2,5

Bas

Aucune trace de demande d’avis

Alles met 60% korting

Alles met 60% korting, of meer, mag niet retour.
Alles wat ze aanbieden is designer jassen voor 60-70% goedkoper dan de normale marktprijs.
Je kan ten eerste dus al niks hier passen en bekijken, want je mag NIKS RETOURNEREN? Vergeten jullie wat kopen op afstand is?
Daarbij is het ook erg raar dat er jassen van €700 vij hun tekoop staan voor nog geen €200
Rare website.

6 septembre 2025

Ik heb afgelopen vrijdag iets…

Ik heb afgelopen vrijdag iets "goedkoops" besteld, omdat ik een beetje huiverig was. En ben blij toe.
Op de site staat het volgende: Voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis! Wij leveren uw bestelling ook op zaterdag bij u af.

Het is nu maandag ochtend en de melding bij PostNL is het volgende: Pakket is nog niet door PostNL ontvangen.

Ik ben heel benieuwd of ik het uberhaupt nog ga ontvangen, maar ben ook blij dat ik de duurdere producten nog niet besteld had.

8 mars 2024

Reactie op Lexi

Beste Lexi, Je had je bestelling niet met je eigen naam geplaatst maar met een reeks scheldwoorden die ik hier liever niet ga benoemen. Vandaar dat we je order even niet serieus konden nemen en ook niet met die naam wilden versturen. Ik heb je daarom gevraagd om volgende keer met je eigen naam te bestellen. We hopen je nogmaals in onze webshop te zien en zullen, zoals we dat al 13 jaar lang doen, diezelfde dag je pakket gaan versturen. Vriendelijke groeten, LuQi

7 mars 2022

IK WIL MIJN GELD TERUG!!!

Zeer ontevreden met deze website\kledingwinkel ik had een shirt besteld voor 16:00 op een doordeweekse dag dus dan zou hij volgens de website de volgende dag binnen moeten zijn. Maar dat was niet het geval dus ik wachtte nog een dagje. Weer geen pakketje daarna besloot ik om een mailtje te sturen na een week kreeg ik eindelijk mijn reactie. Er stond dat mijn naam en achternaam niet goed waren ik had ze wel ingevuld maar ze vonden hem verwarrend wat is er zo raar aan de naam Lexi sturm. Ze vroegen ook of ik het de volgende keer een andere naam zou willen gebruiken. Ten eerste: nee ik ga niet mijn naam aanpassen voor jullie. Ten tweede er komt geen volgende keer dus laat dat maar weg. Daarna stuurde ik weer een mailtje met mijn verontschuldiging ( die ik eigenlijk niet heb ) . Ik vroeg mij af of ze alsnog mijn pakket zouden kunnen sturen na 10 dagen een reactie en er stond in......OK. Eigenlijk verwacht ik mijn geld terug. En zo niet ga ik hier nooit meer bestellen

17 mai 2021

Heb een sweater met een klacht retour…

Heb een sweater met een klacht retour gestuurd maar krijg deze weer teruggestuurd met een briefje waarin ik als klant simpelweg uitgemaakt word voor leugenaar. Zelden zo'n slecht klachtenservice meegemaakt.

10 mai 2021

Zeer fijne winkel voor kinderkleding!

Zeer gebruiksvriendelijk webwinkel met erg mooi (merk)kleding voor kinderen. Levering was erg snel, van de 3 jassen ging er 1 retour omdat deze wat klein viel. Binnen 2 dagen was het geld weer terug gestort. Ook leuk is het persoonlijk geschreven briefje van het personeel. Ik ga hier zeker vaker kopen. LUQI.nl bedankt!

7 janvier 2015

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit