À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de beauté

Écrit par l'entreprise

Hos Lushe™ er vores mission at bringe avanceret og videnskabeligt dokumenteret hudpleje direkte til dig – uden dyre klinikbesøg. Vi kombinerer innovativ teknologi med enkle og effektive løsninger, der passer ind i en travl hverdag. Vores 4-i-1 teknologi med rødlys, mikrostrøm, varme og vibration er designet til at stimulere kollagenproduktionen, reducere rynker og opstramme huden – alt sammen 100% smertefrit og skånsomt. ✅ Dansk virksomhed med dansk kundeservice ✅ Hurtig dag-til-dag levering & gratis fragt ✅ 30 dages prøveperiode - 100% tilfredshedsgaranti Vi brænder for at skabe resultater, vores kunder kan se og mærke. Derfor arbejder vi løbende på at optimere vores produkter og service, så du får den bedste oplevelse hos os. 📩 Har du spørgsmål? Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe på hej@lushe.dk.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde købt et celulitte apparat

Jeg havde købt et celulitte apparat, jeg simpelthen ikke kunne få til at fungere. Har en mail korrespondance med Lushe som forklarer brugen. Jeg prøver igen og skriver nogle dage efter at det ikke virker til den funktion jeg skulle bruge. Jeg får tilbudt at få alle pengene retur plus at jeg ikke behøver døje med, at sende varen retur. Og i dag gik pengene ind. Kæmpe service og venlighed og hurtige til også at svare tilbage🙏

29 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Umuligt at udnytte tilfredshedsgaranti med returret

Elendige Kina-junk produkter, som er helt ubrugelige.
Firmaet lovede 60 dages tilfredshedsgaranti med mulighed for fuld retur. Desværre er det helt umuligt at komme i kontakt med dem mhp. at udnytte sin returret.
Jeg har aldrig modtaget en ordrebekræftelse med et ordrenummer, jeg kan referere til, og firmaets hjemmeside ser nu ud til at være lukket ned.
Jeg kan ikke forestille mig andet end, at de strålende reviews her på Trustpilot må være falske.
Jeg fraråder at købe produkter fra denne virksomhed.

19 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte en vare d. 31 juli

Bestilte en vare d. 31 juli, har stadig ikke fået den endnu. Men pengene er trukket. Det er bare ikke iorden.

31 juillet 2025

Hej Charlotte,
Tak fordi du deler din oplevelse – vi er virkelig kede af, at det har været så frustrerende.

Vi sendte din ordre afsted allerede dagen efter bestilling, og da vi kunne se, at der var problemer hos fragtfirmaet, valgte vi med det samme at sende en ny pakke afsted til dig.

Vi har gjort alt, hvad vi kunne fra vores side for at løse det hurtigt og ordentligt.

Selvom fejlen lå hos fragtfirmaet, er vi oprigtigt kede af, at du ikke har haft en god oplevelse hos os. Vi går meget op i, at det skal være trygt og nemt at handle med Lushe – og det er noget, vi dagligt får stor ros for fra vores øvrige kunder.

Vi håber, du en dag får lyst til at give os en ny chance.

Team Lushe 💖

Noté 5 sur 5 étoiles

Maskine gik i stykker efter 3 måneder, fik en ny tilsendt straks, uden at skulle returnerer og hele forsendels møllen igennem. Fantastisk service

15 août 2025

Hej Pernille 🌸
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!

Vi ved, hvor vigtigt det er, at alt fungerer – også når der opstår udfordringer. Derfor er vi så glade for, at du oplevede vores kundeservice som både hurtig og nem 💖

Tak fordi du valgte Lushe – og for at dele din oplevelse!
Vi håber, du fortsat får masser af glæde af din enhed ✨

Team Lushe

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkt der bare virker Fantastisk kundeservice

Super godt produkt som virkelig holder hvad det lover - allerede efter 14 dage kan jeg se en forskel

Kæmpe fan
Lena Bertelsen

8 juillet 2025

Hej Lena 💖
Hvor er det fantastisk at høre – tusind tak for din skønne anmeldelse! At du allerede kan se en forskel efter 14 dage, og samtidig oplever både god kundeservice og et produkt, der lever op til forventningerne – dét gør os virkelig glade ✨

Tak fordi du deler din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Produktet lever op til omtalen og ikke sidste gang jeg handler der. ❤️

6 juin 2025

Hej 💖
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi elsker at høre, at både levering og produktet har levet op til forventningerne – og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang ✨

Tak fordi du handler hos os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Resultater der er tydelige!

Fantastisk lille vidunder der viser resultater efter ganske få dages brug!
Hurtig levering og lækker overskuelig webshop

30 avril 2025

Hej Bettina💖

Hvor er det bare dejligt at høre, at du allerede har set tydelige resultater – og at både levering og webshop har fungeret godt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Den fungere altså og super hurtig…

Den fungere altså og super hurtig levering🌟 Stor anbefaling

16 avril 2025

Réponse de Lushe

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌟
Vi elsker at høre, at du både er glad for din Lushe og den hurtige levering. Det betyder alverden for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god kundeservice og hurtig…

Super god kundeservice og hurtig levering ⭐️ har brugt den i et par uger nu, og føler virkelig jeg kan se resultater allerede

13 avril 2025

Hej 💖
Tusind tak for dine søde ord – vi bliver så glade, når både kundeservice og levering spiller, og ikke mindst når du allerede kan se resultater efter få uger! ✨

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Super god

Super god, så resultater efter et par dage! Har altid døjet med pigment “pletter” i ansigtet, men min hudtone er blevet meget mere jævn nu, specielt under øjnene. Har også lagt mærke til at mine fine linjer ved øjnene er mindre tydelige, og har generelt set fået mere glød i huden. Jeg ville helt sikkert købe fra Lushe igen, varm anbefaling herfra💅❤️

15 mars 2025

Hej 💖
Wow – hvor er det fantastisk at høre, at du allerede så resultater efter få dage! Det gør os virkelig glade at vide, at din hudtone er blevet mere jævn, og at de fine linjer ved øjnene er blevet mindre tydelige ✨

Tak for din varme anbefaling.❤️

Fantastisk produkt

Jeg var skeptisk, men min hud føles SÅ meget blødere nu. Har brugt den i lidt over 4 uger, og det er som om porerne er blevet mindre og huden mere jævn. Kan klart mærke forskel!

10 avril 2025

Hej Annekathrine💖

Vi forstår dig fuldt ud – man må godt være lidt skeptisk i starten! Derfor gør det os ekstra glade at høre, hvor meget din hud har forandret sig på bare 4 uger 😍 Blødere hud, mindre porer og en mere jævn overflade.

Kærlig hilsen,

Virker overraskende godt

Virker overraskende godt. Også selvom jeg kun bruger den 2-3 gange om ugen. Føles lidt som en mini behandling 💆‍♀️✨

3 avril 2025

Hej Susanne💖

Hvor er det bare skønt at høre, at du allerede mærker en forskel – selv ved brug få gange om ugen! ✨
Tak fordi du delte din oplevelse.

Et virkelig godt produkt

Jeg bruger den mens jeg ser Netflix 😂 Den er faktisk blevet en fast del af min aftenrutine. Har især kunnet se forskel omkring kæben og panden.

4 avril 2025

Hej Laura 💖
Hvor er det fantastisk at høre, at Lushe 4-i-1 Skin Pro er blevet en fast del af din aftenrutine – og endda Netflix-venlig! 😍 Det gør os virkelig glade at høre, at du allerede ser forskel omkring kæben og panden. Netop det område elsker vi også at arbejde med – fordi det ofte er der, man først ser de små forandringer. Tak fordi du deler din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har længe gået med uren hud og små…

Jeg har længe gået med uren hud og små røde knopper. Men deres Lushe har virkelig hjulpet og den er nem at bruge.

8 avril 2025

Hej Freja 🌿

Tak fordi du deler din hudrejse med os – det betyder meget! Vi ved, hvor frustrerende uren hud og små røde knopper kan være, og vi er så glade for at høre, at Lushe har hjulpet dig. Det er netop derfor, vi har kombineret skånsom teknologi med effektiv behandling – så du kan få resultater uden at gå på kompromis med din hud.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus