Det verste produktet jeg har kjøpt på nett. En Lisette kjole fra Lunetta. Dårlig og ekkel kvalitet. Ble under kjøpsprosessen alvorlig syk (som jeg kan dokumentere) og klarte derfor ikke å returnere kj... Voir plus
Hvis det var stjerne 0 hadde eg trykka på den. Kjøpte genser og maken til dårlig kvalitet harikkje eg opplevd før., virker so plast og er totalt uelastisk, går ikkje an å få igjennem armene håndledd... Voir plus
Dere er ikke interessert iå gjøre noe bedre. Svi del og juks. Ikke ha kontakt mdd dette firmaet. Skjorten jeg bestilte ,kr. 649, skulle være i lin. Var en stygg skjorte i polyester. Reklamasjon mm måt... Voir plus
Dette firma, og flere andre firmaer med samme historie om lukning af deres butikker, er ren fup. De foregiver at være fra Danmark (København), men et kinesisk firma står bag, og varerne kommer fra Kin... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Bestilte 3 trøjer 25/26 okt
Bestilte 3 trøjer 25/26 okt. og her den 4-nov har jeg erfaret at tracknr. YT2430221272371523 er i en international transit og kommer fra Kina så ville det være billigere at handle på Temu men nu ser vi om varerne kommer!
Jeg fik desværre ikke læst advarslen.
Jeg havde desværre ikke læst advarslen ovenfor, før jeg handlede på hjemmesiden,
Jeg har i dag modtaget min pakke, en frakke der overhovedet ikke ligner det på billedet, noget billigt grimt skrammel, som jeg overhovedet ikke vil gå med.
MEN det er min egen skyld, jeg så mig ikke ordentligt for, jeg plumpede lige i, jeg vil bare advare andre, PAS PÅ, det er svindel og bedrag med den hjemmeside.
Som ovenstående anmelder, så jeg også annoncen på Facebook.
Jeg er mest sur og gal på mig selv, at jeg ikke så mig ordentligt for. :(
Advarsel - mistænkelig webshop fra Facebook
Advarsel - mistænkelig webshop der bliver reklameret for på Facebook. Først lagde jeg mærke til, at fotos af varer (frakker) på Facebook var manipulerede til at have etiketter med "HH", men etiketterne var væk på fotos i webshoppen, så jeg undersøgte webshoppen nærmere:
Der er ingen telefonnummer, firmanavnet "Lunetta" er ikke registreret i CVR-registret over virksomheder i Danmark, og på siden "privacy-policy" er der - formentlig ved en fejl - links til anden webshop "valenta-copenhagen.dk", som har dårlige anmeldelser på TrustPilot, bl.a. siges det, at Valenta Copenhagen ligner en fupbutik med kinesiske varer, som heller ikke kan findes i CVR-registret.
Jeg vil gerne advare mod at købe fra denne mistænkelige webshop "Lunetta Kobenhavn", men det er selvfølgelig din egen beslutning.