1. Designer web

Écrit par l'entreprise

Lumen Digital er et webbureau i Horsens, specialiseret i at udvikle webshops med fokus på salg og øget konverteringsrate. Vores løsninger øger gennemsnitligt vores samarbejdspartners konverteringsrate med 45%. Med over 350 cases bag os har vi solid erfaring i at vækste webshops med en årlig omsætning på mellem 1 og 5 millioner kroner.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

9 avis

Nemt, tillidsfuldt og ordentligt samarbejde hele vejen - vil helt klart anbefale Lumen Digital

Oliver, Lumen Digital hjalp os med flytte domænet på to hjemmesider og opbygge dem på ny i Wordpress, Elementor. Vi har været rigtige glade for samarbejdet, hvor Oliver har været enorm grundig, ordentlig og meget tålmodig - også da projektet havde lidt flere bump på vejen end forventet. Alt blev løst professionelt og til en fair pris, hvor Oliver var til rådighed og enorm hjælpsom hele vejen igennem projektet. Vi kan varmt anbefale Lumen Digital, som vi helt klart vil gøre brug af en anden gang.

21 janvier 2026

Kan anbefale CRO af Oliver!

Oliver har været super proaktiv og løsningsorienteret hele vejen igennem. Han kom med forslag, der passede til vores forretning og implementerede dem hurtigt. Vi oplevede et tydeligt løft i konverteringen, som havde tjent sig hjem på under to uger. Det har været en god og effektiv proces, som vi klart vil anbefale videre.

6 mai 2025

5 flotte stjerner fra PremiumBottles

Oliver har været servicemindet og ydet et godt stykke arbejde hos os på PremiumBottles.dk.

Vi vil med sikkerhed benytte hans arbejde igen.

14 mars 2025
Logo de Lumen Digital

Réponse de Lumen Digital

Hey Rasmus - mange tak for din anmeldelse, og de pæne ord! Jeg glæder mig til at få lov til at arbejde endnu mere sammen med jer 😊

Med venlig hilsen
Oliver, Lumen Digital

Lumen Digital har hjulpet meget!

Lumen Digital har hjulpet meget!

Det tog dem kun 1-2 uger og sætte alt op, et professionelt team der er med på at hjælpe, når ens optimering blev sat op er de med i rejsen for også at ændre på ting hvis dette skal gøres.

7 mars 2025

LumenDigital kan noget særligt!

Vi har brugt LumenDigital helt fra starten. De byggede vores hjemmeside, løbende opdateret og vedligeholdt den. Kørt AB tests og løbende lavet tilpasninger. Samtidig med at han står for vores META. Vi har været i gang i ca 2 år og rammer i år en omsætning på +20 mill.
Vi er ikke på vej videre med den vækst vi sammen har bygget! Tak for hjælpen 👏💪

12 février 2025

Hurtig effektiv og kompetent service

Hurtig effektiv og kompetent service.
Vi har fået opdateret vores webshop, så vi kan få en højere konverteringsrate - og det har været en god oplevelse hele vejen igennem.
Det er så nyt at vi lige skal samle lidt data sammen. Men det har uden tvivl løftet købsoplevelsen på vores webshop.

Kan varmt anbefale Lumen Digital 🤓

3 février 2025

Anbefaling

Vi har samarbejdet med Lumen Digital siden vores opstart i 2023, og lige siden starten har vi kunne mærke at det kun er gået den rigtige vej. Vi havde omsætning fra dag ét, og har nu haft en eksponentiel vækst siden vi startede. Vi er rigtig glade for Lumen Digitals måde at arbejde på, og det betyder meget for os at vi har fundet en samarbejdspartner som kan det hele. Lumen Digital står både for vores annoncering, herunder udarbejdelse af content til den, og de står for vores webshop. Vi er sikre på, at vi ikke ville være kommet ligeså langt, lige så hurtigt, uden hjælp fra Lumen Digital

3 février 2025

Fantastisk arbejde og professionel eksekvering

Jeg hyrede Lumen Digital til at optimere min hjemmeside og forbedre hele købsrejsen.

De er ikke bare ekstremt professionelle, men også lynhurtige og utroligt effektive. Det var en kæmpe fornøjelse, hvor meget de kunne forbedre på hjemmesiden fra frontpage til check-out.

Vores hjemmeside er nu langt mere brugervenlig, og resultaterne var tydelige: Allerede to dage efter implementeringen har vi set en fordobling af vores daglige salg - fra 1-2 køb til 3-4 køb om dagen! (Stor forvandling for en ny virksomhed)

Hvis du overvejer at optimere din hjemmeside, så kan jeg kun sige: Gør det! Lumen Digital er alle pengene værd - og mere til!

Kæmpe stor anbefaling herfra!

23 janvier 2025
Logo de Lumen Digital

Réponse de Lumen Digital

Hey Adam,

Tak for din superflotte anmeldelse og anbefaling! Den er virkelig værdsat 😊

Jeg ser frem til at vi skal samarbejde endnu mere i fremtiden.

Med venlig hilsen
Oliver Vejs