Luxur Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Bestilte et ur på siden, som desværre ikke nåede frem. Der gik heldigvis ikke lang tid før jeg fik pengene retur, hvilket jeg er meget glad for. Håber fremover at urene når frem til kunden! :).

Nem og overskuelig hjemmeside, fandt hurtig en del spændende lækre ure til en god pris. Utrolig hurtig service, uret blev sendt samme dag og leveret på 2 dage. Yderst tilfreds med mit nye ur, der le... Voir plus

KLART ANBEFALES Super fed hjemmeside med mange flotte ure og alle slags mærker fra både helt dyr til billig så der er ure til en hver person til super gode priser alt i alt. leveringen kan kun... Voir plus

1. Horlogerie

Informations provenant de diverses sources externes

Luxur.dk er skabt da vi synes alle skal have råd til flot ur. Derfor er vores slogan "Flot ur - fair pris” Vi er 2 ur-nørder fra Herning som har samlet moderne og klassiske herre- og dameure fra hele verdenen. Vi sælger ure fra up-coming urmærker, men også produkter såsom Michael Kors ure, Lacoste ure, Emporio Armani ure samt Vejrhøj ure med flere. Vi har hurtig levering typisk 2-5 hverdage, fri fragt ved køb for 900kr. med flere. Vi ser frem til at se endnu flere flotte klokker på danskernes håndled.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk sted

Fantastisk sted! :)
Søndag fik jeg et godt tilbud på et ur, som jeg takkede ja til. :)
Uret blev sendt afsted om mandagen og i dag tirsdag, har jeg allerede uret! Det er virkelig god service!

Jeg kan klart anbefale Luxur! De har nogle gode tilbud og nogle vildt flotte ure!

17 septembre 2019

Bestilte et ZBros ur

Bestilte et ZBros ur, hele processen gik som smurt. Jeg takker for god, hurtig og pålidelig service. Varm anbefaling herfra 👍

12 septembre 2019

Mega fedt ur

Mega fedt ur !
Hurtige og god service
Eneste lille ting ur var ikke at ur ikke var stort nok :P

6 septembre 2019

Mega god service!

Mega god service! Jeg bestilte et ur lørdag aften kl 22, og forventede de 1-2 hverdages levering til en pakkeshop, men søndag aften ringer det på døren og min pakke blev leveret, da han alligevel var i nærheden. Mega god stil!

2 septembre 2019

Ingen klager herfra

Ingen klager herfra. Der var et helt specielt Hugo BOSS ur jeg var interesseret i. Søgte på Pricerunner hvor Luxur var billigst. Købte uret på deres hjemmeside - og 2 dage senere stod jeg med uret i hånden. Nemt, hurtigt og billigt.

22 août 2019

God oplevelse at handle her

God oplevelse at handle her. Havde et par spørgsmål vedr. Mit Køb da det var en gave. De blev besvaret hurtigt - super service dejligt m fri fragt. Jeg handler gerne igen

17 août 2019

Fantastisk produkt og service!!!

Jeg bestilte et Paul Rich ur fra hjemmesiden Luxur.dk. Fantastisk hjemmeside, må jeg blankt erkende samt virkelig fede produkter i form af urmærker. Mit valg faldt på et Paul Rich ur, hvilket jeg ikke har fortrudt!! Super fed kvalitet og design til pengene, samt meget hurtigt ekspeditionstid. Jeg bestilte uret den ene dag, og fik det leveret med GLS til valgfri leveringssted den næste dag. Jeg har sjældent fået så god service på en online hjemmeside, idet jeg har haft en god korrespondance med spørgsmål om diverse ure på hjemmesiden og hurtig levering. Tak for god behandling samt service. Jeg bestiller helt klart mit næste ur hos jer!!

3 août 2019