
Det kan bekræftes at jeg blev kontaktet på dagen for levering at de havde lukket og det er naturligvis ok men det blev aftalt at ordren blev annulleret og pengene ikke trukket. Men blev trukket og er ikke blevet returneret trods anmodning om dette. Jeg har naturligvis lovet at slette anmeldelse når den fejl er rettet men er endnu ikke sket. 9/1-25

26 décembre 2025
Logo de Luksus Smørrebrød

Réponse de Luksus Smørrebrød

Anmeldelsen er faktuelt urigtig og misvisende.

Anmelderen afgav den 26. december en bestilling til afhentning med ca. 30 minutters varsel. Virksomheden holder dokumenterbart lukket mellem jul og nytår, hvilket er tydeligt oplyst på vores hjemmeside, herunder kravet om forudgående telefonisk kontakt på særlige datoer. Dette blev ikke fulgt.

Der er ikke leveret nogen ydelse, og der har derfor ikke foreligget et reelt kundeforhold med levering. Anmeldelsen afspejler således ikke en faktisk kundeoplevelse.

Det er særligt uacceptabelt, at en sådan uberettiget anmeldelse offentliggøres på årets første dag. Anmelderen er anmodet om at fjerne anmeldelsen, hvilket ikke er sket. Sagen er derfor overgivet til vores juridiske rådgiver med henblik på videre håndtering, herunder krav om erstatning for dokumenteret tab.

Uovertruffen lækkert

Hvor lækkert
Jeg kom under en time før lukketid en lørdag og der var stort set udsolgt men der var bare super sød betjening. Hun murte det som jeg gerne ville have. Det endte med at vi spiste alt for meget fordi det var så lækkert. Tusind tak for god betjening
Birte

18 octobre 2025

Ualmindelig flot smørrebrød.

Ualmindelig flot smørrebrød.
Rugbrødet er dog for tykt - det trækker lidt ned.
Og flæskestregens svær var en smule blød.
Men ualmindelig flot

15 décembre 2022

Fantastisk smørrebrød delikate råvarer

perfekt til den festlige frokostanledning🎉🎊🥂🎄💃 et ekstra plus er det virkelig gode rugbrød

2 décembre 2022