LuxBaby.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode priser på diverse børnetøj. Bestilte en masse tøj til vuggestue start, det var færdigpakket efter halvanden time og jeg modtog det dagen efter. Helt perfekt! 😍 Kæmpe anbefaling herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og gode priser. Ved problemer med pakker eller ordre er kundeservice hurtig til at svare tilbage og rette op, så en virkelig fin og god service. Har bestilt der fra flere gange til min... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte noget babytøj hos Luxbaby. Tøjet blev hurtigt sendt, og ankom fint pakket ind. Det er ikke første gang, jeg handler her, og det bliver heller ikke sidste gang. Udvalget er altid vir... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Sikke en kundeservice. Jeg får bestilt noget forkert tøj, prøver at skrive en mail fredag aften om det kan byttes til noget andet. Regner ikke med svar samme dag, har allerede fået svar og det kunne... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture
  2. Magasin de vêtements pour bébés
  3. Magasin de vêtements pour enfants
  4. Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

Historien bag LuxBaby.dk Følelsen af at blive forælder kan ikke beskrives med ord. Glæden kan ikke skjules, endorfinerne galoperer rundt i kroppen, glædestårer triller ned ad kinderne, hjernens belønningscenter lyser op - og en livslang kærlighedshistorie påbegyndes. Disse følelser; altså en mors kærlighed til hendes børn, har skabt grundlaget for LuxBaby.dk’s eksistensgrundlag. Ejeren bag LuxBaby.dk, har med udgangspunkt i kærligheden til hendes egne børn skabt LuxBaby.dk. LuxBaby.dk er skabt ud fra en vision om, at kun det allerbedste er godt nok, når det gælder vores børn. Derfor er indholdet af vores eksklusive gaveæsker til baby nøje udvalgt, og emballagen smuk og helt i top. Hos LuxBaby.dk er det ikke kun indholdet, men også emballagen, der gør det at modtage en gave fra LuxBaby.dk til en god oplevelse. At give en gave skal være en glæde for både modtager og giver. Samtidig lægger vi hos LuxBaby.dk stor vægt på økologi, bæredygtighed og miljø. LuxBaby.dk har derfor valgt at have mærker på shoppen, der vægter bæredygtighed, økologi og omtanke for de mennesker, der har produkterne i hånden, fra start til slut, højt. Vores smykker, håndlavede produkter og håndplukkede brands er derfor nøje udvalgt med omtanke for disse ting. Hos LuxBaby.dk vil vi gøre vores ypperste for at værne om den verden, vi lever i, og bidrage til, at vores børn får den bedst mulige fremtid. Derudover vil du her på shoppen finde flere mindre brands, der alle har det til fælles, at de er startet op af kvinder, der ønsker at være selvstændige. Med fokus på luksus, kvalitet og bæredygtighed er LuxBaby.dk’s vision at tilfredsstille, forkæle og overraske både nuværende og fremtidige kunder. Hos os er dit barns velvære - og dit barns fremtidige verden - i fokus. Vi håber, at du vil finde, hvad du søger, hos LuxBaby.dk. Mange hilsner LuxBaby.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

104 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid gode tilbud på kvalitets…

Som altid gode tilbud på kvalitets produkter, fin service og hurtigt levering

25 février 2025

Kære Lise-Lotte, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Det er så skønt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos LuxBaby.dk ❤️ Tusind tak for dig 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god kundeservice og god købsoplevelse. Meget venlig ejer, som brugte god tid til at hjælpe mig med mine bestillinger.

10 février 2025

Kære Eva, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Det er så skønt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos LuxBaby.dk. Vi har et klart mål om at yde ekstraordinær kundeservice, så det er virkelig dejligt, at du sætter pris på det. ❤️ Tusind tak til dig 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Absolut et af mine yndslings steder at…

Absolut et af mine yndslings steder at handle børnetøj! Der er et stort udvalg og ordren afsendes super hurtigt.
Et andet plus er at der tit køres med % som jo er super med tre børn der skal købes tøj til.

