1. Magasin général

Luxere is jouw veelzijdige bron voor een uitgebreid scala aan producten, van alledaagse must-haves tot unieke vondsten. Ervaar gemak en diversiteit op één plek.

2,3

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

Nooit en never het bestelde product…

Nooit en never het bestelde product ontvangen. Ik ga deze dropshipper aanpakken via het tv programma opgelicht . Zij hebben onlangs een oproep geplaatst om dropshippers aan te pakken. Ik ben mijn geld kwijt , boeit nog het minste , maar wel dat deze lui aangepakt worden. Het zal je kind maar zijn die zich met deze oplichtings praktijken bezig houdt. En ontmaskerd wordt 😂😂

16 mai 2025

Slappe armen? Wen er maar aan.

Slappe armen, nu mooi product op de markt zeggen zij.
Binnen 4 dgn zijn de armen weer zo net toen je 18 jaar was. Wat een flauwekul! Weer ingetuind!
Zal het geld wel niet terug krijgen.... mocht het niet bevallen, geld retour.....

19 mai 2025

Verkopen troep uit China

Verkopen troep uit China. Adverteren op hun site dat je produkten kunt uitproberen met niet goed geld terug garantie zonder gedoe. Ben twee maanden bezig geweest om mijn geld terug te krijgen en moest voor minimaal 12 euro de produkten naar China terugsturen. Koop hier niets want de produkten zijn troep en je bent veel tijd en geld kwijt als je iets wilt retourneren.

12 mai 2025

Dit is een dropshipping bedrijf

Dit is een dropshipping bedrijf. Totaal onbetrouwbaar, echt niks kopen. Het is wachten op iemand die dit huisadres in de fik steekt. Mensen met een ziekte in de maling nemen is TE erg voor woorden. Gevestigd Mondriaanlaan 41 Heerhugowaard.

14 mars 2025