Møbelpolstren.dk Avis

TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Top elendig service og helt ude af stand til at fuldende en tilfredsstillende handel ,undskyldninger på undskyldninger og total manglende sans for respekt overfor kunderne . Den kvindelige sæ... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ved afhentning af vores skindstol i butikken kunne vi konstatere at kantsnoren på stolen havde skiftet farve fra sort til brun. Dette påtalte vi, og man ville rette det. Efter flere telefoniske... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

POLSTRERBIKSEN. NIMTOFTE på DJURSLAND Anne Mette har ikke blot ombetrukket vores 2 lamino swedese stole. Hun har totalt fornyet dem og bragt dem tilbage til deres stilige, oprindelig udseende. Sidd... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Møbelpolstren tog mine gamle, slidte spisebordsstole og gjorde dem til noget helt specielt. Deres service var i top, og jeg fik hjælp til at vælge et stof, der både passer til mine møbler og min stil.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Tapissier décorateur
  2. aussi dans
  3. Fournisseur de meubles encastrés
  4. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Vi er nordens førende møbelpolstrere, og har siden 2002 haft speciale i danske designmøbler! Vi ompolstrer alle slags møbler. Vi sælger brugt UpCycled design i butikkerne. Vi sælger nye designklassikere til skarpe priser i butikkerne. Besøg os i Aarhus, Roskilde eller Osted. Kontakt os på 46371818.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Altid en fornøjelse i Roskilde

Efter flere handler i Roskilde, så må jeg erkende at det er en fornøjelse at komme i butikken og handle uanset om det er kontorstole, lænestole eller sofa.
Christian er en “fagnørd” på den gode måde. Han ved hvad han taler om og i fællesskab findes gode løsninger/handler.
Jeg vil til enhver tid anbefale Møbelpolstreren.

6 juillet 2024

Fantastisk god oplevelse!

Fantastisk god oplevelse!

Jeg havde den fornøjelse af få et arvestykke ompolstret hos Møbelpolstren.dk i Aarhus.
Efter at have besøgt butikken, fandt jeg det fineste stof, og resultatet af den færdigpolstret stol overstiger alle forventninger - der er i den grad kælet for detaljerne!
Det er hertil en stor oplevelse at opleve, hvordan et gammelt håndværk holdes i hævd.

Kan varmt anbefales!

30 avril 2024

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du er tilfreds med din ompolstrede stol og at resultatet overstiger dine forventninger. Vi sætter en stor ære i vores håndværk og i at bevare de gamle traditioner inden for møbelpolstring, så det betyder meget for os at høre, at det værdsættes :)

Det var en fornøjelse at hjælpe dig med at finde det perfekte stof, og vi er glade for, at du er tilfreds med detaljerne og det endelige resultat.

Du er selvfølgelig altid velkommen, og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Flot håndværk

Vi købte seks brugte, nypolstrede 7'er stole i butikken i Aarhus, efter rigtig fin og grundig vejledning af Morgan.
Leveringstiden var lidt længere end først angivet, men resultatet er der ikke noget at sætte en finger på. Det ligner seks helt nye stole i virkelig god kvalitet og af godt håndværk.

27 juin 2024

Hej Mikkel,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse hos Møbelpolstren.dk i Aarhus. Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med jeres seks nypolstrede 7'er stole og den vejledning, I modtog af Morgan :)

Vi beklager, at leveringstiden blev længere end først angivet, men vi er meget glade for at høre, at I er tilfredse med det endelige resultat. Vi sætter en ære i vores håndværk, og det betyder meget for os at vide, at I værdsætter kvaliteten og det arbejde, vi lægger i hvert enkelt møbel.

Vi håber, at I vil nyde jeres nye stole i mange år fremover, og vi ser frem til at kunne byde jer velkommen igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Flot arbejde

Vi afleverede en gammel slidt bamsestol, og fik en helt “ny” stol tilbage. Den er blevet så flot😁

4 juin 2024

Hej Kirsten,

Tusind tak for stjernerne og den fine anmeldelse!

Det var en fornøjelse at vække Jeres skønne bamsestol til live igen :)

I er altid velkommen forbi butikken i Aarhus - og selfølgelig Roskilde, hvis i kommer på de kanter.

Varm anbefaling

Jeg besøgte Møbelpolstren i Aarhus og fik hjælp og vejledning til ompolstring af mine 7'er stole. Super professionel service, som gjorde hele oplevelsen rigtig god. Alt forløb perfekt og jeg er glad for resultatet - derfor en varm anbefaling herfra.

30 mai 2024

Hej Mirka,

Tusind tak for din fine anmeldelse! :)

Vi er glade for, at du er tilfreds med dine nypolstret syverstole. Jeg synes de er så flotte i classic calvados læder.

Du altid velkommen forbi butikken - vi har også læderpleje til læderet.

Fantastisk håndværk

Har lige fået vores æg retur med nyt læder.
Dette var nr. 2 æg vi har fået ombetrukket hos møbelpolstren. Som det var tilfældet med den første er denne også super flot lavet. Fantastisk at et sådanne håndværk stadig findes. Vi er 100% tilfredse med begge vores stole, og kan på det varmeste anbefale Møbelpolstren. Super service, fantastisk håndværk, afhentning / levering på vores hjemadresse og sidst, men ikke mindst, god og behagelig betjening. Det er absolut ikke sidste gang vi kommer til at bruge Møbelpolstren.

Mvh. En meget tilfreds kunde.

29 mai 2024

Hej Kenneth,

1000 tak for din fine anmeldelse. Vi er meget passioneret omkring vores håndværk, og vi værdsætter at resultatet er tilfredsstillende.

Tak for snakken ved afhentning og leveringen. Du er altid velkommen forbi en af vores butikker - og vi hjælper gerne med den næste ompolstring :)

Tilfreds kunde

Ompolstring af laminostole og skamler flot resultat og meget rimelig pris høflig betjening.

28 mai 2024

Hej JImmy,

Mange tak for din anmeldelse. Det var hyggeligt at mødes med jer i det fynske :)

I er altid velkommen i en af butikkerne.

Wegner GE 350

Fik ombetrukket og renoveret to Wegner stole og sofaer i hhv. stof og læder.
Vi er virkeligt tilfredse med kvaliteten af arbejdet - møblerne står som nye!
Vi oplevede stor fleksibilitet ifm. afhentning og levering af møblerne.
Så alt i alt en super købsoplevelse.

18 avril 2024

Hej Lasse,

Tak for din fine anmeldelse. Det var en kæmpe fornøjelse at polstre dit fine Wegner sæt m. sofaer og lænestole.

Vi nød at slibe træet, og polstre nye hynder i både anilinlæder og kvadrat stof.

Tak for snakken ved både afhentning og levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik betrukket 2 stk svanestole med…

Vi fik betrukket 2 stk svanestole med læder. Det er et super flot arbejde som møbelpolsteren har udført.
Vi har modtaget en service fra personalet.

5 avril 2024

Hej Jan,

Tak for din flotte anmeldelse!

Det har været en fornøjelse at give dine AJ/Svaner et nyt liv igen. De fremstår ihvertfald som nye.

Du altid velkommen forbi!

Svanestol

Vores smukke vintage Svanestol er som ny. Efter i mange år at være trist og plettet med smuldrende skum er den blevet genfødt.
Utrolig flot og professionelt arbejde - vi er ovenud tilfreds!

15 avril 2024

Hej Kirsten,

Tak for din anmeldelse! :)

Vi elsker at polstre de gamle svaner, og vække dem til live igen i nye klæder. De fortæller en fed historie, og nu fremstår den på ny igen.

Du er altid velkommen forbi.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service og ingen respons!!

Dårlig service og ingen respons!!
Fik 6 stk. “7’er stole betrukket med læder. Efter noget tid slipper læderet i ryggen, så stolen “puster og larmer” hver gang man sætter sig. Det skulle de nok få ordnet…og vi leverede alle 6 stole….efter en måned var de klar til afhentning - der er INTET sket!!! Da vi kontakter dem både pr. Telefon og mail er der total tavshed….De vil gerne have dine penge…men laver de en fejl og man ønsker dialog og en løsning, er man ikke længere interessant!!! Det er pinligt og useriøst! Kan absolut ikke anbefales!

8 avril 2024

Kære Trine Lumbye,

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse. Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med både produkter og service, og vi undskylder oprigtigt for den manglende kommunikation. Jeres stole var udenfor garnati-perioden, da "efter noget tid" var 5-6 år. Men vi tilbyder dog alligevel at undersøge problemet. Vi kan dog konstantere, at det ikke kan løses uden at skulle ompolstre dem, hvorfor vi ikke kan hjælpe jer uden beregning.

Vi sætter stor pris på, at du har gjort os opmærksomme på problemet, men vi kan desværre kun dække udenfor vores garanti.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget proffesional hele vejen igennem

Jeg har fået ombetrukket 7er stol og en Eilersen sofa. Flot Arbejde og god service. Min tak og anbefaling herfra!

19 avril 2024

Kære Christian,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med ombetrækningen af din 7'er stol og Eilersen sofa. Det betyder meget for os at vide, at vores arbejde og service lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og dine venlige ord. Hvis du har brug for yderligere assistance i fremtiden eller har andre projekter, du ønsker hjælp til, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang, tak for din tillid og for at vælge os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Annullering af meget forsinket ordre.

Bestilte 2 stole 5/12 sidste år. Da de stadig ikke var kommet med årets udgang kontaktede jeg Roskilde afdelingen på mail og fik at vide, at de var bagud med levering. Tager så ned i Roskilde afdelingen for at annullere mit køb, da jeg ikke vil vente længere, bliver jeg truet nede i forretningen af en ansat.
Virkelig dårlig kommunikation og service😡
Der kommer jeg ikke til at handle mere🤔
Ellers nogle lækre ting, de har dernede, men kundeservice og kommunikation med kunderne er piv ringe😒

15 janvier 2024

Kære Jhonny Pflug,

Vi er meget kede af at høre om din dårlige oplevelse med vores virksomhed. Det er langt fra den standard, vi ønsker at sætte for vores kundeservice og kommunikation.

Det er helt forståeligt, at du er frustreret over ventetiden, men vi kan desværre ikke modtage en annullering af en specialordre i en special farve. Derfor mente vores medarbejder, at der naturligvis skulle betales pr. faktura, ellers måtte vi sende den videre i systemet. Det håber vi, at du forstår.

Vores medarbejder tilbød ovenikøbet at levere din ordre dagen efter uden beregning, da den stod klar på værkstedet.

Vi værdsætter din feedback, selvom den er negativ, da den giver os mulighed for at forbedre os. Vi har prøvet at kontakte dig ift. aftale.

Noté 1 sur 5 étoiles

Skal have ompolstret en bamsestol jeg…

Super uprofessionelle og ansvarsløse. Ingen kompensation eller lignende.
No thanks. Not again. Ever.

30 août 2023

Kære Jesper

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og vi vil gerne undskylde for de problemer, du har oplevet. Vi har dog forsøgt at finde dig i vores system, men desværre uden held. For at kunne hjælpe dig bedst muligt vil vi gerne sikre os, at denne anmeldelse bunder i en reel oplevelse i vores butik.

Vi værdsætter din feedback og ønsker at undersøge sagen nærmere, så vi kan forbedre vores service og undgå lignende situationer i fremtiden.

Vi beder dig venligst kontakte os direkte med flere detaljer om din ordre og din oplevelse, så vi kan tage de nødvendige skridt for at løse problemet.

Top-karakter

Top-karakter til butikken i Århus.
Vi fik dygtig og professionel vejledning af den unge mand derinde. Super service og fantastisk flot resultat til en god pris.
Vi købte brugte ombetrukkede 7'er stole og fik betrukket to af vores egne gamle 7'er skal-stole.

31 mai 2023

Hej Janne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse i vores butik i Århus.

Det glæder os at høre, at vores medarbejder har givet dig dygtig og professionel vejledning, og at du er tilfreds med både service og resultat. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og god service til en rimelig pris, og det betyder meget for os at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Det er dejligt at vide, at du er tilfreds med dine brugte ombetrukkede 7'er stole og ombetrækningen af dine egne gamle 7'er skal-stole. Vi håber, at du får stor glæde af dem i mange år fremover.

Endnu en gang tak for din positive feedback. Hvis du har behov for yderligere assistance i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er simpelthen så imponeret over den…

Jeg er simpelthen så imponeret over den fantastiske service, jeg fik hos denne virksomhed! Christian, Nicholas og Poul ompolstrede hele mit Børge Mogensen-sæt til en smuk cognacfarve i den klassiske Calvados-stil, og resultatet var simpelthen fantastisk. Kvaliteten af arbejdet var helt i top, og sættet passer perfekt til vores hjem.

Jeg vil også gerne fremhæve den gode kommunikation, jeg havde med Nicholas i deres butik i Aarhus. Han var meget hjælpsom og lyttede til mine ønsker og behov. Butikken i sig selv var også utrolig flot, og ekspeditionen var super hurtig.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale denne virksomhed til alle, der leder efter professionel og kvalitetsbevidst service. Tak for en fantastisk oplevelse! Jeg giver jer mine varmeste anbefalinger og fem stjerner på Trustpilot.

27 avril 2023

Kære Benjamin,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du er imponeret over den service, du har modtaget hos os.

Vores team er virkelig dygtige, og det glæder os meget, at du er så tilfreds med ompolstringen af dit Børge Mogensen-sæt. Den smukke cognacfarve i Calvados-stil lyder som en vidunderlig tilføjelse til dit hjem, og vi er stolte af, at kvaliteten af vores arbejde lever op til dine forventninger.

Vores Aarhus-butik vil helt sikkert blive glad for dine rosende ord om den gode kommunikation og deres hjælpsomhed.

Vi gør vores bedste for at lytte til vores kunders ønsker og behov, og det er skønt at høre, at det er blevet bemærket. Vi er også glade for, at du fandt vores butik flot og ekspeditionen hurtig.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi er taknemmelige for din støtte. Hvis du har brug for yderligere assistance i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din varme anbefaling og fem stjerner på Trustpilot!

Møbelpolstren.dk.

Vores 2 Illum Wikkelsø stole er som nye

Vores 2 Illum Wikkelsø stole er totalt fornyet og bragt tilbage til deres storhedstid. Siddekomforten er i top i de mindst 50 år gamle stole.
Ned i mindste detalje et fantastisk flot og gennemført arbejde!
Tusinde tak.

16 décembre 2022

Hej Tina,

Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os :)

Det er altid sjovt at ompolstre møbler med en historie. Vi er glade for, at du er glad for resultatet.

Du altid velkommen i en af butikkerne!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og professionelt…

Super god service og professionelt arbejde til en billig pris.

18 décembre 2022

Hej Tue,

Mange tak for din fine anmeldelse! :)

Du er altid velkommen forbi en af vores butikker. Vi hjælper gerne med både stort og småt.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus