Lisez les avis des autres
Køb ALDRIG hos Lynova, hvis der er risiko for at du skal returnerer nogle af varerne!!!! Til trods for at deres hjemmeside lover returnering inden for 14 dage efter købet via “4 enkelte skridt” så... Voir plus
Hold jer væk De er leveringsdygtige i skodvarer Du kan ikke komme af med dem igen De vil ikke udlevere retur label, selvom de lover det, Via mange mails har de forsøgt sig med tåbelige forklari... Voir plus
Hold jer væk,
Hold jer væk
De er leveringsdygtige i skodvarer
Du kan ikke komme af med dem igen
De vil ikke udlevere retur label, selvom de lover det,
Via mange mails har de forsøgt sig med tåbelige forklaringer på hvorfor de ikke synes varen skal returneres. Efter en lang række mails kom de med forslag på at de vil give 10 procent i nedslag. Jeg er nu oppe på at de vil give 30 procent nedslag. Da jeg skrev send pengene før påske, blev de tavse og intet er sket siden. ,
Så vil du miste penge så sats på lynova, , det er et skod firma hvor der sidder nogle ejere og har ingen samvittighed,
. De lokker bare penge ud af folk . Så min bedste anbefaling til alle er , spred disse anmeldelser så de mister deres kunder. Vi glemte desværre at læse anmeldelserne inden køb, det plejer vi ellers .
Helt forfærdelig service
Helt forfærdelig service. Bestilte 2 par sko hvor kvaliteten er helt elendig. Har kontaktet dem flere gange for at bruge min fortrydelsesret og det sender bare de samme AI generede svar uden at svare på mine mails. Her 3 måneder efter svarer de mig ikke
Bare lad vær. Overpris temu varer
Kan ikke anbefale og handle der. Har lige fået min pakke i dag, gav knap 500 kr for 2 par sko i størrelse 47 de er nok nærmer en størrelse 46. Ku købe biliger sko på temu som ville værer samme kvalitet de kommer i en pose så man rigtigt kan se de er fra Kina og de stinker virkeligt kemiske. Jeg ville ikke gå i dem de skulle værer ortopædiske sko de er så glade jeg kan mærke jordens krumning. Så bare lad vær brug dine penge et andet sted
Hold jer væk herfra
Ikke køb her, tog en måned for varen at komme,
Men ikke alt kom.
Kundeservices svarer ikke på telefonen.
Køb ALDRIG hos Lynova
Til trods for at deres hjemmeside lover returnering inden for 14 dage efter købet via “4 enkelte skridt” så har det taget mig mere end to måneder og 11 mails til Lynova at forsøge at få en adresse jeg kan returnerer varerne til (deres trin 1 på hjemmesiden). Jeg har endnu ikke fået en adresse….
Der gik næsten en måned før jeg fik den…
Der gik næsten en måned før jeg fik den jakke jeg havde bestilt, jakken var pæn.
Men ekstrem lille i størrelsen, nu kæmper jeg med at få den byttet eller pengene tilbage, de sender kun mail med at de vil arbejde på sagen.
Det er ekstrem dårlig stil og nu har jeg skrevet til dem tre gange.
Intet levede op til mine forventninger
Intet levede op til mine forventninger. Absolut 0 stjerner! Hverken materiale, design eller størrelse var i overensstemmelse med den bluse jeg havde bestilt, så skuffelsen var stor. Hold dig langt væk fra firmaet Lynova.
Mulighederne for returnering er dyr og kompliceret, hvilket nok er meningen med konceptet.
DET ER SCAM
DET ER SCAM! Det er ikke kun baseret på en dårlig oplevelse - lad være med at købe derfra!! I mit tilfælde vil de kun refundere 10% af den returnering, jeg vil lave. Varen var ikke engang den rigtige.
Sendte ingen returlabel fik kun pengene retur via banken
Jeg kan desværre ikke anbefale at handle hos Lynova. Da jeg ønskede at returnere min vare, nægtede de at sende mig en returlabel instruktioner.Kundeservicen var ikke til nogen hjælp.
Jeg endte med at køre en indsigelse gennem min bank, og jeg fik mine penge retur allerede dagen efter.
Det virker til, at de bevidst gør det svært at returnere varer.
Være forsigtig, hvis du overvejer at købe noget herfra !
Køb aldrig!
Køb aldrig!! Jeg kan ikke få mit køb på en ubrugelig vare refunderet - efter tovtrækkeri på nu 3 måneder vil de kompensere 30%…. De har stadig ikke sendt en anvisning men jeg mener da, at jeg skal have det fulde beløb refunderet!!
Minus 10 i stjerner
Minus 10 i stjerner.
Hold jer langt væk, det en kamp hvis man vil sende en vare retur ..
så det dårlig service, de er over 1 uge om at svare pr mail..
Returnering af købt vare umulig
Den leverede vare passede ikke i størrelsen og var af dårlig kvalitet, men vi kunne ikke få den byttet eller returnere varen og få pengene tilbage. Vi endte med at måtte nøjes med at få 30% af købsprisen tilbage.
En stjerne er for meget.
En stjerne er for meget.
Den en løgn afløser den anden svindel og bedrag.
Jeg var dum nok til at bestille en jakke , men modtog aldrig hverken ordrenummer eller bekræftigelse,men der imod var de ikke sene til at hæve pengene . To måneders kamp er ikke slut endnu , de sendte et noget tvivlsom billede der skulle forestille, at ordren var leveret, men uden tracking nummer og uden oplysninger om fragt firma,kort sagt en tyk gang svindel. De er fuldstændig skrupelløse og totalt ligeglade. De skriver den ene gang løgn efter den anden ,de skrev to gange at de vil lige " præcisere " at de var et fuldstændig legitimt selskab hvad de så mener med det. De er uden moral og samvittighed så det er måske klogt lige at overveje mere end en gang om man tør handle med dem.
intet fungerer
intet fungerer, meget lang leveringstid,varen svarer absolut ikke til bestilling leveret i et underligt materiale fuldstændig uden deklaration ønske om at returnere bliver ikke besvaret totalt spild af penge,20-01-26
Jeg købte et par støvler hos Lynova i…
Jeg købte et par støvler hos Lynova i januar til 369 kr. (sat ned fra 746 kr.) og hentede pakken den 16. februar.
For at være sikker bestilte jeg endda en størrelse større end normalt, men da støvlerne kom, kunne jeg ikke engang passe dem uden strømper. Derudover lugtede de meget kraftigt af syntetisk materiale.
Jeg kontaktede kundeservice med det samme. Der gik dog lang tid mellem svarene, og jeg måtte flere gange rykke for at få svar.
Først blev jeg tilbudt 10 % refusion for at beholde varen. Senere blev tilbuddet hævet til 20 %. Efter yderligere korrespondance blev jeg tilbudt 30 % refusion, og i den forbindelse blev jeg samtidig oplyst om, at jeg kunne returnere varen – men kun hvis jeg selv betalte returfragten og sendte med sporing.
Da vi ikke kunne finde en rimelig løsning, har jeg været nødt til at oprette en indsigelse gennem min bank.
Jeg deler min oplevelse her, så andre kunder kan være opmærksomme på processen.
Opfølgning
Opfølgning
Efter 80 dage hvor de har beholdt mine penge, tilbyder de 30% i refusion eller at de sender pakken igen.
Efter at de har forsøgt at tørre den af på mig om at pakken aldrig er blevet hentet fra pakkeboksen. Jeg beder om dokumentation på at pakken er ankommet til pakkeboks. Det kan de desværre ikke fremvise🤣🤣 det er et firmar som er fuld af løgn og burde lukkes omgående.
Jeg bestilte en varmevest
Jeg bestilte en varmevest, til en gave. Da den endelig kom, var det virkelig ringe kvalitet. De sender deres varer fra Kina, så man kan lige så godt selv bestille over Temu eller lign. og spare over halvdelen af prisen.
Jeg har forsøgt at sende mails til dem, men modtager intet svar, og telefonnummeret man kan ringe på er altid optaget. Det største fupfirma jeg har været udsat for. KØB ALDRIG NOGET PÅ DENNE HJEMMESIDE!!!
Jeg har bestilt en kjole som efter…
Jeg har bestilt en kjole som efter halvanden måned stadig ikke er dukket op. Har skrevet 2 gange til firmaet som skyder skylden på fragtfirmaet. Jeg har nu bedt dem om at annullere købet og sende mine penge retur. uden resultat
Hold jer langt væk
Det er tøj fra temu de sælger til overpris og de er umulig at få kontakt til (svare ikke) hold jer langt væk
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.