Noté 1 sur 5 étoiles

Przez lata korzystałam z usług Luxmed odplatnie i byłam zadowolona. Czar prysnąl gdy wykupiłam pakiet usług na rok... Brak możliwości zapisać sie do specjalistów, brak możliwosci zrobic podstawowe b... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Mam pakiet medyczny,ale umówienie się do okulisty w dogodnych godzinach graniczy z cudem.w aplikacji termin do Katowic w godzinach mojej pracy i Gliwic(Gliwice 40 km ode mnie)i w związku z tym nie ma możliwości zarezerwowania a nawet sprawdzenia terminów do placówek współpracujących,bo przeciez terminy są wg pana z infolinii.Na infolini tyle samo informacji co w aplikacji.
I teraz najciekawsze przy ocenie rozmowy od 1 do 5 przy wyborze 1 usłyszałam,że to błędny wybór 😂
To ciekawa forma pozbycia się negatywnych opinii i ocen.
Także poza comiesięcznym kosztem kompletnie nic nie otrzymuje od Luxmed.Nie polecam!

14 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety lux MED nie spełnia oczekiwań

Niestety lux MED nie spełnia oczekiwań. W pakiecie za wszystkie badanie trzeba płacić. Tylko morfologia jest bezpłatna. Badania realizowane w diagnostyce są o 59% tańsze.

10 avril 2026

Odradzam! ODRADZAM!

Brak możliwości zapisać sie do specjalistów, brak możliwosci zrobic podstawowe badania bez skierowania, ciagłe oczekiwania... Personał rozmawia niechetnie, praktycznie cedzi przez zeby.
Odradzam! ODRADZAM!

10 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Luxmed to jakiś skandal!!!!!

Luxmed to jakiś skandal. W czwartek 26.03.2026 robiłam badania krwi w celu wykonania zabiegu gastroskopii i kolonoskopii pod narkozą. Zabieg miałam w ten poniedziałek 30.03.2026. Brak dwóch wskaźników z wyników badań krwi PT(INR) oraz APTT - potrzebnych do narkozy. Dzwoniłam czekając w kolejce na zabieg do Luxmedu i pan z infolinii powiedział, że wyniki powinny już być, oraz że skontaktuje się ze placówką gdzie były wykonywane w trybie pilnym (PÓŁWIEJSKA 42 POZNAŃ). Po 30 minutach bez odpowiedzi, zadzwoniłam na infolinię drugi raz, odebrała pani i kazała jechać do punktu w którym było robione badanie (czekałam już w kolejce na swój zabieg w przychodni) bo tak będzie najszybciej, i że placówka ma 48h na kontakt ze mną. Minęły 48h NIKT SIĘ ZE MNĄ NIE SKONTAKTOWAŁ, wyniki sprawdzałam dosłownie przed sekundą, nadal ich nie ma. Dodam że badanie krwi było prywatne bez pakietu. Z chęcią dałabym 0 gwiazdek ale musiałam cokolwiek zaznaczyć. Nigdy w życiu tam nie pójdę i rozpowiem wszystkim których znam, aby nie korzystali z usług Luxmedu.

26 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Opinia dla konsultanta Kacpra Sękulskiego

Chciałam wyrazić słowa uznania dla konsultanta Kacpra Sękulskiego. Mimo mojej zagmatwanej sprawy dołożył wszelkich starań,aby pomóc ją rozwiazać. Bardzo empatyczny i kompetentny czlowiek.Gratuluje Luxmed za zatrudnianie takich ,,niewidzialnych" ale jak że ważnych reperzentantów firmy. Są Waszą wizytowką i to na najwyższym poziomie. Aby więcej takich ludzi po drugiej stronie słuchawki.

31 mars 2026

Grzegorz

Na infolinii zostałem wprowadzony w błąd - miałem mieć konsultację chirurgiczną i jeśli doktor oceniłby że mój krwiak na uchu wymagałby wycięci i drenażu to zaraz potem doktor mógłby przeprowadzić zabieg. Ze względu na uraz, chciałem to jak najszybciej rozwiązać. Na miejscu okazało się że w ciągu 2 min lekarz ocenił że to krwiak lecz powiedział że zabiegu nie wykona bo nie ma terminu - zaprosił aby umówić się następnego dnia. Zabieg był szybki, lecz krwiak dostał nawrotu i mam jeszcze bardziej spuchnięte oraz przecięcie. Pan doktor nie mówił, że może tak się stać. Nie mam jak nawet skontaktować się teraz z Nim. Wizyta umówiona prywatnie.

26 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Mam bardzo złe doświadczenie z LuxMed w…

Mam bardzo złe doświadczenie z LuxMed w sytuacji wymagającej natychmiastowej reakcji. Po zgłoszeniu zgonu bliskiej osoby trzeba było czekać ponad 6 godzin na przyjazd lekarza, a przez kilka godzin nie było żadnej konkretnej informacji, kiedy ktoś się pojawi.

W takiej sytuacji człowiek zostaje sam – bez wsparcia, bez informacji i bez podstawowej empatii. To nie jest standard, którego można oczekiwać od prywatnej opieki medycznej.
Zdecydowanie nie polecam, szczególnie jeśli ktoś liczy na sprawną reakcję w trudnych momentach.

27 mars 2026

Portal patient non starter

The portal patient has been changed to incorporate safety of account. It no longer works. I have spent 2 days trying to log into my account. Now i cannot get appointments or prescriptions without going 50kms to pick it up. I wish I had not renewed with Luxmed.

25 mars 2026

As a non-Polish spPrioritizes Upselling Over Actual Dental Careeaker

As a non-Polish speaker, I had a very poor experience here. I visited specifically for a cavity treatment and made this clear from the start. Instead of addressing the issue, the dentist ignored my request and redirected me to an unnecessary service I didn't need. I now have to find another clinic to actually fix my tooth, which is a complete waste of time and money. It felt like they prioritized upselling over actual patient care. Highly unprofessional and lacks transparency. I was disappointed by the unprofessional and opaque way this was handled. I'd suggest looking elsewhere if you value clear communication.

19 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam LUXMED w Łomży!

Jestem bardzo, ale to BARDZO zadowolona z usług LUX MED w Łomży. Na badanie nie musiałam czekać. Po tym jak zadzwoniłam, już następnego dnia wyznaczono termin badania. Na bieżąco otrzymywałam informacje dotyczące wizyty. Personel kompetentny, empatyczny i bardzo pomocny. Badanie przebiegło sprawnie. Opis otrzymałam niezwykle szybko. Polecam z całego serca!

12 mars 2026

Płatny abonament, zero pomocy

Płatny abonament, zero pomocy, umówiona konsultacja telefoniczna nie odbyła się, konsultacje online jakby ze studentkami, zero wywiadu, sorry, ale chat gpt robi lepszy.

15 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Poszliśmy z córką do lekarza z bardzo…

Poszliśmy z córką do lekarza z bardzo wysoką gorączką. „Internistka” nie zrobiła jej podstawowych badań krwi i stwierdziła, że w sumie to nie wie co jej jest. Naprzepisywała syropków na kaszel, ibupromów i innych cudowności. Dwa dni później wylądowaliśmy z córką na SOR, CRP 260, pełna diagnostyka, podejrzenie sepsy. Problem tego całego Luxmedu polega na tym, że oni nie mają lekarzy specjalistów tylko biorą dzieciaki po studiach, bez specjalizacji, którzy bawią się w lekarzy.

27 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Infolinia - bezmyślna operatorka.

