De bedste anbefalinger til Nicklas og hans unikke indsigt i adfærd og opdragelse helt ned i hver enkelt races udfordringer. Selvom vi var en del af et større hvalpehold, formåede Nicklas at imødekomme... Voir plus
Vi havde besøg af Nicklas, da vi pludselig arvede en schæferhund fra familie, vi ikke kendte. Vi kendte derfor hverken hunden eller hunderacen. Nicklas hjalp os med at lære ham at kende og gav os reds... Voir plus
Han aflyste 2 gange, få timer før aftalen. som plaster på såret ville han sende nogle værktøjer som vi kunne prøve, og så kontakte os en måned efter for at høre hvordan det var gået. her over halv... Voir plus
Hvis du ønsker at opnå det bedste samarbejde med din hund skal du vælge Lupo Hundecenter. Der bliver taget udgangspunkt i netop din hund, race, alder, foder, aktivering, socialisering, adfærd... Voir plus
Hundetræning Adfærdsrådgivning Råd til valg af hunderace Fysiologisk justering Enetimer Skræddersyede programmer Foredrag
Krogsagervej 50, 7000, Fredericia , Danemark
- 26170232
- Info@lupohundecenter.dk
- lupohundecenter.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hjælp til at forstå min tæve…
Jeg har fået enorm god hjælp til at forstå min tæve. Jeg føler Niclas ved noget om og forstår hundene og er super til at give den viden videre til mig. Tak for det.

Ringe med ringe på.
Spurte flere gange ind til udfordringer, men fik aldrig noget hjælp til at løse disse.
Det var enten racens eller alderen der var skyld i problemet.
Jeg har endnu ikke snakket face to face med nogen der har haft en god oplevelse med stedet.

Réponse de Lupohundecenter
Ingen tvivl om at Nicklas har ufattelig…
Ingen tvivl om at Nicklas har ufattelig forståelsen for hundene og han har været en helt fantastisk hjælp med vores hundehvalp.

Réponse de Lupohundecenter
Stor lydhørhed overfor de udfordringer…
Stor lydhørhed overfor de udfordringer der er aktuelle for den enkelte hund.
Engageret venlig kompetent vejledning. Samt let anvendelige praktiske anvisninger til handling.

Réponse de Lupohundecenter
Niklas er utrolig besværlig at…
Niklas er utrolig besværlig at kommunikere med.
Ikke besværet værd.

Réponse de Lupohundecenter
Dårlig oplevelse ved formidling af nyt hjem
Utrolig dårlig oplevelse med Lupo Hundecenter i forbindelse med formidling af hund til nyt hjem. Ingen kommunikation fra Nicklas overhovedet.
Vi måtte selv rykke for svar og sende SMS for at få opdatering i sagen, og blev lovet ting der ikke kunne holdes. Desværre endte det med aflivning af hund, da Nicklas ikke magtede opgaven og kommunikationen er så dårlig, at vi ikke så andre udveje til sidst, end aflivning Kan IKKE anbefale Lupo Hundecenter / Nicklas!