Mooi en groot assortiment en degelijke kleding van goede kwaliteit en perfecte pasvorm en de maten kloppen ook op de site! Makkelijk te bestellen, snel geleverd en chique ingepakt in zwart papier,... Voir plus
Super leuke winkel! Ik kan er altijd slagen! Snelle levering…. Dus ik ben super tevreden!
Snel bezorgd met PostNL, mooie kleding, duidelijke foto s en omschrijving van maten.Diverse mogelijkheden tot betalen.Ik koop graag hier,en directe terugstorting van geld als item niet leverbaar is
Snelle verzending en voldoet volledig aan de verwachting. Bij de eerste bestelling leek er iets mis te gaan, toen telefonisch contact gehad en ik werd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaa... Voir plus
Welkom bij onze winkel en webshop in Bodegraven! Op zoek naar de nieuwste damesmode? Bij ons vind je elke week een wisselende collectie met stijlvolle en comfortabele items. Denk aan broeken, truien, tops, blouses en jurken. We werken met bekende merken zoals Ivy Beau, Red Button, Zoso, Elvira Collections, New Star en Posh by Poelman. Naast kleding hebben we ook een mooie selectie accessoires, parfum en de heerlijkste wasparfums om jouw kleding extra fris te laten ruiken. Of je nu langskomt in onze winkel in Bodegraven of online shopt via onze webshop: wij zorgen voor een fijne, persoonlijke service en een aanbod dat steeds vernieuwt!
Prins Hendrikstraat 20, 2411CT, Bodegraven , Pays-Bas
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Mooie website, duidelijke info erbij, goede prijzen en keurige en nette levering. Top!
Snelle levering had verschillende dingen besteld
Kreeg later een mail dat een bestelling niet meer leverbaar was. Jammer maar helaas er was wel een snelle terugbetaling.
Mooie kleding voor een mooie prijs. Ben zeer tevreden.
Ziet er mooi uit de kleding die je bestelt. Maat klopt top dus
Ik werd op gebeld dat de bestelde broek een draai pijp had. Er was geen andere in mijn maat het geld werd teruggestort op mijn rekening. Geweldige service
Keurige bezorging mbt ingepakt en het ziet eruit zoals je op de foto’s ook kunt zien .
Snelle levering en met zorg ingepakt. Mooie kleding!
Besteld nu een keer via de webshop omdat ik nu niet snel kanpassen door operatie. Ook via de webshop super snel binnen en perfect verpakt.
Thankssss!!!
Het wordt snel en netjes geregeld .
Bij chat bericht ook snel antwoord.
Leuke gezellige winkel en medewerkers