Dzwonie na infolinie luxmed.Prosze o przesłanie dokumentow medycznych corki z roznych placówek w jedno miejsce do wskazanej placówki. Pani informuje ze beda za dwa tyg w placówce ktora wskazałem. Nie ma problemu.Dwa tygodnie pozniej dzwonie ponownie spytac sie czy sa dokumenty na pewno gotowe czekają na mnie w placówce. Polaczyc z placowka bezpośrednio się nie da więc dzwonię na infolinię. Na infolinii kobieta zamiast zadzwonić bezpośrednio do placówki i spytać się czy po prostu dokumenty już są gotowe czy nie to zaczyna mnie odsyłać od "annasza do kajfasza" bo nie jest pewna gdzie mam mnie przekierować bo córka miała w luxmedzie zarówno wizyty prywatne jak i na NFZ. Kobieta komplikuje sprawę chociaż rozwiązanie jest proste albo udzielić mi dostępu telefonicznego do placówki albo samemu telefonicznie sprawdzić czy dokumenty są gotowe i przekazać mi informację. Jestem osobą niepełnosprawną podróże po Warszawie komunikacją miejską nie są dla mnie proste. Brak mi odporności więc przebywanie w komunikacji stwarza dla mnie zagrożenie. Pani poinformowała mnie w trakcie rozmowy że najlepiej jakbym pojechał do placówki i sprawdził a z doświadczenia wiem że zdarza się że dokumentów nie ma jeszcze na czas. Nie wiem jak firma ale albo organizacja jest zła albo pracuja tam osoby bezmyślne.

2 mars 2026

Obsluga w LuxMed

Obsluga w placowce LuxMed jest najgorsza ze wszystkich innych prywatnych placówek opieki zdrowotnej. Jest o wiele gorzej niz z NFZ, brak specjalistow, brak dostepnych terminow, mimo tego ze place za pakiet. Osoby z recepcji niekompetente, niemile, a czasem pozawalaja sobie nawet chamskie odzywki. Dzis, 24/02, mialam sytuacje ze wystawiono mi podzlecenie do innej placowki wslpolpracujacej (co ma miejsce prawie za kazdym razem przy umawianiu wizyt), po czym zadzwonilam tam, i powiedziano mi ze takich badan nie wykonuja.... Zadzwonilam pozniej znow do LuxMed, i zapytalam czemu dostaje takie sprzeczne informacje, na co pani na infolinii powiedziala ze jak chce to moge zostawic opinie na stronie ze nie jestem zadowolona z obslugi, tragedia....
I w sumie to tak sie zastanawiam, jak istnieje ta strona do wystawiania opinii dla tej placowki, czy ktokolowiek z pracownikow i zarzadu z LuxMed w ogole to czyta?
Przez tyle czasu nic sie nie zmienia, ciagle tylko slysze ze maja juz komplet pacjentow, a nowy grafik jeszcze nie jest udostepniony, i czy w takim razie ja, placac za pakiet, musze siedziec caly czas przy kompie i lapac terminy? Jak itak od razu po udostepnieniu terminow wizyt bedzie ta sama sytuacja. I znowu miesiac czekania.
NIe chodzi tylko o badania specjalistyczne, nie moglam sie umowic na zwykla konsultacje! Bo komplet pacjentow... Szkoda slow.
Odradzam jak najmocniej korzystanie z uslug tej placowki, uwazam ze pracodawcy w korporacjach, w roznych firmach, zarowno duzych jak i malych, powinni zrezygnowac z opieki medycznej w LuxMed dla swoich pracownikow.
W naszej firmie juz trwaja rozmowy o zmianie placowki, po komentarzach wielu pracownikow ze obsluga jest tragiczna.

24 février 2026

Für Deutschsprachige

Hallo ich schreibe hier für deutschsprachige Menschen, die nicht so viel Erfahrung haben in Polen mit dem Gesundheitssystem und überlegen in wie fern was gut ist. An für sich kann es bei Luxmed gut laufen, aber die Termine sind oft trotzdem oft ausgebucht so das man keine stationäre Behandlung bekommt, wenn man eine gerade braucht. Das was ich ausdrücklich nicht empfehle, ist es telefonisch ein internistisches Gespräch zu führen. Ich bin deutlich krank. Ich bin eine Person die Jahrelang keinen Tag krank war. Heute brauche ich Hilfe. Ich hatte Schwierigkeiten in der App einen stationären Termin zu finden besser gesagt es gab keinen in Bydgoszcz (350000 Einwohner Stadt) dann würde mir eine telefonische Internistin aus Łódź angedreht, ich hab gleich gefragt, ob in der Infolinie, wo ich zu Erst angerufen habe, das ich wirklich einen Termin brauche denn es wird hier nichts mit 1-2 Tagen krank das merk ich einfach, wie gesagt ich bin nun wirklich ein Beispiel dafür wie ein Mensch im Jahr 0 Krankentage haben kann über Jahre. Ich würde sehr von oben nach unten betrachtet von der Ärztin, sie hat sehr zynisch mit mir gesprochen, zu erst hatte sie mir 2-3 Tage *nur* angeboten eine Krankschreiben auszustellen für meine Firma, danach wollte Sie mir einen COVID Test andrehen!!! Als ich das abgelehnt habe, da ich schon einen hatte und ich bin einfach erkältet verdammt noch mal und brauche einen Termin zu einem Arzt der an den Kunden denkt und nicht an COvidtest Rechnungen, danach hat Sie mir gemeint so Erpressungstechnisch - wenn ich keinen Test mache dann wird sie mir nur einen Tag geben. Am Ende hat sie mir 0 gegeben. Ich musst wiederholt dort anrufen und zusehen, trotz eines bezahlten Abonnements bei Luxmed wie ich zu Hilfe nach Europastandarts komme. Der Termin war auf 13:45 angelegt für mich - für die Compliancy Abteilung der Firma Luxmed. So behandelt man keine Menschen. Und Liebe deutschsprachige überlegt es euch sehr sehr gut, wem ihr für was Geld in Form eines Abonnements zahlen wollt, es erlaubt oder nicht. Denn keiner ist dazu verpflichtet, aber wenn man ein gesundheitliches Problem hat, dann benötigt man Fachkompetenz und Ärzte die einen auch helfen wollen und nicht dich erpressen wollen, wenn du einen Covid Test nicht machst das du keinen Tag entschuldigt bekommst für deine Firma. Eine Schande..

24 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam. Zgubiono próbki oddane do badania. Obsługa przekonywała później, że to wina pacjenta, bo nie powiedział przy oddawaniu jaki ma być zakres badania.

18 février 2026

Tragedia

Tragedia. Absurd. Cyrk. Niedowierzanie.

Kiedyś człowiek nie pomyślałby żeby pójść do dentysty z ubytkiem na pół zeba (wypełnienie zrobione przez luxmed wypadło po roku) i żeby lekarz odmawiał wykonania wypełnienia dodatkowo mając i płacąc za pakiet i żeby człowiek wracał do domu w dalszy ciągu z dziura w zębie. Jakim cudem w prywatnej klinice lekarz mówi do pacjenta ze nie ma czasu???! Jakim prawem może wogole dochodzić do takich sytuacji? Jak lekarz może odmawiać założenia opatrunku na bolący i dziurawy zab i odesłać pacjenta w takim stanie do domu???? Przestrzegam przed dr. Alicja Surowiecka w klinice na ul. Żegańskiej. Okropne, rażące podejście.
Jakim prawem lekarz dentysta mówi do pacjenta „Jestem lekarzem i będę decydować” ????? Wam się coś nie pomyliło? Naciąganie na dodatkowe koszty i oddalanie wykonania najbardziej podstawowego/pilnego zabiegu jak założenie opatrunku. Za coś takiego tylko prawnik i sprawa w sądzie.
Kiedyś dentysta przeznaczał minimum godzinę na pacjenta a nie ze co 40 min jest umawiana kolejna osoba. Jaki zabieg mozna wykonać w 40 minut jeżeli „lekarz” dyskutuje przez 20 ????? Jestem wściekła. Luxmed a raczej shitmed dogonił publiczną opiekę zdrowotną. Brawo!
Raz na zawsze koniec z luxmedem :)

12 février 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus