2-3 dagars lev.tid för lagervara enligt hemsidan blev 3 veckor och fick inte den varan som jag beställt från början. Försökte få kontakt via hemsidans kontaktformulär och chatten. Chatten totalt värd... Voir plus

Beställde snart 1 vecka sedan. Har inte fått någon uppdatering alls om varan, det står fortfarande att den ”förbereds” för leverans. De har ej svarat på mejl nu i en hel vecka. Kundservice 0/10, lever... Voir plus

Jag ber mycket om ursäkt för förra omdömet det var inte jag som skrev det😅 Den lite segare leveranstiden var bara en oturs grej och händer väldigt sällan. Jag beställde en flaska men var tyvärr slut... Voir plus

Bra å så men tar lång tid att få respons. Beställde ett paket 30dec och fick det 12 januari men det var ju julafton o nyår men nu när jag hade tänkt beställa igen så hade jag lite frågor om lite sa... Voir plus

1. Concessionnaire cyclomoteurs

LWracing är en av Sveriges snabbast växande butiker för mopedtillbehör, med fokus på kvalitet, snabb leverans och grym service. Vi brinner för 2-takt och allt som har med mopeder att göra, precis som våra kunder! Alla våra produkter är noggrant utvalda från välkända leverantörer i Europa för att garantera prestanda och passform. Vi strävar alltid efter att leverera rätt delar till rätt pris, oavsett om du bygger ditt vinterprojekt eller bara vill snygga till din moped. Med tusentals nöjda kunder och ett stort community av moppeentusiaster bakom oss fortsätter vi att växa varje dag. Vår målsättning är att vara den mest pålitliga och engagerade butiken i Sverige för mopedälskare. Hos LWracing handlar du tryggt, säkert och till ett kanon pris!

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

69 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 34 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

2,7

Tous les avis

59 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Very good service

Very nice and he’ll you with anything you need

24 octobre 2025

Réponse de Lwracing

Thank you for your fedeback! Glad you like us.

/William on LWracing

Kanonbutik

Är hittills väldigt nöjd med LWracing både som kund och ambassadör. Priserna är ungefär samma som hos andra butiker samtidigt som de ger ut mycket rabatter. Jag la en väldigt stor beställning och allt var som det skulle och jag fick grym service med alla mina frågor. Det som inte fanns med på deras hemsida tog de hem åt mig vilket jag är väldigt tacksam för. Så länge deras sortiment fortsätter att växa som det gör och hemsidan fortsätter att utveckla, så ser jag inga hinder för att LWracing ska bli det självklara valet när man ska handla mopeddelar.
Ska bli kul att se detta företag växa!

22 octobre 2025

Réponse de Lwracing

Tjena Albin! Ett enormt stort tack för din feedback, det är väldigt roligt att höra det! Vi växer och blir större för varje dag och vi kommer inte sluta med det!

Lycka till med bygget nu;)
Mvh William på LWracing

Mycket bra service på produkterna och…

Mycket bra service på produkterna och man får snabbt ett bra och enkelt svar. Skulle starkt rekommendera.

Réponse de Lwracing

Tack för din feedback Leo! Vad roligt att du tycker om oss:)

Dunder

Riktigt bra personer som har hand om LW racing då jag fick en felaktig vara och dom skickade ut en ny direkt, och dom tar verkligen hand om sina kunder

Réponse de Lwracing

Tack för din feedback Joel! Vad roligt att gillar oss!

LWracing

Företaget är väldigt trevliga mot kunder och ambassadörer vilket gör det extra kul att samarbeta med dem

Réponse de Lwracing

Vad roligt att du gillar det!

Nöjd med min order!

Nöjd med min order, beställlde ett Voca Rookie rör och är väldigt nöjd! Bra pris och bra service.

8 octobre 2025

Réponse de Lwracing

Vad roligt att du blev nöjd med ditt trimrör!
Snyggt namn också;)

Otroligt bra kundbemötande

Otroligt bra kundbemötande, beställde en produkt som tyvärr råkade vara felaktig men utan något tjat så skickades en ny produkt, skulle verkligen rekommendera

Réponse de Lwracing

Tack för din feedback Milton! Vad roligt att du tycker om oss:)

Jätte nöjd!

Snabb leverans då det kom efter 2dagar.

19 octobre 2025

Réponse de Lwracing

Vad kul att du är nöjd med din order från oss Lukas!

Super nöjd

Som vanligt super nöjd med mina beställningar!!

Réponse de Lwracing

Vad roligt att du är nöjd!

Nöjd kund

Otroligt serviceinriktade killar som var kunniga inom sitt område. Kommer definitivt fortsätta som kund hos LWracing.

Réponse de Lwracing

Tack för din grymma feedback, väldigt roligt att höra!

Fick inte mitt paket

Fick inte mitt paket

Réponse de Lwracing

Hejsan Victor! Vad skumt då du lade din order 14 oktober och vi skickade din order 15 oktober. Skriv gärna till oss på info@lwracing.se så hjälper vi dig hitta ditt paket:)

Mvh William på LWracing

Väldigt nöjd med min order

Väldigt nöjd med min order, fick den på 2 dagar efter jag beställde!

4 septembre 2025

Réponse de Lwracing

Vad kul att du är nöjd med din order!

Mycket bra

Lite längre väntetid än vad som står. men sjukt bra prudukt när man väl fick den.

21 juillet 2025

Réponse de Lwracing

Tjena Sebastian! Vad roligt att du blev nöjd, visa av våra produkter är i nuläget beställningsvara så det tar ca 2-4 arbetsdagar extra att leverera din order.

Mvh William på LWracing

Köp inget från detta företag

Köp inget från detta företag! Beställde delar 4 juni inte hört något från dom efter det. Måste vara ett bluff företag. Skickat flera meddelande men inte något svar.

21 juin 2025

Hejsan Ola!
Tack för att du lämnade en recension.
Vi vill börja med att be om ursäkt för hur din upplevelse blev tidigare i år! Vi hade under denna perioden tyvärr en tuff tid med verksamheten, vilket ledde till att vissa ordrar blev försenade.
Sedan dess har vi byggt om hela vårt arbetssätt, förbättrat lagret och fokuserar nu fullt ut på att ge snabba leveranser och bättre service.
Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans framöver då mycket har hänt på LWracing sen dess !

❌ Extremt dålig upplevelse

❌ Extremt dålig upplevelse – Undvik!

Beställde ett höjningskit från LWracing.se. Det har nu gått över två veckor utan leverans. Ingen orderuppdatering. Ingen respons från kundtjänst trots meddelanden.

Jag är långt ifrån ensam, flera andra har haft liknande problem enligt recensioner här och på sociala medier.

Att skicka så enkla delar borde ta max ett par dagar, men här får man varken varor eller kontakt. Känns inte seriöst.

Jag kan inte rekommendera detta företag till någon. Undvik!

19 juin 2025

Tjena Kim!
Tack för att du lämnade en recension.
Jag vill först börja med att be om ursäkt för hur din upplevelse blev tidigare i år! Vi hade under denna perioden tyvärr en tuff tid med verksamheten, vilket ledde till att vissa ordrar blev försenade.