À propos de l'entreprise

1. Magasin de moquette

Écrit par l'entreprise

Ons doel is om een perfecte nieuwe thuis te vinden voor onze collecties luxevloerkleden waar ze het karakter van het interieur kunnen optimaliseren, de sfeer voor de bewoners kunnen maximaliseren en jou 100% tevreden kunnen maken als trotse eigenaar van een prachtig, waardevol & duurzaam luxevloerkleed. De vloerkleden uit onze collecties worden verzonden vanuit magazijnen gevestigd in de EU, in het VK en vanuit onze fysieke winkel gelegen te Antwerpen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Love our new B&C rug!

Before placing my order I used the chat box to ask for the delivery time estimation. Within seconds I received a response - the rug that I wanted is in stock and will arrive in 5 days. I then placed my order (for a really competitive price) and today, 5 days later, the rug has arrived! Love our new rug! Great service, great price!

23 novembre 2023

Good evening dear Daniel,

Thank you very much for your 5-star rating of the service which you have allowed us to offer to you!

I am very glad to hear that you love your new Lace Sage Grey White Sand 497201 (200 x 280 cm) luxury rug by Brink & Campman which you have chosen from our rug collections!

Thank you again very much for your positive review, trust & first purchase in our store and enjoy an excellent evening !

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi kleed en goede kwaliteit

Mooi kleed en goede kwaliteit! Snelle bezorging. Ik heb ook contact opgenomen met de klantenservice, deze was ook zeer behulpzaak en vriendelijk!

12 janvier 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede afspraken gemaakt en snel…

Goede afspraken gemaakt en snel geleverd!

12 décembre 2021

Goeiemiddag beste Ed,

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling van onze webwinkel waar u eerder het Khayma Sand Rose 8793 vloerkleed van Louis De Poortere heeft aangekocht!

Het doet me veel plezier te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en met de snelle levering van het vloerkleed van Louis De Poortere. Ik wens u nogmaals heel veel genot van uw luxevloerkleed de komende jaren.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw positieve review, vertrouwen & aankoop bij ons en nog een heel fijne dag verder!

Noté 4 sur 5 étoiles

Snel en vriendelijk

Hele snelle en vriendelijke communicatie. Er ging iets mis bij de levering, en daar moest ik zelf over navragen dus daarom geen 5 sterren. Maar verder erg tevreden en een prachtig vloerkleed!

30 septembre 2021

Goeiemiddag beste Katena,

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling van onze snelle & vriendelijke communicatie na de aankoop van uw vloerkleed!

Ik vind geen referentie van uw bestelling terug onder de naam Katena om na te gaan wat er is misgegaan bij de levering, maar heel fijn te horen dat u erg tevreden bent met het vloerkleed dat u heeft gekozen!

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling, vertrouwen & aankoop bij ons en een heel fijne dag verder!

Zeer tevreden

Goed contact en snelle reactie. Het ontvangen van het kleed was een feestje! We zijn er zeer tevreden mee!

29 septembre 2021

Goeiemiddag beste John,

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling van de communicatie via onze webshop! Heel fijn te horen dat onze snelle klantenservice goed is bevallen en dat het ontvangen van uw nieuwe vloerkleed een feestje was! 😊

Ik ben heel blij te horen dat u helemaal tevreden bent met het nieuwe vloerkleed dat u heeft gekozen uit onze collecties en ik wens u nog vele jaren genot van uw aankoop.

Ik kijk er naar uit om u opnieuw te mogen assisteren bij een volgende gelegenheid en ik wens u intussen een heel fijne dag verder!

Noté 5 sur 5 étoiles

Product conform verwachting en prima

Product conform verwachting en prima, persoonlijke service 👌

26 septembre 2021

Goeiemorgen geachte heer Van Son,

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling van de persoonlijke service die we u hebben mogen aanbieden bij de aankoop van het Prosper Copper 65 luxevloerkleed van Mart Visser!

Ik ben heel blij te lezen dat u helemaal tevreden bent met de kwaliteit van dit vloerkleed dat u heeft gekozen en dat conform uw verwachtingen is. Ik wens u er nog vele jaren genot van in uw woonkamer!

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw beoordeling met vijf sterren, evenals voor uw vertrouwen & aankoop in onze webwinkel!

Klantvriendelijk

Goeieavond beste Michal,

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling van de service die we u hebben mogen aanbieden na uw aankoop van het Prosper Black 25 (240 x 330 cm) luxevloerkleed van Mart Visser!

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling, vertrouwen & aankoop in onze webwinkel en nog een heel fijn weekend verder!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer vriendelijke benadering en hele…

Zeer vriendelijke benadering en hele correcte afhandeling! Aanrader, wat mij betreft.

Goeieavond beste Nelliëtte,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review van onze dienstverlening die u als zeer vriendelijk en heel correct heeft ervaren na uw aankoop in onze webwinkel!

Ik ben erg blij te lezen dat u onze service & webshop aanraadt aan andere consumenten die ons online bezoeken!

Ik wens u nog vele jaren genot van uw Cendre Vintage Oker 69 luxevloerkleed van Mart Visser en ik dank u nogmaals voor de heel fijne beoordeling en voor uw vertrouwen & aankoop in onze webwinkel!

Prima webshop

Prima webshop
Goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle reacties op vragen
Nette levering

Goeiemiddag beste Pim,

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling van onze webshop, klantenservice en de prijs-kwaliteitverhouding van het luxevloerkleed van Mart Visser dat u bij ons heeft aangekocht!

Ik ben heel blij te horen dat u helemaal tevreden bent met het Prosper Vintage Copper 69 (240 x 330 cm) vloerkleed dat u heeft gekozen uit onze collecties en ik wens u er nog vele jaren genot van.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling van uw ervaring in onze webshop en voor uw vertrouwen !

Ik kijk er naar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen assisteren bij een volgende gelegenheid en ik wens u intussen een heel fijn weekend toe!

Prachtig kleed

Prachtig kleed, geniet er inmiddels al ruim een jaar van, blijft mooi en fijn aanvoelen.

Goeiemiddag geachte mevrouw Ramautarsing,
Goeiemiddag beste Nadira,

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling van het Rustique N° 3 Beige (160 x 221 cm) vloerkleed van Andessi dat u vorig jaar heeft aangekocht in onze webwinkel!

Ik ben erg blij dat u tevreden bent met uw keuze voor dit mooie vloerkleed dat nog vele jaren fijn zal blijven aanvoelen.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw positieve review, vertrouwen & aankoop en een heel fijn weekend toegewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, reageert snel op berichten. Snelle levering, prachtige kwaliteit tapijten.

Goeiemiddag beste Loes,

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling van de service die we u hebben mogen aanbieden bij de aankoop van uw luxevloerkleed van Louis De Poortere!

Ik ben erg blij dat u tevreden bent met de kwaliteit van het Mad Men White on Black 8655 (280 x 360 cm) vloerkleed en ik wens u nog vele jaren genot van uw aankoop.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw vijfsterrenbeoordeling, vertrouwen & eerste aankoop bij ons en een heel fijn weekend toegewenst!

Excellent service

Excellent service, regular updates provided on the order and status of delivery. Well packaged
Very pleased with the carpet ordered as well. Would highly recommend!

24 septembre 2021

Good morning dear Mrs. Koeleman-Gauthier,
Good morning dear Monique,

Thank you very much for your 5-star rating of the excellent service which you have allowed us to offer you!

I am very glad to hear that you are very pleased with your Mad Men Deep Mine 8618 (230 x 330 cm) luxury rug by Louis De Poortere which you have chosen from our rug collections! I wish many more years of joy from the optimized atmosphere in your upgraded interior where you have offered your rug its new home.

Thank you again very much for your recommendation, trust & first purchase, and enjoy a most pleasant weekend!

Noté 1 sur 5 étoiles

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf. Frederic Robesyn is de zaakvoerder, communiceert niet en brengt €120,- retourkosten in rekening zonder dat dit vermeld staat in de voorwaarden of vooraf gecommuniceerd wordt. Erg onplezierig! Hij is met zowel luxevloerkleden.nl als carpetstore.nl niet gevestigd in Nederland!! De websites zien er verleidelijk uit maar een gewaarschuwd man telt voor twee!

14 mars 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus