Luna Juwelen Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Al een paar weken geleden besteld. Al 2 x gemaild over mijn bestelling. Krijg geen antwoord. Dus gewoon oplichting. Zeker niet bestellen!!!!!!

Noté 1 sur 5 étoiles

Nep website, dropshipping, artikelen komen van Amazon of Aliexpress. Heb bij Luna juwelen 1 piercing voor 20 euro besteld, op Alie en Amazon 6 voor 4 euro waar deze ook bij zat. Afzetterij dus!! Lev... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Voor €30 aan troep besteld. Stond dat het vanuit CHINA onderweg was?!? Lekkere Chinese kwaliteit dus. Vervolgens stond er bezorgd maar er is niksssss bezorgd! Eerste mailtje reageerde ze op nu al weke... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Werkelijk oplichterij! Doen zich voor als een betrouwbare zaak in Brugge met foto´s en al! Gewoon een online shop met adres in Nederland en de troep komt uit China. Volgende week publiciteit onder een... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Juwelen komen van China

Juwelen komen van China en wordt niet duidelijk meegedeeld op hun site. Bestelling geplaatst en na het ontvangen van track and trace was het duidelijk waar de producten vandaan kwamen. Pakje nooit toegekomen. Mails werden wel altijd goed en tijdig beantwoord. Heb ook geld terug ontvangen.
Dus al bij al correct afhandeling.
Was het van in het begin duidelijk wat de origine was van de producten, had ik nooit een bestelling geplaatst.

12 avril 2024

OPLICHTERS!!

PAS OP! Komt allemaal van ali express, als je de foto's opzoekt op ali express, krijg je precies dezelfde plaatjes en artikelen (maar dan voor een stuk lagere prijs). Dus alsjeblieft bespaar jezelf het geld en bestel het lekker op ali express

29 décembre 2023

Sieraden zijn goedkope Chinese troep

Sieraden zijn goedkope Chinese troep. Ik kreeg de piercings geleverd in een zakje met Chinese tekst. Prijskwaliteitverhouding is dus ver te zoeken.

Er wordt gezegd op de website dat de sieraden van titanium of zilver zijn. Niet dus, ik krijg er al na een paar uur uitslag van.
En als je de bestelling wilt retourneren, moet het naar Frankrijk verzonden worden. Dus hoge verzendkosten, welke voor eigen rekening zijn.

16 novembre 2023
Logo de Luna Juwelen

Réponse de Luna Juwelen

Beste klant,

Wij betreuren het te horen dat uw ervaring met onze website niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Graag willen we enkele punten ophelderen met betrekking tot uw bestelling en onze producten.

Allereerst willen we opmerken dat u een retouraanvraag heeft ingediend voordat u uw bestelling volledig had ontvangen. Dit kan gebeuren, maar het belemmert ons in het bieden van een volledige en bevredigende ervaring.

Met betrekking tot de herkomst van onze producten, is het correct dat onze piercings in China worden gemaakt. Echter, wij werken uitsluitend samen met SGS-gecertificeerde leveranciers die de kwaliteit en zuiverheid van de gebruikte materialen garanderen. De geografische herkomst weerspiegelt niet noodzakelijkerwijs de kwaliteit van een product. Zoals u zelf aangeeft, worden veel alledaagse producten, zoals medicijnen, telefoons en computers, ook in China gemaakt, zonder dat dit hun effectiviteit of kwaliteit in twijfel trekt.

Wat betreft de samenstelling van onze sieraden, garanderen we dat ze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen zoals titanium of zilver, zoals vermeld op onze website.

Met betrekking tot het retourneren van producten begrijpen we dat verzendkosten een belemmering kunnen vormen. Deze procedure is echter nodig om een goede afhandeling van retouren te waarborgen. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om de ervaring van onze klanten te verbeteren, inclusief de retourvoorwaarden.

We hopen dat deze informatie u meer inzicht geeft in ons proces en de kwaliteit van onze producten. We staan ​​ter beschikking voor verdere informatie en hopen u in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus