Lyvng Avis

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Ik heb op 8 april een vakkenkast…

Ik heb op 8 april een vakkenkast gekocht. Het werd direct geleverd maar zag er niet al te best uit. Het was niet netjes afgelakt en op sommige plekken was het houtwerk zo ruw dat het net schuurpapier was. Meteen contact opgenomen met lyving dat ik het wilde ruilen. Ik kreeg een mail terug dat ze het zouden repareren. Na reparatie zag het er nog steeds niet goed uit. Dus weer contact opgenomen en zeiden ze dat er weer een monteur langs zou komen. Toen hij was gekomen kreeg ik als antwoord dat dat heel normaal was dat het er zo uit zag. Weer zitten mailen dat ik er niet mee eens was. Daarna kreeg ik als antwoord dat het beoordeeld was en dat ze verder geen service op zouden verlenen, omruilen of compensatie zouden geven. Dus wilde ik het retour doen en kreeg als antwoord dat de bedenktermijn was verstreken. En zeggen ze nu van sorry we waren onduidelijk maar zoek het maar uit. Een grote poppenkast. Mensen jullie zijn gewaarschuwd

18 juin 2026

Helaas was mijn bestelling niet op…

Helaas was mijn bestelling niet op voorraad, waardoor de levering van het product langer duurde dan verwacht. Gelukkig werd ik hier direct van op de hoogte gebracht door het bedrijf. De communicatie was duidelijk en de afhandeling keurig.

5 juillet 2025

Service

Super klantvriendelijk!!! Heel erg aardig, pakketje kwijt bij vervoerder, maar dit bedrijf denkt met je mee in oplossingen om het pakketje toch te krijgen op tijd voor een verjaardag die voor de feestdagen valt. Super bedankt Lyvng.

17 décembre 2024

Super service!

Nadat er op de door mij bestelde houten kerstboom onderzetter 3 onderzetters zaten in plaats van 4 (zoals op de -verouderde- foto’s in de webshop stond), werd er direct een extra onderzetter opgestuurd. Geweldige service nadat er snel en vriendelijk op mijn mail werd gereageerd. Een tevreden klant met een mooi onderzetter boompje op tafel!

10 décembre 2024

Heel fijn meegedacht

De gekozen kleur van de stoelen die ik had besteld waren helaas niet meer op voorraad en ook niet meer verkrijgbaar. Hier heb ik heel netjes een mail over gekregen met daarbij ook een voorstel van een aantal alternatieven. Uiteindelijk een andere kleur gekozen en die waren nog geen 2 dagen al later al binnen. Erg fijn dat zo meegedacht wordt.

7 décembre 2024

Zeker een aanrader!

De stoelen zijn geweldig! Nog mooier dan op de foto’s die weergegeven worden op de website. Nog een pluspunt: na 2 dagen had ik ze al binnen! 🤩

13 mars 2024

Erg tevreden over de service

Erg tevreden over de service. Stoelen werden binnen 3 dagen geleverd en tijdens het proces werd ik goed op de hoogte gehouden. Aanrader!

4 décembre 2023