19 février 2025

Kære Camilla, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Det er så skønt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos LuxBaby.dk. – det er meget værdsat! 😊🚚 Tusind tak til dig

Gode priser og hurtig betjening

Gode priser og hurtig betjening

18 février 2025

Kære Janne, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Det er så skønt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos LuxBaby.dk. 😊🚚 Tusind tak til dig

Noté 5 sur 5 étoiles

Så fine varer til en super fin pris

Så fine varer til en fin pris - hurtig levering. Her kan du trygt handle

16 février 2025

Kære Karina, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

God stil og god service

Havde bestil et sæt med leggings og body. De skriver at der var et hul i boden og det desværre var den sidste k dette nummer. Men sender en anden body med, som kan passe til leggings. Tager ikke betaling for denne, men sender som en gave.
Det er da god stil og god service🌸
Tak🙏🏻

15 février 2025

Kære Christina, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Det er så skønt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos LuxBaby.dk. Vi har et klart mål om at yde ekstraordinær kundeservice, så det er virkelig dejligt, at du sætter pris på det. Endnu engang tak – det er meget værdsat! 😊 Tusind tak til dig

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt og hurtigt med gode priser og…

Nemt og hurtigt med gode priser og kvaliteter

9 février 2025

Kære Lise-Lotte, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig nem side at navigere rundt på…

Virkelig nem side at navigere rundt på og utrolig hurtig levering (afgav ordre sen aften den 22 og modtog pakken den 24) Varerne var så fint pakket ind og min datter nød at åbne pakken (2 år).

22 janvier 2025

Kære Michelle, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Det er så skønt at høre, at du er tilfreds med vores leveringstid 🚚 det er noget, vi har stort fokus på hos LuxBaby.dk – endnu engang tak, det er meget værdsat 😊 Tusind tak til dig

Fine varer og rigtig hurtig levering

Fine varer og rigtig hurtig levering

24 janvier 2025

Kære Tina, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Super service og meget personlig

Super service og meget personlig
Skønne varer til en god pris og hurtig levering

14 janvier 2025

Kære Tina, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Det er så skønt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos LuxBaby.dk. Vi har et klart mål om at yde ekstraordinær kundeservice, så det er virkelig dejligt, at du sætter pris på det. Endnu engang tak – det er meget værdsat! 😊🚚 Tusind tak til dig

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende kundeservice, nem og hurtig bestilling

Jeg har bestilt flere gange fra Luxbaby og hver gang har været en stor succes. Ved sidste ordre var der et problem, men kundeservice løste det på ingen tid og der kunne det virkelig mærkes, at det er en virksomhed med kunden i fokus og som vil gøre det ekstra for, at kunden får den bedste oplevelse.
Leveringen er hver gang lyn hurtig og de har ofte gode tilbud!

19 janvier 2025

Kære Lea, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Det er så skønt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse med LuxBaby.dk - endnu engang tak, det meget værdsat 😊🚚 - Tusind tak for dig

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik bestilt en masse lækkert nyt…

Jeg fik bestilt en masse lækkert nyt tøj til min datter.
Hjemmesiden var ret overskuelig og bestillingen gik uden problemer, det blev hurtigt afsendt og allerede få dage efter kunne vi hente i pakkekiosk.
Jeg er meget tilfreds og handler gerne igen på luxbaby.dk

16 janvier 2025

Kære Camilla, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Alt gik godt og fik hurtigt min order

Alt gik godt og fik hurtigt min order

10 janvier 2025

Kære Sabrina, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

En glad og tilfreds Bedste 🤗❤️

Er fuld ud tilfreds med jeres produktet og service. Selv indpakning i sender i er perfekt.
Mvh Eva Holt en glad Bedste 😊❤️

12 décembre 2024

Kære Eva, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Det er så skønt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse med LuxBaby.dk - endnu engang tak, og tusind tak for dig

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse og hurtig levering

Super oplevelse og hurtig levering. Varen var billig og alt i top….kan kun anbefale… 😊😊
5 stjerner 🌟 🌟🌟🌟🌟herfra

20 décembre 2024

Kære Kristina, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Super positiv oplevelse

Haft en super positiv oplevelse med at handle ved Luxbaby. Det vil jeg helt klart gøre igen😊

Skulle jeg give fem stjerner ville returneringen i tilfælde af ombytning af forkert størrelse være gratis.

8 décembre 2024

Kære Pernille, Tusind tak for din anmeldelse! 💕😊

Det er så skønt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse med LuxBaby.dk

Good quality

Order arrived quite fast and it was good quality

18 novembre 2024

Kære Irene, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Super nem hjemmeside

Ingen problemer og levering til tiden 👍

30 novembre 2024

Kære Heidi, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

Skøn butik og hurtig forsendelse

Skøn butik og hurtig forsendelse

1 décembre 2024

Kære Anja, Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner! 💕😊

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus