À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Heb een koortsmeter besteld
Heb een koortsmeter besteld, geen bezorging.Mail gestuurd, geen voorraad.Vanaf 11 januari tot nu toe geen reactie, ondanks gevraagd terug storting van mijn geld helemaal niets.Ik denk dat wij aangifte moeten doen om dit soort zaken die niet passen bij ons.
Verjaardagscado Flop
Horloge gekregen van mijn vrouw op verjaardag we leven van uitkering dus veel geld voor ons, na twee maanden begon de verf te schilderen. Bedrijf geeft niet thuis. Houd je geld in de zaak. Kop hier niets
Verkeerde bestelling ontvangen.
Verkeerde bestelling ontvangen.
Gemeld, maar geen reactie.
Slechte bedrijf. Jij wordt belazerd.
Retourneren en contact onmogelijk
5 sterren voor de bezorging want het was er de volgende dag. Echter 1 set oorbellen verkeerd geleverd. Na 3x mailen nog steeds geen reactie gehad. Inmiddels een week verder na de laatste mail en nog steeds geen reactie. Ook op het retourformulier aanmelden geen reactie. Dus ja… verwacht geen service of dat je iets retour kunt sturen.
Pakket al 6 weken kwijt, geen reactie van Luxury bracelet
Ondertussen na 6 weken nog steeds geen ring en geen geld terug. Geen reactie op mails en dm. Helaas pakt post nl het niet op, want de verantwoordelijkheid ligt bij de verzender. Maar ja, die reageren niet. Ondertussen hebben ze me wel geblokkeerd op Facebook. Erg kinderachtig.
Hele mooie sieraden
Hele mooie sieraden, dinsdag besteld en woensdag in huis
Prachtige sieraden voor betaalbare…
Prachtige sieraden voor betaalbare prijzen, heb nou al 4 keer besteld en zal blijven bestellen.
Snel geleverd
Goede kwaliteit
Mooie sieraden
Koop hier nooit
Twee dezelfde armbanden besteld en gekozen voor achteraf betalen via Klarna. Drie armbanden geleverd gekregen in allemaal andere kleuren (ik had twee witte besteld). Gemeld en gevraagd wat te doen maar geen enkele reactie op mail, Instagram of contact formulier. Dus al een tijdje terug teruggestuurd. Wordt nu niet in Klarna afgemeld dat het is ontvangen terwijl ik er bewijs van heb. Daarnaast staat er, sinds ik de retour bij Klarna heb gemeld, nu een bedrag van 2,95 open. Dit terwijl verzending gratis is en dit staat ook op de website. Koop hier nooit!!
Een zilveren ring besteld gouden gekregen
Een zilveren ring besteld, kreeg een gouden. Gemaild, geen reactie.
Nu willen ze dat ik retourkosten betaal voor hun fout.
Oplichters.
Er werd een armband geleverd met slechte sluiting
Er werd een armband geleverd, waarvan de sluiting niet in orde was en ik de armband meteen verloor.
Verschillende mailtjes gestuurd maar geen antwoord gekregen.
Uiteindelijk één mailtje met : maak een foto. Dat ging dus niet meer.
Goede bedrijven onderscheiden zich door bij klachten de klant niet te negeren.
En savoir plus sur les différents types d'avis.